Kiváló Jogging Plus teljesítmény Csongrádon

Kiváló Jogging Plus teljesítmény Csongrádon

2018. október 13. 18:00

Október 6-án rendezték meg Csongrádon, a Kőrös-torokban a meghívásos duatlon-versenyt. Célja a sportág utánpótlás-nevelésének a biztosítása és népszerűsítse, illetve sportolási lehetőség minden korosztály számára, családok együtt versenyzése egy kellemes sportos nap eltöltésével.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2018. október 14. 09:00

Elszenvedte első vereségét a Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata az NB II déli csoportjának 2018/19-es szezonjában. Az 5. fordulóban a Dunaharaszti MTK otthonába látogatott a félegyházi együttes, ahol már a mérkőzés első félidejében nyolcgólos hátrányba került. Támadásban keveset mutatott a félegyházi csapat, a 21 dobott gól mellé ezúttal 31 kapott találat párosult. A Dunaharaszti MTK tíz góllal nyert, így felkapaszkodott az élbolyba, míg a KHTK elveszítette vezető pozícióját a bajnokságban.

Részletek
Hengerelt az U16-os kosárcsapat

Hengerelt az U16-os kosárcsapat

2018. október 13. 11:30

Fölényesen, 102-39-re nyert hazai pályán a Félegyházi Térségi Sportiskola U16-os kosárcsapata a Pityke KSE ellen a regionális fiú kadett bajnokság 2. fordulójában, október 12-én. Simon Zoltán és Laczkó Róbert által vezetett együttes egy percig nem adott esélyt ellenfelének, már az első negyedben közel 20 pontos előnybe került és a későbbiek során sem csökkent a különbség. Az eredményes támadójáték mellé jó védekezés párosult, minden játékos hozzátett a sikerhez.

Részletek
Kiütéssel nyert az asztalitenisz csapat

Kiütéssel nyert az asztalitenisz csapat

2018. október 15. 14:00

Megőrizte hibátlan mérlegét, ezúttal 10-1-re múlta felül ellenfelét a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata a férfi NB I. keleti csoportjának 4. fordulójában. A Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs és Medvegy Ákos összetételű félegyházi együttes a Debreceni AK-DEAC I. ellen győzedelmeskedett magabiztos játékkal. A mérkőzések során egyedül Medvegy Ákos veszített pontot, nem forgott veszélyben a félegyházi csapat sikere.

Részletek
Remekül kezdett az U12-es fiú kosárcsapat

Remekül kezdett az U12-es fiú kosárcsapat

2018. október 11. 09:00

A felkészülési mérkőzések nehézségein túllendülve újult erővel és értékes tapasztalatokkal felvértezve kezdte meg szereplését az U12-es bajnokságban a Félegyházi TSI fiú csapata. A Kecskeméten megrendezett nyitókörben mindkét mérkőzését megnyerte a félegyházi együttes. Laczkó Róbert és Simon Zoltán tanítványai a Nagykőrösi Sólymokat 51-35-re, míg a Lehel Kosársulit 48-30-ra múlták felül. A sikeres kezdés lendületet adhat a bajnokság további szakaszára.

Részletek
Hátrányból fordított a junior kosárcsapat

Hátrányból fordított a junior kosárcsapat

2018. október 9. 14:00

A Gyulasport csapatát fogadta október 7-én a Kiskunfélegyházi Sportcsarnokban a Félegyházi TSI U18-as fiú gárdája a regionális bajnokság 2. fordulójában. Simon Zoltán és Laczkó Róbert edzők csapata a vártnál nehezebben kezdett, az első negyedben tízpontos hátrányba került, de a második negyedben sikerült a fordítás. Végül magabiztos, 93-69-es siker született. A formálódó együttes szép győzelmet aratott a junior bajnokságban.

Részletek
Lépéselőnyben a sakkcsapat

Lépéselőnyben a sakkcsapat

2018. október 9. 11:00

Jól kezdte a 2018/19-es sakkcsapatbajnokságot az NB II. Tóth László csoportjában szereplő Félegyháza-Csongrád. Az előző szezont tizenkettedikként záró együttes az első két körben 11 és fél pontot szerzett, amivel a nyolcadik helyre kapaszkodott fel a bajnoki táblázaton. A játékosok a nyitókörben a TÁKISZ SE otthonában gyűjtöttek 4 és fél pontot, legutóbb pedig a Gyulai SE ellen ugyancsak idegenből hoztak el 7 egységet. A gyulai sikeres szereplés mindenképpen bravúrnak számít. A partik során Kemény Csaba, Karsai István, Hideg Ferenc Bendegúz, Cs. Kovács László és Hideg István Benjámin is nyert. Kelemen Sándor, Szekeres Sebestyén, Nagy Noémi és Tanács István remizett.

Részletek
Íjász-erőpróba Gyulán

Íjász-erőpróba Gyulán

2018. október 8. 17:00

Szeptember 30-án, Gyulán rendezték meg a szokásos 147 lövéses történelmi íjász erőpróbát. A Koppányok 3 fővel utaztak a versenyre. Szeibert Imre második helyen, Boldog Bence a hatodik, Kis Csaba a hetedik helyen zárta a napot.

Részletek
Megkezdte szereplését az U12-es leány kosárcsapat

Megkezdte szereplését az U12-es leány kosárcsapat

2018. október 8. 14:00

Az U12 bajnokság első fordulóját rendezték meg október első hétvégéjén. A 7. régió E csoportjában a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata két mérkőzésen lépett pályára. Bokányi Rita és Fekete – Seres Ildikó vezetőedzők tanítványai egy-egy győzelmet, illetve vereséget értek el. Az edzők beszámolói szerint az együttes augusztus vége óta formálódik és az elmúlt hetekben is csatlakoztak új játékosok, így még össze kell szoknia a társaságnak.

Részletek
Ötöt rúgott a KHTK

Ötöt rúgott a KHTK

2018. október 7. 18:40

Zsinórban a negyedik mérkőzését nyerte meg a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Koncz Zsolt játékos-edző csapata ezúttal a forduló előtt második helyen álló Kecel FC otthonában győzött 5-1-re. A jó formának örvendő félegyházi együttes már a 2. percben előnybe került, Nagy Dániel gólját követően Koncz Miklós duplázta meg a különbséget a 32. percben. A Kecel FC ugyan az 53. minutumban szépített, de újabb gólokat már csak a KHTK szerzett. Előbb Szabó Attila, majd pedig Némedi Norbert is betalált, utóbbi duplájával immár 11 találatnál tart, amivel a góllövőlistát is vezeti. A félegyházi csapat fölényesen nyerte meg a rangadót és felkapaszkodott a dobogóra.

Részletek