Érmek, csúcsok, barátságok Temesvárról

Érmek, csúcsok, barátságok Temesvárról

2018. december 5. 14:00

Nagy megtiszteltetés érte a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület úszóit, ugyanis meghívást kaptak Temesvárra, a Lovas Péter Úszó Emlékversenyre, amit a Temesvári Delfin Úszó Klub rendezett meg december 1-jén.

Részletek
Sikeres asztaliteniszezők a megyei diákolimpián

Sikeres asztaliteniszezők a megyei diákolimpián

2018. december 5. 17:00

Soltvadkerten rendezték meg az asztalitenisz diákolimpia megyei döntőjét, ahol a területi verseny legjobbjai léptek asztalhoz és mérték össze tudásukat. Kiskunfélegyházát Tarjányi Áron, Lombos Miklós, Kisjuhász Roland, Czakó Richárd és Kocsis Bálint képviselte. Nagyon szép játékkal, szoros küzdelemben Lombos Miklós (Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola) a III-IV. korcsoportban egyéniben második helyen végzett, ugyanebben a kategóriában Tarjányi Áron (József Attila Általános Iskola) 5-6. lett. Mellettük Kocsis Bálint (Szent Benedek Gimnázium) az V-VI. korcsoportban a negyedik helyen zárt. Az egyéni versenyek mellett a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata Lombos Miklós, Kisjuhász Roland és Czakó Richárd összetételben egy hajszálnyira volt a végső győzelemtől, végül nagy csatában második lett.

Részletek
Kétegyházán íjászkodtak

Kétegyházán íjászkodtak

2018. december 4. 13:00

Teremíjász versenyt rendeztek Kétegyházán, november 24-én, szombaton. Mudin emlékkupa nevet adva a versengésnek a város olimpikonjai tiszteletére. A több mint 120 nevezővel, 12 célon, két körben megrendezett eseményen adtak számot az íjászok a tudásukról. Kiskunfélegyházáról a Turul Koppány HSE 11 taggal vett részt az eseményen.

Részletek
Országos döntőbe jutottak a félegyházi birkózók

Országos döntőbe jutottak a félegyházi birkózók

2018. december 3. 11:30

Gyomaendrődön lépett szőnyegre az elmúlt vasárnap a Kiskunfélegyházi Birkózó SE diákcsapata, ahol a szabadfogású területi döntőt rendezték. A négy lányból és nyolc fiúból álló alakulat minden mérkőzését megnyerve, bejutott az országos döntőbe, amit Miskolcon rendeznek meg. A csapat tagjai: Bene Ivett, Kiss Henrietta, Páli Éva, Tapodi Zsófia, Bárány-Almási Tamás, Bátyai Dorián, Borto Dominik, Czakó Zoltán, Karádi Roland, Makra Benjámin, Makra Levente, Páli Gergő. Edzők: Ván Jenő, Szabó József és Kelemen András.

Részletek
Legyőzte a listavezetőt az Astra

Legyőzte a listavezetőt az Astra

2018. december 3. 09:40

Kétgólos hátrányból felállva 4-3-ra nyert az első helyezett Agenta Girls Szekszárd FC ellen az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I. alapszakaszának szuperrangadóján. A tabella második helyén álló Astra presztízsgyőzelmet ért el és egy pontra felzárkózott a veretlenségét elveszítő Szekszárdra.

Részletek
Vereséggel zárták az évet

Vereséggel zárták az évet

2018. december 3. 17:00

Egyoldalú mérkőzésen, nagyarányú, 33-13-as vereséget szenvedett az Euroscale Kecskemét I. otthonában a Félegyházi KSC, amely így a hetedik helyen fejezte be az őszi szezont a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokságban. A mérkőzést rosszul kezdte az FKSC, az első tíz percben gólt sem dobott és a szünetig közel 10 gólos hátrányba került. A különbség a későbbiek során sem csökkent, a támadójáték ezúttal kevésnek bizonyult a kecskemétiek ellen.

Részletek
Értékes pontokat szereztek a sakkozók

Értékes pontokat szereztek a sakkozók

2018. december 3. 14:00

Idei utolsó tétmérkőzésüket játszották a Félegyháza-Csongrád tagjai, akik az NB II. Tóth László csoportjának 5. fordulójában a Maróczy SE III. sakkozóival ültek asztalhoz. A két csapatot csupán egy egyéni pont választotta el egymástól, az alsóházi találkozón egy egyéni ponttal a félegyháziak teljesítettek jobban, ami a csapatnak két egységet eredményezett. A második táblán Pacal Mihály nyerni tudott és az utolsó három táblán is félegyházi siker született Hideg Ferenc Bendegúz, Nagy Noémi és Hideg Gergő Benedek jóvoltából. Mellettük döntetlent ért el Solymosi András, Világos Nándor, Kemény Csaba, Nagy József és Kelemen Sándor. A Félegyháza –Csongrád bennmaradó helyen zárta a 2018-as esztendőt, a sakkozók 27 egyéni és 4 csapatpontot gyűjtöttek.

Részletek
Csincsák Zoltán - Bagdi István emléktorna

Csincsák Zoltán - Bagdi István emléktorna

2019. január 4. 12:00

Negyedik alkalommal rendezik meg a Csincsák Zoltán Emléktornát január 5-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vesznek részt. Az emléktornát megelőzően Bagdi Istvánról is megemlékeznek a jelenlévők, hiszen mindketten sokat tettek a félegyházi sportért, a labdarúgásért. A rendezvény főszervezője, Fütyü Illés elmondta, hogy elsősorban azokat az egyesületeket hívták meg, amelyekben Csincsák Zoltán dolgozott. A tornán nyolc csapat vesz részt.

Részletek
Győzedelmes ifisták

Győzedelmes ifisták

2018. december 2. 16:15

A felnőtt csapathoz hasonlóan a Kiskunfélegyházi HTK ifjúsági gárdája is győzelemmel zárta idei utolsó itthoni mérkőzését. Fekete Krisztián vezetőedző együttese december elsején a Bácsalmási PVSE-t verte meg 37-22-re a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az ificsapat harmadik sikerét érte el a most futó szezonban, az őszi idényt december 7-én a Tiszakécske otthonában fejezi be.

Részletek
Elkezdődtek a korosztályos vízilabda-bajnokságok

Elkezdődtek a korosztályos vízilabda-bajnokságok

2018. december 2. 15:20

Három korosztályos nemzetközi bajnokságban is elindultak a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület vízilabdázói a 2018-19-es szezonban. A korábbi Vidék Bajnokságok helyett az idei évtől a délkeleti csoport gyermek osztályaiban szerepelnek a vízilabdázók. Az idény novemberben és december elején kezdődött a gyermekek számára. Görög Imre vezetőedző tanítványai az első fordulóban Baján, illetve Szentesen szálltak medencébe. A 2007-es korosztály még tapasztalatokat szerez a gyermek IV. korcsoportban, az eredmény másodlagos számukra.

Részletek