Képben vagyunk!

Képben vagyunk!

2020. augusztus 12. 16:00

Szeretettel várnak minden érdeklődőt, alkotni vágyót augusztus 15-én, szombaton 9 és 17 óra között Kiskunfélegyházán, a Holló-kör Petőfi-téri nyitott műhelyébe. Megismerkedhetnek változatos alkotó technikákkal, eszközökkel. A nap során akvarellfestésre is lehetőség nyílik. A rendezvény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00262 számú projekt keretében valósul meg.

Részletek
Falunap lesz Pálmonostorán

Falunap lesz Pálmonostorán

2020. augusztus 7. 08:00

Falunapot tart Pálmonostora község önkormányzata augusztus 8-án, szombaton, a Hacker-gyepen. Az ingyenes rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Büféről a Sportsarok Fogadó gondoskodik.

Részletek
Miénk itt a tér

Miénk itt a tér

2020. augusztus 19. 16:00

Szabadtéri kiállítást rendeznek augusztus 20-án, csütörtökön 18.45-kor a Petőfi-téren. A tárlatot Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere nyitja meg. Közreműködik a Padkaporos Táncegyüttes. Kiállítók a Holló László Képzőművész Kör tagjai és a Zöldülj rajzpályázat alkotói.

Részletek
A péntek esti főtéri vendég: a Geometro

A péntek esti főtéri vendég: a Geometro

2020. július 16. 12:00

Július 17-én, pénteken 20 órától ismét élőzenés műsorral várja az érdeklődőket a szervező, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola a Béke-téren. Ezúttal a 2014-ben, Szegeden alakult, Geometro zenei formáció koncertjét élvezheti a közönség. A négytagú zenekarból két fő is kötődik Kiskunfélegyházához, Szabados-Tóth Bálint a zeneiskola fafúvós tanára, Szegény István a Rocktárban dobot tanít.

Részletek
Pénteken este a rézfúvósoké a Béke-tér

Pénteken este a rézfúvósoké a Béke-tér

2020. július 9. 08:00

Július 10-én, 20 órától a Béke-téri szökőkútnál folytatatódnak az előzenés esték a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében. Ezúttal a rézfúvósoké a tér, hiszen a Kecskemét Brass játékát élvezheti a közönség.

Részletek
Idén is lesz Kurultaj

Idén is lesz Kurultaj

2020. július 10. 08:00

A rendezvény célja a dicső lovasnomád elődökre való közös megemlékezés. A Magyarság legnagyobb hagyományőrző eseményére minden magyar lovas-hagyományőrzőt szeretettel várnak.

Részletek
Halünnep lenne július 2. szombatja

Halünnep lenne július 2. szombatja

2020. július 9. 14:00

Országos halünnepet szeretnének július második szombatján a bajaiak. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete és a város önkormányzata kezdeményezéséhez országszerte több tucat vendéglátóhely csatlakozott – közölte Hajdú Miklós, a város alpolgármestere.

Részletek
Újra miénk itt a tér!

Újra miénk itt a tér!

2020. július 4. 12:00

Műsorral kedveskedik a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes július 5-én, vasárnap 19.45-től a Béke-téren. Külön szeretettel várják a gyerekeket, akik a szereplés után gyakorolhatják a botforgatást a mazsorettes lányok segítségével. Az előadás után alkalom nyílik a beiratkozásra is. Mindenkit szeretettel várnak bemutatójukra.

Részletek
Városi séták Kiskunfélegyházán

Városi séták Kiskunfélegyházán

2020. július 10. 12:00

Városi sétákra hívnak minden érdeklődőt júliusban szombatonként Kiskunfélegyházán. A Kiskun Múzeum és a Kiskunfélegyházi Tourinform Iroda közös szervezésében a Mesél a város című programhoz kapcsolódva minden hétvégén egy-egy témakörhöz kapcsolódva ismerkedhetnek meg városunk érdekességeivel, különlegességeivel.

Részletek