A tojóházban örök a tavasz

A tojóházban örök a tavasz

2014. július 19. 09:00

Kovács Gergely a fővárosból költözött Fülöpjakabra, csak azért, hogy tojástermeléssel foglalkozhasson. A fiatal gazda a legutóbbi falunap keretében megrendezett Szorgos gazdák ünnepén mutatkozott be a nagyközönség előtt.

Részletek
Permetezés Kiskunfélegyházán

Permetezés Kiskunfélegyházán

2014. július 18. 14:30

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Irodája értesíti a Tisztelt lakosságot, hogy a város belterületén - 2014. 07.21. és 07.25 között az időjárás és a rajzások figyelembevételével - elvégzik a köztéri platánfák növényvédelmi permetezését a délutáni, esti órákban.

Részletek
Hasznos tippek hőség idejére

Hasznos tippek hőség idejére

2014. július 18. 13:00

A nyári kánikula mindenki számára olyan időjárási környezetet teremt, mintha mediterrán, vagy szubtrópusi, trópusi vidékre utazna! Különösen érzékenyek és védelemre szorulnak ilyenkor a várandós és szoptató anyák és a csecsemőik.

Részletek
Táncos lábú táborozók

Táncos lábú táborozók

2014. július 17. 17:30

A kecskeméti Brilli-Art Studio TáncSport Egyesület rendezett július elején tánctábort Kiskunfélegyházán. A résztvevőkkel Boda Brigitta, a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett standard és latin táncos, valamint a Szombat esti lázból ismert Markó Róbert profi latin magyar bajnok mellett olyan vendégtanárok foglalkoztak, mint Nagymihály Balázs amatőr latin magyar bajnok, vagy Vozár Boglárka profi standard magyar bajnok.

Részletek
Nem részletkérdés

Nem részletkérdés

2014. július 18. 08:30

Kiskunfélegyháza belvárosában, a taxiállomásnál fotózta le a fémkorlátot Szikora István olvasónk, és juttatta el a szerkesztőségnek a képet az alábbi megjegyzéssel: „Több éves állapotot mutat a felvétel, tehát már lett volna rá idő, hogy kijavítsák.”

Részletek