Rangadót veszítve fejezte be az őszt a KHTK II.

Rangadót veszítve fejezte be az őszt a KHTK II.

2018. november 17. 15:45

Nagy csatát ígért az első és a második helyezett csapatok találkozója a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának őszi utolsó fordulójában. A listavezető Kerekegyházi SE négypontos előnyről várta a mérkőzést és bebiztosíthatta vezető helyét, míg a Kiskunfélegyházi HTK II. a dobogós pozíciója megtartásáért küzdött. Félegyházi szempontból rosszul alakult a rangadó, Pánczél István góljával már a 26. percben előnybe került a Kerekegyháza, amit Malik Milán bő egy óra játékot követően megduplázott. A hajrában csupán szépítésig jutott a KHTK II., Kadosa Zsolt találata a pontszerzéshez nem volt elég. Az őszt a Kerekegyházi SE zárta az első helyen, a KHTK II. hátránya hét pontra nőtt a listavezetővel szemben.

Részletek
U11-es kézilabda-fordulót rendeztek Kiskunfélegyházán

U11-es kézilabda-fordulót rendeztek Kiskunfélegyházán

2018. november 18. 09:00

A Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok adott otthont a fiú U11-es gyermekbajnokság Badó László régió 3. fordulójának november 17-én. A P&P Kiskunfélegyházi HTK mellett a Judória-Szacsa, a Kecskeméti Sportiskola, a Fekete István SE Lajosmizse, a Kiskunmajsai KC, a KIKI SKFT 1, illetve a KIKI SKFT – 2 Izsák korosztályos csapatai ragadtak labdát. Kis Barbara vezetőedző tanítványai két mérkőzést játszottak, a Judória-Szacsa ellen 3-5-ös félidőt követően 5-13-ra maradtak alul, míg a KIKI SKFT – 2 Izsák ellen 3-3-as szünet után 7-11-re kaptak ki. A bajnokság következő körét december 8-án, Szegeden rendezik meg.

Részletek
U16 fiúk: Egyre közelebb a régiós döntő

U16 fiúk: Egyre közelebb a régiós döntő

2018. november 16. 17:00

A regionális fiú kadett bajnokság „B” csoportjának egyik rangadóján léptek parkettre Hódmezővásárhelyen a Félegyházi Térségi Sportiskola kosarasai. Jól kezdték a mérkőzést a sportiskolások, már az első negyedben elhúztak 33-13-ra. A hazai csapat a későbbiek során ugyan feljebb zárkózott, de az FTSI játékosai a holtponton átlendülve nem engedték ki a kezükből a győzelmet, és végül magabiztosan, 89-62-re nyertek.

Részletek
Gyulán nyertek a junior kosarasok

Gyulán nyertek a junior kosarasok

2018. november 16. 14:00

Fordulatos, izgalmas mérkőzésen megszerezte harmadik győzelmét a Félegyházi TSI kosárcsapata a regionális fiú junior bajnokság 7. fordulójában. A találkozó első negyedében még a Gyulasport került előnybe, de a félegyházi gárda a következő negyedekben előbb ledolgozta hátrányát, majd pedig fordított.

Részletek
Bronzérem a magyar bajnokságon

Bronzérem a magyar bajnokságon

2018. november 15. 09:00

Tovább gyarapította érmei számát a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának színeiben Buza Barbara. A kétszeres diákolimpiai győztes és korosztályos magyar bajnok bokszoló legutóbb Kaposváron lépett ringbe, ahol a leány serdülő magyar bajnokság 60 kilogrammos súlycsoportjában bronzérmet szerzett. Az elődöntő során a későbbi győztessel szemben pontozással maradt alul. Barbara következő nagyobb versenye a jövő évi diákolimpia lesz, ahol megvédené elsőségét. A felkészülésben Ramocsa Sándor vezetőedző és Gondi János szakosztályvezető segíti. A KHTK Ökölvívó Szakosztálya emellett az utánpótlás fejlesztését is kitűzte célként, az edzésekre hétfőtől péntekig 16:30-tól várják a 10. életévüket betöltött gyermekeket a Honvéd Sporttelepen.

Részletek
Kiváló eredmények a birkózó országos döntőn

Kiváló eredmények a birkózó országos döntőn

2018. november 12. 17:30

Nagyszerűen szerepeltek a félegyházi birkózó lányok a diák csapatbajnokság országos döntőjén. A selejtező csoportban először a dunaújvárosiakat, majd az érdieket legyőzve bejutottak a hármas döntőbe. A házigazda Kaposvár és Orosháza ellen is szoros küzdelemben maradtak alul, így a bronzérmet sikerült megszerezni. A csapat tagjai: Bene Ivett, Kiss Henrietta, Kiss Viktória, Nagy Zita, Páli Éva, Szabó Szonja, Tapodi Rebeka és Tapodi Zsófia. Edzők: Ván Jenő, Szabó József és Kelemen András.

Részletek
Sikeres évet zár a DMTK-KVSE Aquasport egyesület

Sikeres évet zár a DMTK-KVSE Aquasport egyesület

2018. november 14. 17:00

Folyamatosan bővülve szép eredményeket tudhat maga mögött a DMTK-KVSE Aquasport egyesület, amely a 18 éve működő Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület és a 10 éve tevékenykedő Kiskunfélegyházi Vízilabda Sportegyesület egyesülésével jött létre, majd a két anya egyesülethez csatlakozott a Dunaharaszti Úszó Egyesület. A sportegyesület 2018 márciusában triatlon szakosztállyal is kibővült. A klubon belül elismert szakedzők dolgoznak. Az úszókat Hajdú László, a vízilabdázókat Görög Imre, a triatlonosokat Bozsó István irányítja. A szakmai vezetést Zubor Attila, korábbi úszó olimpikon látja el, a titkári pozíciót Kiss István tölti be. Az egyesület célja a fiatalok magas szintű versenyeztetésének biztosítása, valamint a kezdő, mozogni vágyó gyermekek megismertetése e sportágak alapjaival.

Részletek
Elszalasztott lehetőség

Elszalasztott lehetőség

2018. november 11. 17:15

Az utolsó percekben engedte ki a kezéből a győzelmet, így két pontot veszített hazai környezetben a Kiskunfélegyházi HTK II. a Nyárlőrinci LSC ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában lejátszott összecsapáson. Az első fordulóból elhalasztott mérkőzés esélyesének a tabella második helyén álló KHTK II. számított, ennek ellenére a vendégek szerezték meg a vezetést, igaz csupán egy percig örülhettek, Zs. Juhász István ugyanis szinte egyből kiegyenlített. A szünetbeli 1-1-et követően a második félidőben a fordítás is összejött a félegyházi csapatnak, Szabó Tamás az 57. percben büntetőből talált a kapuba. Az egygólos vezetés, mint később kiderült kevésnek bizonyult a győzelemhez, a nyárlőrinciek Németh Géza 89. minutumban szerzett találatával pontot mentettek. A bajnokságot a Kunszálláson nyerő Kerekegyházi SE vezeti, előnye immár négy pontra nőtt a KHTK második számú gárdájával szemben.

Részletek
Összeomlás a hajrában

Összeomlás a hajrában

2018. november 11. 16:25

Vezetett, de végül súlyos, 7-1-es vereséget szenvedett Pálmonostorán a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság első fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A sereghajtó félegyházi csapat jól kezdte a találkozót, már a 3. percben előnybe került Páli László góljával (0-1). A vezetés azonban csupán három percig tartott, két gyors találattal fordított a Pálmonostora (2-1). A különbség a második félidő első percében kettőre nőtt, az utolsó negyedórában pedig további néggyel bővült, így a vége kiütés lett. A hajrára összeomló Vasutas SK játékosai hiába vezettek, ezúttal is vesztesen hagyták el a pályát.

Részletek
Hátrányból fordított a kézilabdacsapat

Hátrányból fordított a kézilabdacsapat

2018. november 11. 14:00

Folytatta remeklését az idei szezonban és a hetedik mérkőzésén immár a hatodik győzelmét aratta a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabda együttese az NB II férfi felnőtt déli csoportjában. A tabella második helyén álló KHTK ezúttal az alsóházbeli Dunaújvárosi AC otthonába látogatott. A találkozó nem várt izgalmakat tartogatott, az állás a mérkőzés végéig szorosan alakult. A szünetbeli 12-12-őt követően a házigazdák vezettek, de a félegyházi csapatnak sikerült a fordítás, nagy csatában 26-25-re nyert, így megőrizte ezüstérmes pozícióját a bajnokságban.

Részletek