Gitárkoncert a szökőkútnál

Gitárkoncert a szökőkútnál

2020. június 9. 15:00

Nagy népszerűségnek örvend a nemrégiben elindított Béke-téri szökőkút. Kicsik és nagyok rendszeres találkozóhelyévé vált ez a szépen felújított belvárosi terület. Ennek apropóján újabb programot kínál a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola: Soós Brigitta gitárművész ad koncertet június 12-én, pénteken 20 órától.

Részletek
Az Ótemplom búcsúja

Az Ótemplom búcsúja

2020. június 12. 08:00

Június 27-én, szombaton lesz megtartva a délelőtt 10 órai szentmise keretében a Sarlós Boldogasszony Templom búcsúja. Az esemény szónoka dr. Várnai Jakab ferences szerzetes, a Sapientia Főiskola rektora lesz. Az idén a búcsúi szentmisét a plébánia udvarán tartják meg, de most kivételesem közös egyházközségi ebédet nem tudnak adni.

Részletek
Nyárindító sportverseny és vetélkedő

Nyárindító sportverseny és vetélkedő

2020. június 8. 16:00

Óriás trambulin, gokart, ügyességi verseny, célbadobó verseny és ingyen palacsinta várja mindazokat, akik ellátogatnak a Nyárindító játékos sportversenyre és vetélkedőre Kiskunfélegyházán, a Bajcsy utcai játszótérre, június 13-án, szombaton 10 és 13 óra között. Az eseményre mindenkit szeretettel hív és vár Balla László alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője.

Részletek
Nyári virágünnep

Nyári virágünnep

2020. június 11. 17:30

Dísznövény, valamint helyi és kistérségi kézműves termékek vására lesz június 13-án, szombaton 8 és 13 óra között a Petőfi tér és a Béke tér közti szakaszon. A rendezvényen virágadományokat gyűjtenek a helyi oktatási intézmények számára, valamint a Kiskunfélegyházi Képző- és Iparművészek Egyesületének szabadtéri alkotóműhelyével is találkozhatnak.

Részletek
Tekerjünk együtt!

Tekerjünk együtt!

2020. június 2. 14:00

Újraindítja csoportos programjait a járványhelyzet okozta kényszerpihenő után a kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda. Ebből az alkalomból egy jó hangulatú, kellemes biciklitúrára hívják a kimozdulni, sportolni vágyókat június 3-án, szerdán. Gyülekező és regisztráció 16.15-kor, az Ótemplom előtti szökőkútnál, részvétel csak saját felelősségre. Rossz idő esetén a kerékpártúrát később tartják meg. 

Részletek
A szökőkútnál zenél a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar

A szökőkútnál zenél a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar

2020. június 4. 17:30

Könnyed, nyáresti koncertre várják az érdeklődőket június 5-én, pénteken, 20.30-tól a Béke-téri szökőkúthoz. A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar több hónapos kihagyás után örömzenével igyekszik az elmúlt időszak nyomasztó hangulatát oldani. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Részletek
Tőserdő – Május 29-én indul a szezon

Tőserdő – Május 29-én indul a szezon

2020. május 27. 10:00

Egy régi értékből épít új brandet Lakitelek Önkormányzata. Szeretnék elérni, hogy a Tőserdő olyan márkanévvé váljon, amely egyet jelent a természetközeli kikapcsolódással, a gyönyörű tájjal, az aktív pihenéssel, a termálvízzel, a csónakázással, a kalandparkkal, a finom helyi ételekkel és borokkal, a remek programokkal… 

Részletek