Újult erővel kezdik a tavaszi szezont

Újult erővel kezdik a tavaszi szezont

2019. január 8. 08:00

Féltávnál a második helyen áll a KHTK megyei I. osztályban szereplő együttese. A csapat tizenhárom mérkőzésből kilenc győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel zárta az őszi szezont. A legtöbb gólt lőtték (49), de elég sok a kapott gólok száma (23), 30 pontot szereztek, két ponttal kevesebbet, mint a listavezető Kiskőrös LC. A csapat játékos-edzője, Koncz Zsolt kérdéseinkre válaszolva így értékelte az őszi bajnoki szezont.

Részletek
Kiemelkedően sikeres évet zártak a Fénypárducok

Kiemelkedően sikeres évet zártak a Fénypárducok

2019. január 7. 12:00

A 2018-as év, mint eredményekben, mint eseményekben igen gazdag volt a szakosztályunk számára. Ötvennégy versenyen képviseltük Kiskunfélegyházát, összesen 89 arany, 56 ezüst és 22 bronzérmet gyűjtve. Az örömíjász-versenyek mellett aktívan bekapcsolódtunk a Dél Alföldi Régió 3D-s versenysorozatába, részt vettünk a Magyar Íjász Szövetség Történelmi versenysorozatán, a Történelmi Nemzeti és Országos Bajnokságon és a Gyulán rendezett II. Történelmi Íjász Világbajnokságon is.

Részletek
Fél lábbal a Final Fourban

Fél lábbal a Final Fourban

2019. január 7. 09:00

Fölényes, 7-1-es győzelmet ért el a KRSE-Ludovika otthonában, így egy lépésre került a női futsal Magyar Kupa négyes döntőjétől az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC. A KRSE-Ludovika az NB II. nyugati csoportjában szerepel, míg az Astra az NB I. élén áll. Az osztálybéli különbség ellenére a hazai együttes egy félidőn keresztül tartotta a lépést az Astrával, de végül nem kerülte el a súlyos vereséget. A Magyar Kupa visszavágója lényegében formalitássá vált, az Astra szinte biztosan ott lesz a torna négyes döntőjében.

Részletek
A Hajdúböszörmény nyerte a Karácsonyi Kupát

A Hajdúböszörmény nyerte a Karácsonyi Kupát

2019. január 6. 17:30

A VI. Karácsonyi női futsal kupát ezúttal Szigetszentmiklóson rendezték meg, mely nagy sikert aratott ebben az évben is. A nyolc csapatos női kupán az ország legjobbjai vettek részt, az első osztály7 csapatából 6, míg az NBII-es együttesek közül az FTC és a DEAC csatlakozott a rendezvényhez. A két napos fesztiválon remek mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők, valamint jó volt látni, hogy sok csapatnál milyen tehetséges fiatalok állták meg helyüket a felnőtt mezőnyben is.

Részletek
Vereség az évindítón

Vereség az évindítón

2019. január 6. 16:50

Az első félidei gyengébb játéknak betudhatóan 92-65-ös vereséget szenvedett Nyíregyházán a Sunshine-NYIKSE otthonában a Kiskunfélegyházi KC a férfi NB II. keleti csoportjának 11. fordulójában. A találkozó esélyesének az élbolyhoz tartozó nyíregyházi csapat számított, már az első két negyedben jelentős előnyre tett szert, amit a későbbiek során sem adott ki a kezéből. A mérkőzés második felében már mindkét együttes azonos pontot dobott, a KKC elsősorban a nagyszünetig összegyűjtött hátránya végett maradt alul.

Részletek
Méltóképp emlékeztek meg Csincsák Zoltánról és Bagdi Istvánról

Méltóképp emlékeztek meg Csincsák Zoltánról és Bagdi Istvánról

2019. január 6. 10:00

Idén immár negyedik alkalommal rendezték meg a Csincsák Zoltán (1963-2015) öregfiú emléktornát, illetve harmadik alkalommal emlékeztek meg Bagdi Istvánról (1958-2016). Mindketten sokat tettek a félegyházi sporttért, a labdarúgásért. Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vettek részt január 5-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az előző évhez hasonlóan most is büntetőkkel dőlt el kupa sorsa, a finálét a Kecskeméti TE nyerte a KHTK-t legyőzve. A gólkirályi címet a kiskunhalasi Molnár János kaparintotta meg, míg a legjobb kapusnak a Honvéd Kun Béla SE-ből Csesznegi Lajost választották.

Részletek
Fekete pólósok sikere a 28. Kosárlabda Gálán

Fekete pólósok sikere a 28. Kosárlabda Gálán

2018. december 29. 19:00

December 28-án immár a 28. Kosárlabda Gálát bonyolították le a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Karácsony és szilveszter között minden évben sokan ragadnak labdát, ez most sem volt másképp. Az idei gálára 22 csapat nevezett, érkeztek játékosok a környékbeli településekről is. A gálát a KKC és a Félegyházi Térségi Sportiskola az önkormányzat segítségével ezúttal is közösen rendezte meg. Párhuzamosan két pályán folyt a játék, amely a fekete pólósok sikerével ért véget. Összesen 1509 pontot szereztek, míg a „kihívó” piros pólósok 1180 pontig jutottak. A gála célja idén is a kosárlabdázás népszerűsítése volt. Kortól függetlenül minden sportbarát pályára léphetett, a csapatok kétszer 14 perces mérkőzéseket játszottak.

Részletek
Leány serdülő birkózóválogatott táborozott Kiskunfélegyházán

Leány serdülő birkózóválogatott táborozott Kiskunfélegyházán

2018. december 29. 16:30

A fiú serdülő birkózó válogatott után ezúttal a leány serdülő birkózó válogatott is Kiskunfélegyházán edzőtáborozott december utolsó napjaiban. A korosztály legjobbjai a két ünnep között sem pihentek, Péteri András edző és segítői révén technikai és küzdő, valamint ügyességi feladatokat gyakoroltak a Kossuth Szakiskola tornatermében.

Részletek
A Nyíregyháza nyerte az I. Lázár Bence Emlékgálát

A Nyíregyháza nyerte az I. Lázár Bence Emlékgálát

2018. december 29. 14:00

December 28-án rendezték meg az I. Lázár Bence Emlékgálát. A tragikusan fiatalon elhunyt kiváló futballista családja felkérésére az SC Hírös-Ép szervezésével tető alá hozott rendezvényre nívós támogatókat sikerült megnyerni a nemes ügy érdekében.

Részletek