Kiütéses vereség

Kiütéses vereség

2018. október 7. 19:25

A játék minden elemében nagy fölényben lévő Kecel KC magabiztosan nyert a Félegyházi KSC ellen a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 3. fordulójában. A Constantinum Sportcentrumban lejátszott összecsapáson végig a vendég együttes akarata érvényesült, gyors akciókat vezetve hamar eldöntötték a mérkőzést. A Félegyházi KSC mind támadásban, mind pedig védekezésben alulmaradt erősebb ellenfelével szemben.

Részletek
Megszerezte első győzelmét az Astra

Megszerezte első győzelmét az Astra

2018. október 8. 09:30

A harmadik fordulóig kellett várni az Astra Kiskunfélegyházi Bulls első győzelmére a női futsal NB I-ben. A tavalyi ezüstérmes Astra helyenként szép és eredményes játékkal 6-3-ra megverte a Miskolci Vénuszt, így felkapaszkodott a dobogóra. Mindkét együttesben szerephez jutottak fiatalok, az Astrában három 21 év alatti játékos szerzett gólt, míg a Miskolci Vénusz színeiben két 15 éves játékos talált be.

Részletek
Lajosmizsén és Kelebián jártak a kézilabdás gyermekek

Lajosmizsén és Kelebián jártak a kézilabdás gyermekek

2018. október 8. 15:00

Lajosmizsén folytatódott a fiú U13-as gyermekbajnokság Badó László régiójának soros fordulója. A KHTK korosztályos csapata két mérkőzést játszott. Árvai Zoltán edző tanítványai 24-24-es döntetlent értek el a KIKI SKFT-vel, míg a Kecskeméti Sportiskola ellen alulmaradtak. Mellettük az U11-es fiú együttes is megkezdte szereplését. Kis Barbara csapata még csak tanulja a kézilabdát, a KHTK fiataljai Kelebián a Kiskunhalas UKSC és a Kiskőrös KS gárdájával mérkőztek meg.

Részletek
Fél tucat gólt szerzett a KHTK II.

Fél tucat gólt szerzett a KHTK II.

2018. október 7. 09:00

Kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott Pálmonostorán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 9. fordulójában. A félegyházi együttes a legutóbbi körben hazai pályán botlott, most kijavította a csorbát és biztosan nyert. A KHTK II. színeiben Tóth Kornél mesterhármast ért el, mellette Kadosa Zsolt és Szabó Tamás talált be, illetve Sánta Dávid öngólt jegyzett. A gólarányjavító sikernek és a Kerekegyházi SE botlásának köszönhetően a KHTK II. átmenetileg a tabella élére állt.

Részletek
Emberelőnyben sem ment

Emberelőnyben sem ment

2018. október 7. 10:30

Kihagyott büntető és védekezésbeli hibák vezettek a Kiskunfélegyházi Vasutas újabb vereségéhez hazai pályán október 6-án az Izsáki Sárfehér SE ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyházi csapat már az első percben hátrányba került, végig az eredmény után futott és az egy félidőnyi emberelőnyét sem tudta gólra váltani.

Részletek
Magabiztos siker - videóval

Magabiztos siker - videóval

2018. október 7. 13:30

Megőrizte százszázalékos mérlegét és 29-22-re legyőzte a Tempo KSE-t a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata az NB II déli csoportjának 4. fordulójában. A mérkőzés nagy részében fölényben játszott a KHTK, a kisebb hullámvölgyektől eltekintve uralta a játékot. Zsinórbeli negyedik sikerével a félegyházi gárda továbbra is első.

Részletek
Idegenben is nyert az asztaliteniszcsapat

Idegenben is nyert az asztaliteniszcsapat

2018. október 4. 09:00

A szécsényi SZERVA ASE II. otthonában is győzni tudott a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata a férfi NB I. keleti csoportjának 3. fordulójában. A félegyházi együttes két sikerrel kezdte a szezont, ezúttal Pengő Gábor három, Erdélyi Szabolcs és Korponai Zoltán két-két találkozón győzött, míg Medvegy Ákos egy alkalommal nyert. A FASI 8-7 arányban kerekedett felül, így jó pozícióból várhatja a folytatást.

Részletek
Duatlon szezonzárás, két arannyal

Duatlon szezonzárás, két arannyal

2018. október 3. 16:30

Ajkán rendezték meg a Magyar Triatlon Szövetség 2018. évi duatlon ranglistás versenysorozatának utolsó állomását. A tavaszias időjárás kiváló körülményeket biztosított a sporteseményhez, ahol 369 nevezővel egy remek versenyt vezényeltek le a szervezők.

Részletek
Két félegyházi az U-16 atlétaválogatottban

Két félegyházi az U-16 atlétaválogatottban

2018. október 3. 13:00

Két félegyházi serdülő atléta: Tóth Patrik és Juhász Roland is bekerült az U-16 serdülő atlétaválogatottba. Magyarország, Horvátország, Csehország, Szlovénia és Szlovákia 16 éven aluli válogatottjai Győrben mérték össze tudásukat szeptember végén. Óriási büszkeség városunknak, hogy a címeres mezt tavaszi és nyári eredményeik alapján ketten is viselhették. Az összesített pontversenyben a magyar válogatott a második helyen végzett. A sorrend: CZE 447 p - HUN 426,5 – SLO 265 – CRO 248,5 – SVK 226 p. A Darvas és a József Attila általános iskola két kiválóan szereplő diákját Kerék Csaba és Juhász István készítette fel.

Részletek
Becsülettel küzdött a KKC

Becsülettel küzdött a KKC

2018. október 2. 14:00

A jobb erőkből álló és magasabb osztályban szereplő KTE Duna Aszfalt U23 győzelmével zárult a dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 1. fordulója október elsején a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A hazai pályán szereplő Kiskunfélegyházi KC NB II-es férfi felnőtt csapata az újjáalakulást követően második tétmérkőzését játszotta NB I. B-s ellenfelével. A tudásbeli és összeszokásbeli különbség kiütközött az együttesek között, a KKC játékosai ennek ellenére az utolsó pillanatig küzdöttek a pályán.

Részletek