Tapasztalatcserén  a székelyföldiek

Tapasztalatcserén a székelyföldiek

2014. július 8. 21:41

Jöjjön létre a Székelyföldi értéktár! Ezt fogja kezdeményezni félegyházi tapasztalatcseréjéről hazatérve Grüman Róbert. A Kovászna Megyei Önkormányzat képviselője, a Kapus Krisztián polgármesterrel közösen megtartott sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy a helyi értéktár bizottság munkája mellett az ifjúsági önkormányzat működését is ajánlja majd az erdélyi településeknek, közösségeknek.

Részletek
Jé! Itt lakni is lehet!

Jé! Itt lakni is lehet!

2014. július 8. 19:52

Meglepetéssel várja kollégistáit a szeptemberi tanévkezdéskor a Szent Benedek Gimnázium. A diákok ugyanis egy kifestett, megújult környezetbe költözhetnek. A hálótermek is átalakulnak. Szépen kialakított, élhetőbbé tett terek fogadják a diákokat.

Részletek
Segítsünk Jánoskának!

Segítsünk Jánoskának!

2014. július 8. 17:45

Török Jánoska szülei ezúton is köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik bármilyen módon segítik, támogatják a beteg kisfiút. A kupakok továbbra is leadhatók a félegyházi és kecskeméti Spar Áruházakban, a Kiskunfélegyházán az ÉNÓ-ban a mozi mögött, a városi könyvtárban, a művelődési házban, vagy a Jász utca 14/a alatt. Nagyobb mennyiségért Félegyházán el is mennek a szülők.

Részletek
Zivataros kedd - riasztás Bács megyében

Zivataros kedd - riasztás Bács megyében

2014. július 8. 14:55

Narancssárga (2. fokú) riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat heves zivatarok veszélye miatt Bács-Kiskun megyében Kunszentmiklós, Kecskemét, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Tiszakécske és Kiskunhalas járásainak területére.

Részletek