Győzött a megyei kézilabdacsapat

Győzött a megyei kézilabdacsapat

2018. november 11. 09:00

A még pont nélkül álló és sereghajtó Tiszaalpári SE ellen szerezte meg a két pontot a Félegyházi KSC a megyei felnőtt kézilabda bajnokság 6. fordulójában, november 10-én. A félegyházi együttes hárommérkőzéses nyeretlenségi sorozatát szakította meg ezzel a sikerrel, a Csávoly SE után a Tiszaalpárt is legyőzte hazai környezetben, a Constantinum Sportcentrumban. A szünetben már hatgólos volt az FKSC előnye, amely a második játékrészben sem csökkent. A 42-31-es sikerrel a félegyházi gárda felkapaszkodott a hetedik helyre a bajnokságban.

Részletek
U12 fiú Pannon-liga: nemzetközi bajnokság talaján

U12 fiú Pannon-liga: nemzetközi bajnokság talaján

2018. november 13. 14:00

A Pannon-liga keretében a Félegyházi Térségi Sportiskola U12-es fiú kosárcsapata a KK NIKA Szabadka gárdájával találkozott november 10-én, a városi sportcsarnokban. A Pannon-ligában magyar, szerb és horvát utánpótláscsapatok vesznek részt. A félegyházi együttes számára ezúttal tapasztalatszerzés szempontjából is fontos volt a mérkőzés. Az esélyesebb szabadkaiak 70-50-re megérdemelten nyertek.

Részletek
Továbbjutás a Magyar Kupában

Továbbjutás a Magyar Kupában

2018. november 11. 12:00

Sikerrel kezdett és továbbjutott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls női futsalcsapata az egyik legkedveltebb és legeredményesebb sorozatában, a Magyar Kupában. Az Astra eddig hétből hétszer bejutott a sorozat négyes döntőjébe, többször is megnyerve azt. A második fordulóba bekapcsolódva az ugyancsak NB I-es Gyulai Amazonokat múlta felül, fordulatos találkozón 4-3-ra. A vendégek kétszer is előnybe kerültek, de az Astra 2-3-as hátrányból is felállt és visszavette a vezetést, amivel kiharcolta a legjobb nyolc közé kerülést.

Részletek
U18 fiúk: Ötperces rövidzárlat

U18 fiúk: Ötperces rövidzárlat

2018. november 9. 15:00

Hullámzó játékot követően 67-83-ra maradt alul hazai környezetben a Félegyházi TSI U18-as fiú kosárlabdacsapata a Szentesi KK ellen a regionális fiú junior bajnokság 6. fordulójában. A félegyházi együttes a csoport egyik legerősebb gárdáját fogadta és az első negyed néhány perces rövidzárlatát követően került sokpontos hátrányba, ami mint utólag kiderült megpecsételte a találkozó sorsát.

Részletek
Érvényesült a papírforma

Érvényesült a papírforma

2018. november 9. 11:00

A négy győzelemmel rajtoló első helyezett és bajnokesélyes Ceglédi KE vendége volt a Kiskunfélegyházi KC a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 5. fordulójában. A KKC legutóbb megszerezte első sikerét a szezonban, ennek ellenére bravúrnak számított volna egy szoros eredmény elérése. Az első negyedben még tartotta magát a félegyházi csapat, de a második negyed végére 17 pontosra nőtt a különbség, ami a későbbiek során sem csökkent. A ceglédiek támadásban, dobáspontosságban és védekezésben is felülmúlták a KKC-t, magabiztos 97-59-es győzelmet arattak.

Részletek
Sikeres október a Fénypárducoknál

Sikeres október a Fénypárducoknál

2018. november 7. 10:00

Négy versenyen vettek részt októberben a KHTK - Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai, két örömíjász és két 3D-s versenyen összesen 7 arany, 4 ezüst és 2 bronzérmet szerezve.

Részletek
Véget ért a városi kispályás labdarúgó bajnokság őszi szezonja

Véget ért a városi kispályás labdarúgó bajnokság őszi szezonja

2018. november 13. 11:00

Kilenc csapat részvételével a Félegyházi Térségi Sportiskola égisze alatt a félegyházi Honvéd Sporttelep műfüves pályáján rendezték meg a városi amatőr kispályás labdarúgó bajnokság őszi fordulóit. Minden csapat nyolcszor lépett pályára a kilenc forduló alatt. A legjobban a Dél-100 szerepelt, egyedüli együttesként megőrizte veretlenségét. A második helyen egy pont hátrányban a Fortuna áll, míg harmadikként a Bulls zárta az őszt. A góllövőlistát nagy fölénnyel az ugyancsak Dél-100 csapatában játszó Szabó Gábor vezeti 18 találattal.

Részletek
Félegyházi sikerek az EnduroCross bajnokságban

Félegyházi sikerek az EnduroCross bajnokságban

2018. november 7. 12:00

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is rajthoz álltak a Magyar EnduroCross bajnokság kategóriáiban a Kiskunfélegyházi Motoros Sport Egyesület tagjai. A szezon során három második, öt harmadik helyet, valamint kilenc negyedik, hat ötödik és három hatodik helyet szereztek a versenyeken. Összetettben Faragó Dávid és Bagi Csaba kategóriája bronzérmese lett, míg Sziládi Róbert és Szabolcska Zoltán kategóriája negyedik helyén végzett.

Részletek
Győzelmi szériában a futsalcsapat

Győzelmi szériában a futsalcsapat

2018. november 4. 18:30

Zsinórban a harmadik mérkőzést is megnyerte, így továbbra is őrzi dobogós pozícióját a női futsal NB I-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A még pont nélkül álló és sereghajtó TFSE otthonában hozták a kötelezőt az Astrás lányok. Sípos Lilla már a 2. percben megszerezte a vezetést és az első félidő közepéig 3-2-es előny alakul ki. A különbség a későbbiek során sem csökkent, Krascsenics Petra és Szabó Boglárka egyaránt duplázott az Astrában, amely végül fölényesen, 7-3-ra győzött. A bajnokságot jelenleg a Szekszárd FC vezeti 13 egységgel, az Astrának 10 pontja van.

Részletek
Marcaliban is kiválóan szerepeltek a Joggin Plus versenyzői

Marcaliban is kiválóan szerepeltek a Joggin Plus versenyzői

2018. november 4. 17:30

Október 27-én, Marcaliban rendezték meg a 2018-2019. tanévi duatlon diákolimpia döntőjét B kategóriában, a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából, ahol mintegy 500 versenyző vett részt. Kiskunfélegyházát az iskoláik színeiben a Jogging Plus egyesület sportolói képviselték, akik igen rövid felkészülés után az első országos duatlon versenyükön vehettek részt. Mindannyian sikeresen teljesítették a távokat és kiváló eredményekkel tértek haza. Felkészítő edzők: Németh László, Hegyi Dóra.

Részletek