Félegyházi triatlonosok elismerése a Triatlon Díjátadó Gálán

Félegyházi triatlonosok elismerése a Triatlon Díjátadó Gálán

2018. november 20. 16:00

A Magyar Triatlon Szövetség szervezésében november 17-én, Budapesten, az ELTE Gömbaulájában rendezték meg a 2018. évi Triatlon Díjátadó Gálát és Triatlon Bálat. A gálára minden olyan egyesület meghívást kapott, amely ma a hazai triatlon sportéletben számít. Kiskunfélegyháza városát az egész évben elért eredményeik alapján a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület triatlonistái képviselték. Az eseményen azon egyesületek sportolóit és edzőit ismerték el, akik a 2018-as évben kiemelkedő eredményeket értek el a triatlon és a duatlon sportágban.

Részletek
Félegyházi Thai Bokszosok sikere a TEK Budo Gálán

Félegyházi Thai Bokszosok sikere a TEK Budo Gálán

2018. november 24. 17:30

November 17-én ismét megrendezte a Terrorelhárítási központ a TEK BUDO- és Küzdősportgálát. A BM rendészeti szervei, az Országgyűlési Őrség, a NAV, és az Országos Mentőszolgálat sportolói küzdöttek meg. A kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület edzője, Nagy Krisztián a Nemzeti Védelmi Szolgálat Színeiben indult, míg a kiskunfélegyházi Farkas Zsolt a Kiskunfélegyháza Hivatásos Tűzoltóságát képviselte.

Részletek
Öt pontot szerzett Szentesen a sakkcsapat

Öt pontot szerzett Szentesen a sakkcsapat

2018. november 18. 19:35

Alsóházi találkozó keretében a Szentesi Sakk SE játékosaival ültek asztalhoz a Félegyháza-Csongrád tagjai az NB II. Tóth László csoportjának 4. fordulójában, november 18-án. A partik során három félegyházi győzelem született: Világos Nándor, Szekeres Sebestyén, Hideg Gergő Benedek abszolválta sikerrel partiját. Mellettük Pacal Mihály, Kemény Csaba, Cs. Kovács László és Hideg István Benjámin remizett, amivel fél-fél pontot gyűjtöttek. Négy kört követően a Félegyháza-Csongrád sakkcsapata 20,5 ponttal a 10. helyen áll a bajnokságban.

Részletek
Őszi első az U16-os labdarúgócsapat

Őszi első az U16-os labdarúgócsapat

2018. november 18. 18:50

Veretlenül, jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella élén zárt ősszel a Kiskunfélegyházi HTK-FTSI labdarúgócsapata a megyei U16-os bajnokság északi csoportjában. A Fütyü Illés által irányított együttes utolsó idei tétmérkőzését november 18-án játszotta a Mercedes-KLC „A” otthonában, ahol 3-2-re nyert. A félegyházi gárda kilenc bajnoki találkozóból nyolcszor győzött, csupán egy alkalommal ikszelt az ugyancsak 25 pontos Lajosmizsei VLC otthonában.

Részletek
A Hajdúböszörményi TE nyerte a rangadót

A Hajdúböszörményi TE nyerte a rangadót

2018. november 19. 09:00

A bajnoki döntőt követően első alkalommal találkozott tétmérkőzésen a női futsal NB I. idei szezonjában az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC és a Hajdúböszörményi TE. A szuperrangadót az Astra a harmadik, míg a Hajdúböszörmény a negyedik helyről várhatta. Nagy tempóban kezdődött a mérkőzés, az első néhány perc gólzuhatagát követően 2-2-es állással fordultak a felek. A hajrát és a második félidőt a tavalyi bajnok Hajdúböszörmény bírta jobban erővel, az utolsó percekben fölényessé téve előnyét 6-2-re nyert.

Részletek
Hozták a kötelezőt - videóval

Hozták a kötelezőt - videóval

2018. november 18. 10:00

Nem kegyelmezett hazai pályán a P&P Kiskunfélegyházi HTK a Dabasi KC VSE U23 csapatának, szoros első félidőt követően 30-25-re győzött, így megőrizte második helyét az NB II férfi felnőtt déli csoportjában. A mérkőzés nehezen indult a KHTK számára, de sikerült rendezni a sorokat, ami elégnek bizonyult a két pont begyűjtéséhez.

Részletek
Szoros csatában maradt alul a Félegyházi KSC

Szoros csatában maradt alul a Félegyházi KSC

2018. november 17. 18:00

Soltvadkertre került a kettő pont, 32-28-ra győzött hazai pályán a STE-BS Plastic a Félegyházi Kézilabda SC ellen a megyei felnőtt férfi bajnokság 7. fordulójában, november 17-én. Előzetesen mindkét csapat azonos pontszámról várta a találkozót, a soltvadkertiek a hatodik, míg a félegyháziak a hetedik pozíciót foglalták el a tabellán. A középmezőnybeli rangadón félidőben 15-13-ra a Soltvadkert vezetett, a kétgólos előny a mérkőzés végére négyre nőtt. Veresége ellenére az FKSC maradt a hetedik helyen a bajnokságban.

Részletek
Nem kegyelmezett a Kunszállás SE

Nem kegyelmezett a Kunszállás SE

2018. november 17. 17:30

6-1-es vereséget szenvedett hazai környezetben a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a Kunszállás SE ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának soros fordulójában. A sereghajtó félegyházi együttes ezúttal sem tudott meglepetést okozni, az élbolyhoz tartozó Kunszállás fölényesen nyert. A Vasutas gólját Fekete Dániel jegyezte a 86. percben, míg a kunszállási oldalon Hatvani László és Polyák Sándor duplázott, Rádi Zsolt és Kertész Ádám egy-egy alkalommal talált be. Az őszi szezont hazai pályán zárja a Vasutas SK, november 24-én 13 órától a Kecskeméti LC-t fogadja.

Részletek