Hirdets
II. Csillagnéző szalonnasütés

II. Csillagnéző szalonnasütés

2019. április 26. 11:30

A Kiskunfélegyházi Önkéntes Szervező Ifjúság (KÖSzI) április végén ismét a szabadba csábítja a fiatalokat és családokat a II. Csillagnéző szalonnasütés programjára, ahol a sátrazás is teret kap. A rendezvény, április 27-én, szombaton lesz a Parkerdőben, sátorbontás másnap 10 órától. A hangulatról a Kis Türelmet zenekar gondoskodik.

Részletek
Szakmák éjszakája a Közgében

Szakmák éjszakája a Közgében

2019. április 9. 11:30

Április 12-én, pénteken este negyedik alkalommal rendezik meg országosan a Szakmák Éjszakája rendezvénysorozatot. Nem maradhat ebből ki a Közgé sem, az intézmény este hat és tíz óra között várja a látogatókat. 

Részletek
Egy kosaras naplója

Egy kosaras naplója

2019. április 25. 11:30

Április 25-én, ezúttal csütörtökön, 18 órakor folytatódik a Móra Ferenc Művelődési Központ filmklubja. Scott Kalvert 1995-ben készült filmjét, az Egy kosaras naplója című alkotást nézhetik meg ingyenesen az érdeklődők. A főbb szerepekben Leonardo DiCaprio, Bruno Kirby, Mark Wahlberg és Juliette Lewis látható.

Részletek
Húsvéti családi szombat délelőtt

Húsvéti családi szombat délelőtt

2019. április 11. 16:00

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődőt a Húsvéti családi szombat délelőtt című programjára április 13-án, szombaton 9 és 12 óra között a Gyermekbirodalomba. 

Részletek
Szakmák éjszakája a Kossuthban

Szakmák éjszakája a Kossuthban

2019. április 7. 13:00

Április 12-én, pénteken 18 és 22 óra között rendezi meg a Kossuth szakiskola a Szakmák éjszakája rendezvényt. Az esemény fő célja a fiatalok pálya- és szakmaismereteinek bővítése, a különböző szakmák bemutatása, népszerűsítése és a szakmunka presztízsének növelése. A résztvevők egy családi program keretében élményalapon ismerkedhetnek meg a szakmákkal és a képzéseket folytató intézményekkel.

Részletek
Majális 2019 - Programok a parkerdőben

Majális 2019 - Programok a parkerdőben

2019. április 30. 08:30

Hagyományosan a parkerdő ad otthont a félegyházi majálisnak. Kulturális programok, sport, zene, vurstli és sok más, kikapcsolódásra érdemes program vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Ingyenes buszjáratok indulnak a parkerdőbe a Szalai Busz Kft. jóvoltából a Petőfi lakótelep-Szent János tér-NT. Kft. útvonalon 9.30-kor, 13 és 16 órakor. A visszaindulás ugyanezen az útvonalon 13.00-kor, 16.30-kor és 20 órakor lesz.

Részletek
Hírek a NépmesePontból

Hírek a NépmesePontból

2019. április 10. 14:30

A Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete és a Szakmaközi Művelődési Ház szeretettel meghívja önt az április 11-én, csütörtökön 10 és 12 óra között tartandó Tavasz a költészetben című programjára. A rendezvényt Rátkai Sándor igazgató nyitja meg. A műsorban közreműködnek a Kiskunhalasi SZC Kossuth Lajos Szakképző Iskola gitárosai, Földi Jácint trombitán, Tóth Gyula gitár, ének, a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesület tagjai.

Részletek
Testvérvárosi kiállítás

Testvérvárosi kiállítás

2019. április 4. 10:00

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel hív minden érdeklődőt Zilahy Zoltán jászfényszarui festőművész Testvérváros című tárlatára. A kiállítás április 5-én, pénteken 17 órakor nyílik a Hattyúházban. Köszöntőt mond Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru, és Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere. Az alkotásokat dr. Feledy Balázs, Holló László-díjas művészeti író mutatja be. Zongorán közreműködnek a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára és diákjai.

Részletek