Félegyházi győzelem a szenior labdarúgó tornán

Félegyházi győzelem a szenior labdarúgó tornán

2018. december 16. 19:15

Meggyőző játékot nyújtva megérdemelten nyerték meg a 40 év felettieknek kiírt szenior labdarúgó tornát a félegyháziak december 16-án. A harmadik alkalommal megvalósított kupára hat városból érkeztek öregfiúk. A döntőben a budapesti együttest győzték le a félegyháziak 3-1-re. A harmadik helyet a nyíregyháziak érték el megelőzve a tavalyi bajnok szegedieket. A jó hangulatú torna eredményhirdetéssel egybekötött közös vacsorával zárult. Az érmeket, az okleveleket és az egyéni elismeréseket Baráth László és Majoros László szervezők adták át.

Részletek
Volt súlya a versenynek - eredményekkel

Volt súlya a versenynek - eredményekkel

2018. december 17. 12:00

Repkedtek a súlyok a 16. Sébi-kupa fekvenyomó versenyen (egyben VI. Szabó József emlékversenyen), amelynek ezúttal is hagyományosan a Darvas Iskola aulája adott otthont december 16-án. Mintegy harmincan neveztek, akik a már megszokott súlykategóriákban mérték össze erejüket, tudásukat (kategóriák: női vegyes; -70kg; 70-85kg; 85-100kg; +100kg. Masters kategóriában, vegyes súlycsoportban 40 év felett).

Részletek
XXVII. Jótékonysági Jogging Plus Szilveszteri futás – utcai futóverseny

XXVII. Jótékonysági Jogging Plus Szilveszteri futás – utcai futóverseny

2018. december 15. 18:00

Huszonhetedik alkalommal rendezi meg a Jogging Plus sportegyesület hagyományos jótékonysági szilveszteri futóversenyét Kiskunfélegyházán. A nevezési díjakból és a felajánlásokból befolyt összeget ezúttal a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodák sporteszközeinek bővítésére, fejlesztésére fordítják azzal a céllal, hogy hozzásegítsék a gyermekeket a sportágak megismeréséhez és megszeretéséhez. A rendezvény fővédnöke: Csányi József polgármester, védnökei: Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek.

Részletek
A kortalan játék öröme

A kortalan játék öröme

2018. december 17. 11:00

Amatőr sportolók, hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák, valamint hozzátartozóik és meghívott vendégek vettek részt a hagyományos Kiskun Honvéd Kupa asztalitenisz versenyen, amit ezúttal is a Kiskunfélegyházi Honvéd TK Szabadidős Szakosztálya rendezett meg december 15-én, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében. A versenyt ezúttal is jó hangulat jellemezte, kortól függetlenül hölgyek és urak egyaránt ütőt ragadtak, összesen 15 fő nevezett. A legjobbakat ezúttal is éremmel díjazta Ónodi László szervező.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2018. december 16. 09:00

Rangadót veszített a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata a Ceglédi VSE I. ellen a férfi NB I. keleti csoportjának 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésén, december 14-én. A találkozót mindkét együttes hibátlan mérleggel várhatta, a jó sorozata végül a félegyházi gárdának ért véget. Mindkét páros során ceglédi győzelem született, egyéniben Korponai Zoltán és Pengő Gábor három-három játékot nyert, míg Medvegy Ákos egy partit abszolvált sikerrel.

Részletek
Aranyérem a B33-as kosárlabda megyei döntőjében

Aranyérem a B33-as kosárlabda megyei döntőjében

2018. december 14. 11:30

Szép eredményt ért el a Constantinum Intézmény általános iskolás fiú csapata a B33 kosárlabda megyei döntőjében, amit Kecskeméten rendeztek meg december 12-én. A Fekete-Seres Ildikó és Rádi Dezső testnevelők által vezetett félegyházi együttes a megyei döntő legjobbjának bizonyult, ami aranyérmet és egyben továbbjutást ért. Csapattagok: Könyves András Benjamin, Szűcs Bence, Varga Márk, Zsígó Bálint. Mellettük minden korcsoportban indított csapatot az intézmény. A többi csapat is szépen szerepelt, de ott 2-3 évvel idősebbek ellen versenyeztek. Testnevelők: Fekete-Seres Ildikó és Rádi Dezső.

Részletek
Könnyed siker Gyulán

Könnyed siker Gyulán

2018. december 13. 17:00

Tovább folytatta menetelését a regionális fiú kadett bajnokságban a Félegyházi TSI kosárcsapata, amely a 8. fordulóban Gyulán nyert meggyőző fölénnyel, 78-24-re. Mozgalmas marad a december a félegyházi kosarasok számára, ebben az évben még három mérkőzést játszanak.

Részletek
Feljutást ünnepelhetett az U12-es fiú kosárcsapat

Feljutást ünnepelhetett az U12-es fiú kosárcsapat

2018. december 13. 11:00

A legutóbbi két nagyarányú győzelmének köszönhetően újra feljutott a „B” csoportba a Félegyházi Térségi Sportiskola U12-es fiú „1”-es csapata. Simon Zoltán edző tanítványai elsőként a nagykőrösi leánycsapatot győzték le 64:36-ra, majd pedig a jászberényi fiú együttest múlták felül 58:26-ra december 8-án, Kecskeméten.

Részletek
Halmozták az érmeket a szenior úszók

Halmozták az érmeket a szenior úszók

2018. december 11. 18:00

December 8-án Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem uszodájában rendezték meg az Évzáró Kupa 2018 Nemzetközi rövid pályás szenior úszóversenyt. A megmérettetésen 30 egyesület 250 versenyzője vett részt. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE öt versenyzővel vett részt az eseményen.

Részletek