Menetel a KHTK II.

Menetel a KHTK II.

2018. szeptember 22. 19:00

Ellentétes félidőket követően 1-0-ás hátrányból fordítva 5-1-re nyert Hetényegyházán, így pontszámban továbbra is az élcsoport tagja a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjában. A jó formában lévő félegyházi együttes bő negyedórát követően került hátrányba, de a második félidő 55. percében előbb Kadosa Zsolt góljával kiegyenlített, majd újabb találatával fordított a 76. percben. A hajrában ezt követően további három KHTK II. gól született, Tóth Kornél kétszer, míg Fricska Miklós egyszer vette be a hetényegyházi kaput. A bajnokságot négy győzelem mellett egy döntetlennel kezdő félegyházi csapat a pontszámot tekintve a tabella élén áll.

Részletek
Tizenhét csapat mérte össze horgásztudását

Tizenhét csapat mérte össze horgásztudását

2018. szeptember 22. 16:45

A hagyományokhoz híven szeptember 22-én rendezte meg a Kiskunsági Sporthorgász Egyesület az üzemek és intézmények 3+1 fős csapatváltó versenyét. A négy és félórás horgászatot ezúttal is a Félegyházi Horgásztó Kft. (Kiskunfélegyháza, III. Körzet, Körösi út) területén tartották meg. A versenyre 17 intézmény és üzem csapata nevezett, a félegyháziak mellett Szerbiából is érkeztek horgászok. A csapatokat Forgó István, a Kiskunsági Sporthorgász Egyesület elnöke köszöntötte, a legjobbak érmeket, illetve kupát vehettek át. Minden résztvevő ebédet kapott a szervezőktől.

Részletek
Íjászverseny a Libafesztiválon és a Kiss tanyán

Íjászverseny a Libafesztiválon és a Kiss tanyán

2018. szeptember 20. 18:00

Szeptember 8-án, Kiskunfélegyházán rendezte meg a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület a Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat 6. fordulóját, ami egyben a döntő helyszíne is volt. A Magyar Íjász Szövetség célkitűzése hogy az íjászatot 2030-ra nemzeti sporttá fejlessze. Ebben a törekvésben Dinnyés Gyula, a Koppányok elnöke is szeretne részt vállalni, segíteni. Kívánta ezt a törekvést szolgálni ezúttal oly módon, hogy a döntő verseny helyszínét nem egy látogatóktól elszeparált külső helyszínen, hanem a város központjában egy gasztronómiai fesztivál közvetlen szomszédságában rendezte meg.

Részletek
Elhunyt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

Elhunyt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

2018. szeptember 20. 17:00

Hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. A Magyar Olimpiai Bizottság csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a sportember szerda este hunyt el.

Részletek
Abonyban küzdöttek

Abonyban küzdöttek

2018. szeptember 17. 12:00

Szeptember 15-én Abonyban tízen vettek részt a Kiskunfélegyházi Birkózó SE csapatából egy felkészülési versenyen, ahol a legfiatalabbak mutathatták meg tudásukat. Szép eredmények születtek, mindenki dobogóra állhatott.

Részletek
Az utánpótlás is fontos szerepet kapott a IV. Félegyházi Pékség Kupán

Az utánpótlás is fontos szerepet kapott a IV. Félegyházi Pékség Kupán

2018. szeptember 17. 11:00

A felnőtt csapatok mellett U12-es fiú tornának is helyet adott a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok szeptember 15-én és 16-án. A IV. Félegyházi Pékség Kupa keretein belül négy korosztályos egyesület mérte össze kosártudását. A Félegyházi TSI mellett a SZEDEÁK, a Szolnoki Leopárdkölykök és a Kecskeméti KA tagjai ragadtak labdát. A félegyházi csapat nívós, magasan rangsorolt ellenfelekkel mérkőzhetett, a fiatalok értékes tapasztalatokat gyűjthettek. A tornát a Kecskeméti KA nyerte a szegedi gárdát megelőzve.

Részletek
Nyolcgólos mérkőzésen nyert a KHTK

Nyolcgólos mérkőzésen nyert a KHTK

2018. szeptember 17. 09:00

Kilábalt az átmeneti hullámvölgyből és fontos győzelmet aratott a még veretlen Kiskőrösi LC otthonában a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata a megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában. A fordulatokkal tarkított találkozón a kiskőrösi együttes szerzett vezetést a 18. percben Salami révén, de még az első félidőben emberhátrányba került. A kiállítást követően kihasználta fölényét a KHTK, Zs. Juhász István az 50. percben egyenlített, majd szinte a középkezdésből egy öngóllal ismét a Kiskőrösnél volt az előny. A félegyházi csapatnak 1-2-ről újfent sikerült felállnia. Ábel Zsolt egyenlítő találatát követően Némedi Norbert mesterhármast jegyzett és Palásti Sándor is megzörgette a hálót. Fölényes, 6-2-es győzelemmel a KHTK felzárkózott az élbolyba.

Részletek
Elkezdődött az U14-es kézibajnokság

Elkezdődött az U14-es kézibajnokság

2018. szeptember 18. 12:35

Vaskúton rendezték meg szeptember 16-án a Badó László régió ’A” csoportjának nyitófordulóját, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi HTK U14-es fiú csapata is pályára lépett. A nyolcfős csoportban játéknaponként két-két mérkőzést játszanak az együttesek. A KHTK fiataljait az idei szezonban Árvai Zoltán vezeti. A félegyházi csapat az előző évadban a Badó László régió alsóházának ötödik helyén zárt. Az első találkozót a KIKI SKFT ellen vívta a KHTK, hiába vezetett 10-8-ra, végül 13-22-re alulmaradt. A második mérkőzés még szorosabban alakult, a Kecskeméti Sportiskola szoros első félidőt követően 18-16-ra győzött. A bajnokság szeptember 29-én Lajosmizsén folytatódik.

Részletek
Kaland, kihívás, küzdelem

Kaland, kihívás, küzdelem

2018. szeptember 16. 12:00

Szeptember 2-án rendezték meg a X2S és a Magyar Triatlon Szövetség 2018. évi terepsport sorozatának futamát Pilisszentivánon, a XII. X2S-Életfa Terepfesztivál Terepduatlon egyéni és váltóversenyt.

Részletek