Hirdetés
Fekete Pálra emlékezik a város

Fekete Pálra emlékezik a város

2019. augusztus 27. 11:30

Fekete Pál születésének 80. évfordulója alkalmából tart megemlékezést és koszorúzást Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület augusztus 27-én, kedden 18 órakor a Deák Ferenc utcai szobornál.

Részletek
Félegyházi napok – fényfestés

Félegyházi napok – fényfestés

2019. augusztus 17. 17:00

Augusztus 17-én, szombaton 21 órától a Kiskunfélegyházi Önkormányzat és a Móra Ferenc Művelődési központ közös szervezésben tartandó Félegyházi Napok ünnepélyes megnyitója lesz a Rocktár épülete előtti részen, ahol Csányi József polgármester mondja el köszöntő beszédét.

Részletek
40 év - talált tárgyaim

40 év - talált tárgyaim

2019. augusztus 16. 13:00

Az államalapítás jegyében nyílik meg Zalatnai Pál grafikus, tervező grafikus kiállítása augusztus 17-én, szombaton 18 órakor a Hattyúházban. A tárlatot Rosta Ferenc alpolgármester nyitja meg, gitáron közreműködik Tóth Gyula.

Részletek
Állomás – Képzelet

Állomás – Képzelet

2019. augusztus 14. 16:00

Kis László fotóművész tárlatát Állomás – Képzelet címmel Kis Judit képzőművész, kurátor nyitja meg augusztus 15-én, csütörtökön 18 órakor a Petőfi Sándor Város Könyvtárban. A kiállítás szeptember 14-éig látogatható.

Részletek
A motorosoké a Parkerdő

A motorosoké a Parkerdő

2019. augusztus 9. 08:30

Az oldalkocsisok nagy ünnepe a félegyházi találkozó. A nyitó napon, csütörtökön már szinte mindenki megérkezett. Jöttek Magyarországról, Lengyelországból, Hollandiából éppúgy, mint a környező országokból, de bejelentkezett egy motoros a 3500 kilométerre lévő Jekatyerinburgból is. A szervezők a vendégeknek baráti, szakmai programokat szerveztek, az érdeklődő félegyháziakat pedig gazdag programokkal, bemutatókkal várják. A gyerekek minden nap nyeregbe pattanhatnak. Akik nem jutnak ki a Parkerdőbe, azoknak a városban szombaton 15.30-kor felvonuláson mutatkoznak be a háromkerekűek szerelmesei.

Részletek
Augusztus 30-án van az Állatkertek éjszakája

Augusztus 30-án van az Állatkertek éjszakája

2019. augusztus 10. 07:30

Fotó: Kecskeméti Vadaskert - bacsmegye.hu - A Kecskeméti Vadaskertet fáklyákkal világítják meg ezen az estén és családias hangulatú programokkal készülnek. A gondozók többek között tigrisek, majmok, lámák, oroszlánok etetését mutatják be, hüllőshow-val készülnek, emellett a Csörömpölők Együttes is koncertet ad.

Részletek