Elkezdődött a kisiskolás kézilabda-bajnokság

Elkezdődött a kisiskolás kézilabda-bajnokság

2018. december 4. 09:00

Kecskeméten léptek pályára a Kiskunfélegyházi HTK U9-es korosztályú csapatának növendékei december 2-án a Badó László régió kisiskolás fiú bajnokságának nyitófordulójában. A félegyházi gyermekeket Kis Barbara vezetőedző és Isán András szakosztályvezető kísérte el. Ebben a korcsoportban az eredményeket még nem számolják, szivacs labdával kisméretű kapura játszanak. A KHTK kézilabdázói az Újkígyósi KC, illetve a Tiszakécske VSE csapatával mérkőztek meg és a beszámolók szerint sikeresen zárták a fordulót.

Részletek
Gálázott a kézilabdacsapat - videóval

Gálázott a kézilabdacsapat - videóval

2018. december 2. 09:00

Az őszi szezon legjobb első félidei teljesítményét nyújtva magabiztosan, 42-22-re nyert a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda együttese a PLER-Budapest U23 ellen az NB II déli csoportjában. Az első szűk tíz percben gólt sem kapott a KHTK, a szünetben pedig már 15 találattal, később 20 góllal is vezetett, így sikeres főpróbát tartott a rangadó előtt, amit december 8-án az első helyezett Rév TSC otthonában vív meg.

Részletek
XVI. Sébi-kupa

XVI. Sébi-kupa

2018. december 2. 11:00

A 16. Sébi-kupa fekvenyomó versenyt (egyben VI. Szabó József emlékversenyt) rendezik meg december 16-án, vasárnap 9 órától Kiskunfélegyházán, a Darvas Általános Iskola aulájában. A résztvevők a már megszokott súlykategóriákban mérhetik össze tudásukat. Kategóriák: női vegyes; -70kg; 70-85kg; 85-100kg; +100kg. Masters kategóriában, vegyes súlycsoportban 40 év felett lehet indulni. Az abszolút kiskunfélegyházi nyertes birtokolhatja majd a Szabó József vándorkupát.

Részletek
Szépen búcsúztak az ősztől az U18-as kosarasok

Szépen búcsúztak az ősztől az U18-as kosarasok

2018. november 30. 18:00

Értékes győzelmet ért el Mezőberényben a sérülések által sújtott és megfogyatkozott Félegyházi Térségi SI U18-as kosárcsapata a regionális fiú junior bajnokság 10. fordulójában. Simon Zoltán vezetőedző tanítványainak sikerült pótolniuk a hiányzókat, 80-72-re nyertek.

Részletek
Az ötödik helyről várhatja a tavaszt az U-19-es focicsapat

Az ötödik helyről várhatja a tavaszt az U-19-es focicsapat

2018. november 29. 14:00

Nehéz őszön van túl a Kiskunfélegyházi HTK-FTSI U19-es labdarúgócsapata, amelyet sérülések is sújtottak, illetve minden mérkőzését idegenben játszotta. Balog Huba vezetőedző tanítványai összességében jó teljesítményt nyújtva ötödik helyen zártak fél távnál. Hat győzelem mellett egy döntetlen és öt vereség a mérlegük.

Részletek
Őrzi hibátlan mérlegét az asztalitenisz-csapat

Őrzi hibátlan mérlegét az asztalitenisz-csapat

2018. november 28. 09:00

Hatodik mérkőzésén hatodik győzelmét érte el a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjának jelenlegi szezonjában. Legutóbb a Városi SE Dunakeszi otthonában nyert 10-0-ra a félegyházi együttes, azt megelőzően pedig a Szegedi AC II. ellen győzött 10-2-re ugyancsak novemberben. A Félegyházi ASI a Ceglédi VSE I. csapatával holtversenyben vezeti a bajnokságot, legközelebb november 30-án 17 órától a DVTK-t fogadja a félegyházi asztalitenisz edzőteremben.

Részletek
Csontos Piroska: a Príma-díj erőt ad

Csontos Piroska: a Príma-díj erőt ad

2018. november 29. 07:30

Nehéz, sérüléssel és műtéttel tarkított időszakon van túl Csontos Piroska paralimpikon, a megyei Príma-díj idei győztese. Műtét miatt a 2017-es esztendő végét kihagyó sportoló idén új egyesülethez, a kecskeméti KARC Klubhoz igazolt, a tavalyi szezon óta pedig Nagy Viktor személyében új felkészítő edzővel készül. A rehabilitációt követően az idei esztendőben fokozatosan javultak Piroska eredményei, távolugrásban egyéni csúcsot döntött, 400 méteres síkfutásban pedig megközelítette legjobbját. A megyei Príma-díjat a para-atlétikában elért eredményei elismerésének tekinti, elmondása szerint az edzéseken még nagyobb erőbedobásra sarkalja.

Részletek
Idegenben nyert a KKC

Idegenben nyert a KKC

2018. november 26. 17:30

Első idegenbeli sikerét aratta újjáalakulását követően a Kiskunfélegyházi KC a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjában, amelynek november 24-i játéknapján a Gyulai Color KE otthonában nyert 89-83-ra. A mérkőzés végig szorosan alakult, az első negyed végén még a KKC vezetett, majd a nagyszünetben és a harmadik negyed végén a hazaiaknál volt az előny két ponttal. Az utolsó felvonás a KKC-nek sikerült jobban, az állást megfordítva a szezonban másodszor győzött.

Részletek
Szenzációs győzelem Tolnán

Szenzációs győzelem Tolnán

2018. november 26. 09:00

Fölényes, 5-1-es győzelmet ért el Tolnán, így fellépett a tabella második helyére az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I. 8. fordulójában. Mindkét együttes ellentétes előjelekkel várta az összecsapást, hiszen legutóbb a Tolna-Mözs 3-0-ra legyőzte a tavalyi bajnok Hajdúböszörményt, míg az Astra 6-2-es vereséget szenvedett ugyancsak a Hajdúböszörménytől. Ősszel már találkozott egymással az Astra és a Tolna, akkor 2-2-es döntetlen született. A mostani találkozón bő tíz percet követően már az Astránál volt az előny, a Tolna még egyenlített, de ezt követően már csak vendéggólok születtek. Az Astra részéről a duplázó Krascsenics Petra mellett Gál Tímea, Szabó Boglárka és Gelb Mónika vette be a tolnai kaput. A bajnokságot a Szekszárd FC vezeti, amely épp az Astrával találkozik legközelebb december 2-án a félegyházi sportcsarnokban.

Részletek
Előnyről veszített a Félegyházi KSC

Előnyről veszített a Félegyházi KSC

2018. november 25. 18:55

Hiába vezetett a második félidő közepéig, a hajrára elfáradt és vereséget szenvedett hazai pályán a Félegyházi KSC az Euroscale Kecskemét II. ellen a megyei felnőtt kézilabda bajnokság 8. fordulójában. A szezon félidejéhez közeledve utolsó itthoni mérkőzését játszotta idén a Constantinum Sportcentrumban a Félegyházi KSC és sokáig úgy tűnt, hogy pontokat szerezhet. A szünetben 12-11-re vezetett, majd a második félidőben tovább növelte előnyét. Innen kapaszkodott fel a vendég kecskeméti együttes és megfordítva az állást elvitte a két pontot Kiskunfélegyházáról. Az őszi szezont december 2-án, Kecskeméten zárja a Félegyházi KSC.

Részletek