Élen maradt a KHTK II.

Élen maradt a KHTK II.

2018. október 21. 09:00

Gólnélküli döntetlen született a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján, az SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyházi HTK II. találkozón. A 11. fordulót az élről várhatta a KHTK II., míg a vendéglátó kecskeméti Hírös-Ép egy ponttal lemaradva a harmadik pozíciót foglalta el a táblázaton. A mérkőzés gólt nem hozott, mindkét együttes egy-egy ponttal gazdagodott. A KHTK II. az első helyét is megtarthatta, a második Kerekegyházi SE ugyanis nem tudta kihasználni riválisai pontvesztését, 3-3-as döntetlenre végzett Izsákon.

Részletek
Nem várt izgalmak a hajrában

Nem várt izgalmak a hajrában

2018. október 21. 14:00

Kötelező győzelemre készült hazai környezetben az NB II férfi felnőtt déli csoportjának harmadik helyén álló Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata, amely a 6. fordulóban az alsóházi Abonyi KC-t fogadta október 20-án a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A félegyházi együttes fölényével kezdődött a mérkőzés, azonban a vendégcsapat nem adta fel és a második félidő utolsó perceiben ledolgozta tetemes hátrányát. Az előny végül a KHTK-nál maradt; minimális különbségű, 30-29-es győzelem született.

Részletek
Félórás csúszás, nagy vereség

Félórás csúszás, nagy vereség

2018. október 21. 11:00

Folytatódott a Kiskunfélegyházi Vasutas SK vesszőfutása a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 2018/19-es szezonjában. A 11. fordulóban ezúttal a Nyárlőrinci LSC-t fogadta a félegyházi együttes, a körülmények nem kedveztek a hazai csapatnak. A Vasutas vezetőedzőjének, Gerecs Attilának a beszámolója szerint korábban halasztást kértek, míg a vendég együttes otthon felejtette a játékos igazolásokat, emiatt félórás csúszással kezdődött a mérkőzés. A kezdési mizériából a vendégek jöttek ki jobban, fölényes, 7-0-ás győzelmet arattak.

Részletek
36. alkalommal futottak 

36. alkalommal futottak 

2018. október 22. 17:30

Október 18-án rendezték meg a nagy hagyományokkal rendelkező lakótelepi futást Kiskunfélegyházán. Az általános iskolásoknak megtartott versenyen - ahogy az már megszokott - korcsoportonként és nemenként mérték össze futótudásukat a diákok.

Részletek
Egyre népszerűbb a Fit Kid

Egyre népszerűbb a Fit Kid

2018. október 19. 16:00

A FitKid egy összetett sport, ami tartalmaz torna, aerobic és ritmikus gimnasztika elemeket. Ezeket tánclépések fűzik egységbe és így alakulhat ki egy versenygyakorlat. Mivel sokrétű a sportág, ezért nagyon fontos az erő és állóképesség fokozása, a lazaság fejlesztése, az ütemérzék javítása. Az edzéseken a kisebbek heti kétszer, a versenyzők négyszer-ötször vesznek részt. A kezdő kislányok a Dance kategóriában indulhatnak versenyeken, innen lehet felkerülni második, majd az első osztályba. Ez utóbbi kategória versenyzői közül kerülnek majd ki azok, akik indulhatnak az Európa-bajnokságokon.

Részletek
Vereséggel kezdett a KKC

Vereséggel kezdett a KKC

2018. október 16. 17:00

Hét év után ismét pályára lépett a Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubjának csapata a felnőtt férfi NB II keleti csoportjában. A félegyházi együttes Debrecenbe a DEAC Campusfesztivál 2018 otthonába látogatott a 2. fordulóban. A tavalyi ezüstérmes DEAC nem hagyott esélyt a KKC-nak, minden negyedben több pontot elérve magabiztosan, 130-71-re nyert. Laczkó Róbert csapata legközelebb hazai pályán lép parkettre a DEAC II. ellen október 21-én, vasárnap 16 órától a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Élre ugrott a KHTK II.

Élre ugrott a KHTK II.

2018. október 15. 09:30

Fordulatos mérkőzésen 4-2-re legyőzte a Tiszaalpári SE-t a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 10. fordulójában. Az élbolyba tartozó KHTK II. hátrányból fordított az alsóházban lévő Tiszaalpár ellen. A győzelemnek, valamint a Kecskeméti LC kerekegyházi vereségének köszönhetően a bajnokság élére került a KHTK II.

Részletek
Pontmentés a hajrában

Pontmentés a hajrában

2018. október 14. 18:25

Megszakadt a négymeccses győzelmi sorozat, pontot veszített Jánoshalmán a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata a megyei I. osztályú bajnokságban. A mérkőzés során kétszer is hátrányba került a KHTK, előbb a 4. percben, majd a második félidő elején - mindkét alkalommal Harnos Zoltán vette be a félegyházi kaput. A KHTK részéről Szabó Attila duplázni tudott, a második egyenlítő gólt a 85. percben szerezte, pontot mentve csapatának. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Jánoshalmi FC-ből Kiss Benedeket a 41. percben kiállította a játékvezető, így a hazai együttes a teljes második félidőt emberhátrányban játszotta. A döntetlennel a KHTK visszacsúszott a tabella harmadik helyére. A bajnokságot a Kiskőrösi LC vezeti az Akasztó FC-t megelőzve.

Részletek
Vezettek, de kikaptak

Vezettek, de kikaptak

2018. október 14. 18:00

Két alsóházbeli csapat találkozott a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 10. fordulójában. A Hetényegyházi SC-t mindössze egy pont választotta el a vendégként pályára lépő és sereghajtó Kiskunfélegyházi Vasutastól, így mindkét együttesnek szüksége volt a pontszerzésre a feljebblépéshez. Korai Vasutas góllal kezdődött a mérkőzés, Kürtösi Szabolcs találatával egészen a 40. percig vezetett a félegyházi csapat, ekkor Kenderes Zsolt kiegyenlített. A szünetben 1-1-es döntetlenre álltak a felek, a második félidőben azonban már csak egy gól esett, de azt a Hetényegyházi SC szerezte, amivel sikerült fordítania, a Vasutas pedig pont nélkül maradt.

Részletek