Kiütéses sikerrel zárta az őszi idényt a KHTK

Kiütéses sikerrel zárta az őszi idényt a KHTK

2018. november 4. 16:30

Fölényes, 5-0-ás győzelemmel fejezte be az őszi szezont Akasztón a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A forduló rangadóján a harmadik helyezett Akasztó FC ellen magabiztosan nyert a második pozícióban lévő KHTK, amely már az első félidőben kétgólos előnybe került Szabó Attila és Zs. Juhász István találataival. A fordulást követően előbb Koncz Zsolt játékos-edző, majd pedig Koncz Miklós, végezetül a góllövőlista éllovasa Némedi Norbert is bevette az akasztói kaput. A KHTK erődemonstráló sikert ért el, a listavezető Kiskőrösi LC 6-2-es legyőzését követően a harmadik helyezett Akasztót is kiütötte. A Honvéd Sporttelep centerpályájának újrafüvesítése miatt az őszi idény összes mérkőzését idegenben játszotta a félegyházi csapat. Tizenhárom találkozón csupán egy alkalommal szenvedett vereséget, a tavaszt kétpontos hátrányból a második pozícióból várhatja a Kiskőrösi LC mögött.

Részletek
Hátrányból fordított a KHTK II.

Hátrányból fordított a KHTK II.

2018. november 3. 18:05

Végletekig kiélezett összecsapáson az utolsó percekben szerezte meg a három pontot Izsákon a bajnoki címért is versenyben lévő Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A házigazda Izsáki Sárfehér SE az alsóházból, míg a KHTK II. a második pozícióból várta a találkozót, amelyen egészen a hajráig nem született gól. A 75. percben előbb a házigazda izsáki gárda került előnybe, de a KHTK II. erejéből futotta a fordításra. A 80. percben Kadosa Zsolt révén összejött az egyenlítés, majd a 85. minutumban Szabó Tamás a győztes találatot is megszerezte. A félegyházi együttes 2-1-re nyert, így megőrizte második helyét a bajnokságban.

Részletek
Érvényesült a papírforma

Érvényesült a papírforma

2018. november 4. 09:00

Kötelező győzelmet ért el Kiskunfélegyházán a sereghajtó Vasutas SK otthonában a listavezető Kerekegyházi SE a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. Az éllovas fölényes, 7-0-ás sikert aratott. A félegyházi együttes folytatta rossz szériáját, ezúttal is sok gólt kapva maradt alul.

Részletek
 Kiskunfélegyházán folytatódott az U14-es kézibajnokság

Kiskunfélegyházán folytatódott az U14-es kézibajnokság

2018. november 3. 18:30

A negyedik játéknapot bonyolították le november 3-án az U14-es fiú gyermekbajnokság Badó László régiójának "A” csoportjában. A soros fordulót a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban rendezték meg. A házigazda KHTK mellett a Kecskeméti Sportiskola, a Mizse KC, a Kiskőrösi KS, a Bajai KSE, a KIKI SKFT, a Soltvadkerti KUSE és a Kiskunhalas UKSC korosztályos csapatai látogattak városunkba. A pályára lépő 8 együttes két-két mérkőzést játszott. A KHTK fiataljai a Kecskeméti Sportiskola ellen szoros első félidőt követően maradtak alul, majd a zárótalálkozón ugyancsak vereséget szenvedtek a Kiskunhalas UKSC-től. A bajnokság november 25-én, Izsákon folytatódik.

Részletek
KKC győzelem a bajnokságban

KKC győzelem a bajnokságban

2018. október 30. 09:00

Végig vezetve, 90-78-ra nyert a Békési SZSK U23 ellen a Kiskunfélegyházi KC csapata, amivel első sikerét aratta a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 4. fordulójában. A KKC mind támadásban, mind pedig védekezésben ellenfele fölé nőtt és a hajrában sem engedte ki a kezéből a győzelmet.

Részletek
Gödörben a Vasutas SK

Gödörben a Vasutas SK

2018. október 28. 19:50

A múlt heti 7-0-ás hazai vereséget követően ezúttal 8-1-re maradt alul Lakiteleken a Kiskunfélegyházi Vasutas SK labdarúgócsapata a megyei II. osztály északi csoportjának soros fordulójában. A félegyházi gárda mindössze két cserével érkezett a találkozóra, amely már az első félidőben eldőlt. 4-0 után Kiss István találata csak a szépítéshez volt elég. A Vasutas újabb nagyarányú vereséget szenvedett ezúttal idegenben, így továbbra is sereghajtó.

Részletek
Fél tucat gólt szerzett a KHTK

Fél tucat gólt szerzett a KHTK

2018. október 28. 16:20

Fölényes, 6-2-es győzelmet ért el Hartán és fellépett a második pozícióba a tabellán a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskunfélegyházi HTK. A 12. körben kötelező sikerre készült a félegyházi együttes, Sándor László és Szabó Attila góljaira még érkezett hazai válasz az első félidőben, de a 3-2-es KHTK előny a szünetet követően még tovább nőtt. Szabó Attila mesterhármasig jutott és a hajrában Nagy Viktor, illetve Palásti Sándor is bevette a hartai kaput. A Kiskunfélegyházi HTK kihasználta az Akasztó FC botlását a Kalocsa ellen, így a Kiskőrösi LC mögött immár második a bajnokságban.

Részletek
Egerben is győzött az asztaliteniszcsapat

Egerben is győzött az asztaliteniszcsapat

2018. október 28. 10:30

Negyedik mérkőzését is megnyerte a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjának 2018/19-es szezonjában. Az eddig hibátlan együttes ezúttal az Egri VSI Pálosi AK I. otthonában vendégszerepelt október 27-én. A páros játszmák során megosztoztak a pontokon a felek, ezt követően azonban az egyéni partik félegyházi fölénnyel teltek. Erdélyi Szabolcs és Pengő Gábor 3-3 mérkőzést nyert, míg Korponai Zoltán kétszer, Medvegy Ákos egy alkalommal diadalmaskodott.

Részletek
A hajrában döntött az Astra

A hajrában döntött az Astra

2018. október 28. 08:00

Fordulatos, helyenként izgalmas mérkőzésen 5-2-re nyert hazai pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, így itthon tartotta a három pontot a Gyulai Amazonok ellen a női futsal NB I. 5. fordulójában. Mindkét csapat bátor támadójátékot vállalt fel, ami sok helyzetet eredményezett. A Gyulai Amazonok a vezetést is megszerezték, de a második félidőben fordított az Astra és végül biztosan nyert.

Részletek
Egy félidőn át partiban az éllovassal

Egy félidőn át partiban az éllovassal

2018. október 27. 17:00

Nem várt könnyű feladat a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság alsóházába tartozó Félegyházi KSC-re, az együttes október 27-én az eddig hibátlan mérleggel álló és négy győzelemmel kezdő Bácsalmási PVSE vendégeként lépett pályára. Az erőviszonyok ellenére az első félidő meglehetősen szorosan alakult, az FKSC nem engedte meglógni esélyesebb ellenfelét, a szünetben 19-16-ra álltak a csapatok. A második félidőben már tovább nőtt a különbség, a Bácsalmási PVSE végül magabiztosan, 33-24-re nyert az elfáradó FKSC ellen.

Részletek