Hirdetés
V. Ősök Napja Bugacon

V. Ősök Napja Bugacon

2019. augusztus 6. 07:30

Augusztus 16-a és 18-a között Bugacon rendezi meg az V. Ősök Napját a Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány által életre hívott Magyar Turán Szövetség, ami nem egy fesztivál, hanem ünnep, amely a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állít emléket. Az Ősök Napja mára olyan összekötő kapoccsá vált, ami az egész Kárpát-medencei magyarságot egyesíteni tudja.

Részletek
Nyílt nap a kecskeméti SOS gyermekfaluban

Nyílt nap a kecskeméti SOS gyermekfaluban

2019. augusztus 1. 13:00

Hogyan lehet szeretni másnak a gyerekét? Milyenek a nevelőszülők mindennapjai? Hogyan lehet segíteni a szülők nélkül élő gyerekeknek? A kecskeméti SOS gyermekfalu nyílt napján gyakorló nevelőszülőkkel és szakemberekkel beszélgethetnek az érdeklődők augusztus 2-án, pénteken 10 és 14 óra között Kecskeméten, a Vízmű utca 22. szám alatt.

Részletek
Apróságok délelőttje

Apróságok délelőttje

2019. augusztus 1. 16:00

Ovisoknak, alsósoknak szervez ingyenes programokat a Petőfi Sándor Városi Könyvtár Gyermekbirodalma augusztus 2-a és 23-a között keddi és pénteki napokon 9-től 12 óráig. Baráti társaságok előzetes bejelentkezését is szívesen fogadják, de egyénileg is látogathatók a programok. Bővebb információ kérhető a gyermekkönyvtárosoktól.

Részletek
Kodály Művészeti Fesztivál Kecskeméten

Kodály Művészeti Fesztivál Kecskeméten

2019. július 13. 10:00

Hétfőn kezdődik a Kodály Művészeti Fesztivál, amelynek nyitókoncertjén július 15-én, 20 órakor a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar lép fel Bogányi Tibor vezényletével a Hírös Agóra Kulturális Központban. Közreműködik Szabadi Vilmos és Lakatos György. A programsorozatot Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere nyitja meg.

Részletek