Hűség...

Hűség...

2020. augusztus 15. 08:00

Dulity Tibor festőművész Hűség című emlékkiállítása nyílik meg augusztus 19-én, szerdán 17 órakor a városi könyvtárban államalapításunk ünnepe alkalmából. A tárlatot Pilaszanovits Irén művészettörténész nyitja meg. Közreműködik Jankovszki Réka és Jankovszki Sára. A kiállítás augusztus 20-án, csütörtökön 14 és 18 óra, továbbá szeptember 15-éig nyitvatartási időben látogatható.

Részletek
Egy éves az ÁGYÚ Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhely

Egy éves az ÁGYÚ Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhely

2020. július 23. 15:00

Egy éve nyitotta meg kapuit az ÁGYÚ Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhely. Ez idő alatt alatt rengeteg minden történt, több száz magyar sörfajta fordult meg sok felejthetetlen estén, remek koncertek, izgalmas kiállítások szem- és fültanúi lehetett a nagyközönség, valamint megnyílt a kézműves konyha is. Mindemellett két új Félegyházi Sör is csatlakozott már azóta a csapon lévő hathoz. Szeretettel várnak mindenkit egy önfeledt közös ünneplésre a következő programokkal.

Részletek
Transform Project a félegyházi főtéren

Transform Project a félegyházi főtéren

2020. július 23. 17:30

Folytatódnak az élőzenés péntek esték a szökőkútnál. Július 24-én, 20 órától hallható a Transform Project nevű formáció a Béke-téren. Az együttes egyik tagja Pocskai Roland, aki már elbűvölte zongorajátékával a félegyházi közönséget. Ez alkalommal basszusgitáron játszik majd.

Részletek
Képben vagyunk!

Képben vagyunk!

2020. augusztus 12. 16:00

Szeretettel várnak minden érdeklődőt, alkotni vágyót augusztus 15-én, szombaton 9 és 17 óra között Kiskunfélegyházán, a Holló-kör Petőfi-téri nyitott műhelyébe. Megismerkedhetnek változatos alkotó technikákkal, eszközökkel. A nap során akvarellfestésre is lehetőség nyílik. A rendezvény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00262 számú projekt keretében valósul meg.

Részletek
Falunap lesz Pálmonostorán

Falunap lesz Pálmonostorán

2020. augusztus 7. 08:00

Falunapot tart Pálmonostora község önkormányzata augusztus 8-án, szombaton, a Hacker-gyepen. Az ingyenes rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Büféről a Sportsarok Fogadó gondoskodik.

Részletek
Miénk itt a tér

Miénk itt a tér

2020. augusztus 19. 16:00

Szabadtéri kiállítást rendeznek augusztus 20-án, csütörtökön 18.45-kor a Petőfi-téren. A tárlatot Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere nyitja meg. Közreműködik a Padkaporos Táncegyüttes. Kiállítók a Holló László Képzőművész Kör tagjai és a Zöldülj rajzpályázat alkotói.

Részletek
A péntek esti főtéri vendég: a Geometro

A péntek esti főtéri vendég: a Geometro

2020. július 16. 12:00

Július 17-én, pénteken 20 órától ismét élőzenés műsorral várja az érdeklődőket a szervező, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola a Béke-téren. Ezúttal a 2014-ben, Szegeden alakult, Geometro zenei formáció koncertjét élvezheti a közönség. A négytagú zenekarból két fő is kötődik Kiskunfélegyházához, Szabados-Tóth Bálint a zeneiskola fafúvós tanára, Szegény István a Rocktárban dobot tanít.

Részletek
Pénteken este a rézfúvósoké a Béke-tér

Pénteken este a rézfúvósoké a Béke-tér

2020. július 9. 08:00

Július 10-én, 20 órától a Béke-téri szökőkútnál folytatatódnak az előzenés esték a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében. Ezúttal a rézfúvósoké a tér, hiszen a Kecskemét Brass játékát élvezheti a közönség.

Részletek