Betűbölcsi családterapeutával

Betűbölcsi családterapeutával

2014. január 7. 12:56

Stabilitás és önbizalom. Ez volt az esztendő első Betűbölcsijének a témája a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A vendég ezúttal dr. Domján Mihály családterapeuta volt.

Részletek
Tehetséggondozás, művészeti oktatás

Tehetséggondozás, művészeti oktatás

2014. január 6. 06:18

Mint minden év végén, úgy 2013-ban is bemutatták mit tanultak, mennyit fejlődtek a Kiskun Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendékei. Az előadások, koncertek, kiállítások látogatói ezúttal is jóleső érzéssel nyugtázhatták: mennyi lelkes, tehetséges, szépreményű fiatal él és tanul a városban.

Részletek
Testvérvárosi kapcsolatok - Tordától Die-ig

Testvérvárosi kapcsolatok - Tordától Die-ig

2014. január 3. 09:01

2011 szeptemberében alakult meg a Testvérvárosi Egyesület Kiskunfélegyháza azzal a céllal, hogy ápolja és fenntartsa Kiskunfélegyháza testvér- és partnervárosaival a kapcsolatot, és minél gazdagabban reprezentálja, ismertesse meg Magyarország történelmi, kulturális, társadalmi és közösségi értékeit Kiskunfélegyháza partnervárosaival.

Részletek
Tavasszal indul a mozi

Tavasszal indul a mozi

2014. január 2. 08:29

2014. március 13-án indul Kiskunfélegyházán a Petőfi Mozi első vetítése. A félegyházi képviselő-testület december 19-i ülésén döntött úgy, hogy az önkormányzat öt évre szóló üzemeltetési szerződést köt a Pannon 2001 Mozgókép Kft-vel, az épület belső átalakításának 7,3 millió forintos költségét pedig az önkormányzat a 2014. évi költségvetésében biztosítja. A szerződésre december 20-án már a felek aláírása is rákerült.

Részletek
Petőfire emlékezik Félegyháza

Petőfire emlékezik Félegyháza

2013. december 31. 08:33

December 31-én Petőfi Sándorra emlékezik Kiskunfélegyháza. A költő születésének 191-dik évfordulója alkalmából ezúttal is gazdag programot állított össze a város önkormányzata, a Petőfi Emlékbizottság, valamint a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központ.

Részletek
Önmagunkért is tehetünk szép dolgokat

Önmagunkért is tehetünk szép dolgokat

2013. december 20. 09:12

Ahány ember szeretne együtt ünnepelni, annyi vegyen részt annak az előkészítésén. Talán itt az ideje, hogy egyesek visszavegyenek a tempójukból, és megtanuljanak mások felé teljesíthető kéréseket megfogalmazni... A mama-hotelek ideje lejárt! – mondja dr. Domján Mihály pszichológus, amikor a karácsonyról, annak üzenetéről és életünkben betöltött szerepéről kérdezem.

Részletek