Eredményes birkózó diákolimpia

Eredményes birkózó diákolimpia

2018. november 25. 17:30

Idén a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban zajlott a Leány Diákolimpia Országos Döntő, ahol két korosztályban 60 egyesület 180 versenyzője mérte össze tudását. A hazai csapat nyolc fővel vágott neki a küzdelmeknek. Mindenki remek formában küzdött, nagyon szép sikereket értek el a lányok.

Részletek
Pakson húzták fel magukat

Pakson húzták fel magukat

2018. november 25. 17:00

November 24-én, szombaton rendezték meg Pakson a PPC Deadlift Cup 2018 női, férfi felhúzó erőemelő versenyt, ahol két félegyházi versenyző is szép eredményt ért el. Felhúzásban Krisztin Csaba a 3., míg Tóth Mariann a 2. helyet szerezte meg.

Részletek
Kecskeméten hengerelt az U12-es fiú kosárcsapat

Kecskeméten hengerelt az U12-es fiú kosárcsapat

2018. november 25. 15:10

Két fölényes győzelemmel kezdte a bajnokságot az FTSI fiú U12 „2” kosár együttese. Elsőként a CEKK csapatát verte meg 52-23-ra, majd a Tiszakécskei Vidrák ellen nyert 77-5-re. Az önbizalom növelő sikereket az edzői stáb reményei szerint továbbiak is követik.

Részletek
Magabiztos győzelem Szolnokon

Magabiztos győzelem Szolnokon

2018. november 25. 10:00

Kétcsapatossá vált átmenetileg a bajnoki versenyfutás az NB II férfi felnőtt kézilabda bajnokság déli csoportjában. Az első helyezett és hibátlan Rév TSC a Tökölt múlta felül 29-21-re, míg a P&P Kiskunfélegyházi HTK Szolnokon nyert 36-25-re. A tabella második helyén álló félegyházi együttes érvényesítette a papírformát az alsóházba tartozó Szolnoki KCSE ellen, már az első félidőben megnyugtató, 9 gólos előnyre tett szert és a különbségséget a második játékrészben is megtartotta, sőt tovább növelte. A félegyházi csapat kilencedik mérkőzésén immár a nyolcadik sikerét érte el.

Részletek
A „rend őrei” rúgták a bőrt

A „rend őrei” rúgták a bőrt

2018. november 25. 09:00

A Bács-Kiskun megyei rendőrök mérték össze labdarúgótudásukat november 24-én, Tiszaalpáron. A kispályás focira öt csapat érkezett. A csoportmérkőzéseket követően a legjobban a kecskemétiek szerepeltek, akik a döntőben a félegyházi rendőröket múlták felül. A harmadik helyet a bácsbokodiak kaparintották meg a lajosmizseieket legyőzve, míg ötödikként a tiszakécskeiek zártak. A gólkirályi címet Timafalvi Ákos (Kecskemét) szerezte meg, a legjobb kapusnak Keresztesi Lórándot (Kiskunfélegyháza) választották, a legjobb játékos Nagy Zorán (Bácsbokod) lett.

Részletek
Felforgatott csapattal zárták az őszt

Felforgatott csapattal zárták az őszt

2018. november 24. 17:05

Meglehetősen tartalékos összeállításban fejezte be az őszi szezont a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a Kecskeméti LC ellen a megyei II. osztály északi csoportjának 7. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Még a kezdő tizenegy kiállítása is komoly fejtörést okozott a csapat vezetőedzőjének, Gerecs Attilának. A mezőnyben végül a Vasutas hálóőre, Kovács László csatárként kergette a labdát, míg a kapuban a mindössze 17 éves Hunyadi Roland védett. Szedett-vedett összeállításban a félegyházi gárda nem kerülhette el a nagy vereséget.

Részletek
Összefogás egy közös célért – leány birkózó diákolimpiát rendeztek városunkban

Összefogás egy közös célért – leány birkózó diákolimpiát rendeztek városunkban

2018. november 24. 18:00

A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Birkózó Szövetség közös szervezésében leány országos birkózó diákolimpiát tartottak november 24-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A verseny lebonyolításában és megvalósításában oroszlánrészt vállalt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület, illetve a félegyházi önkormányzat. Serdülő és diák korcsoportban mintegy 180 birkózó lépett szőnyegre, Kiskunfélegyházát nyolc versenyző képviselte.

Részletek
Növekvő létszám az U11-es korosztályban

Növekvő létszám az U11-es korosztályban

2018. november 21. 15:00

Nagy reményekkel, tervekkel vágott neki az idei szezonnak az Abonyi Péter és Gerecs Attila által irányított FTSI U11-es labdarúgócsapat. Az idény elején a korosztály létszámának kibővítését célozták meg a trénerek. Céljuk az volt, hogy minél több gyermek jelenjen meg az edzéseken és a Bozsik-tornákon. A taglétszám már 20 fő felett jár, távlati tervként a minél magasabb szintű versenyeztetés fogalmazódott meg, a lehető legtöbb tornán elindítanák a gyermekeket.

Részletek
Második helyen telel az U14-es labdarúgócsapat

Második helyen telel az U14-es labdarúgócsapat

2018. november 21. 09:00

Kecskeméten zárta az őszi szezont a Félegyházi Térségi Sportiskola U-14-es „A” labdarúgócsapata a Mercedes-KLC „B” ellen november 18-án. Négy gól esett az izgalmas és fordulatos mérkőzésen, amely végül döntetlennel ért véget. Nádasdi Péter tanítványai kétszer is hátrányból egyenlítettek és a második helyről várhatják a tavaszi folytatást. A bajnokságban 7 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a csapat mérlege. A tabella első helyén a Kerekegyházi SE áll 24 ponttal. Az FTSI egyedül a Mercedes-KLC „A” ellen szenvedett vereséget, a jelenlegi listavezetőt pedig 2-1-re legyőzte.

Részletek
Sikeres évük volt

Sikeres évük volt

2018. november 20. 17:30

Rendkívül eredményesen alakult az idei esztendő a Kiskunfélegyházi Birkózó SE ifjú tehetségének, Czakó Zoltánnak, ugyanis olyan sikersorozatot ért el, amilyen még senkinek nem ment ezt megelőzően.

Részletek