Józsefes bajnokcsapat az Országos Mezei Futó Diákolimpián

Józsefes bajnokcsapat az Országos Mezei Futó Diákolimpián

2017. május 9. 12:30

Április 11-én rendezték meg Gödöllőn az Országos Mezei Futó Diákolimpiát, ahol a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola III. korcsoportos fiú csapata 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Trungel-Nagy Kolos (3. helyezés), Szabó Gábor (42.), Kurucz Ádám (62.), Kovács Bálint (140.). A II. korcsoportban Trungel –Nagy Zalán egyéniben a 2. helyen ért célba.

Részletek
Bravúrosan szerepeltek a vízilabdás gyerekek

Bravúrosan szerepeltek a vízilabdás gyerekek

2017. május 8. 12:00

A Szentesi Vízilabda Klub adott otthont május 6-án és 7-én a IV. korcsoportos Vidék Bajnokság „Sárga” csoportjának 4. fordulójának. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület kiválóan szerepelt a bajnokság során, a második helyről várhatta a játéknapot a hibátlan mérleggel álló szentesi lányok mögött. Eddig egyszer sem sikerült megverniük a félegyháziaknak a szentesieket, most saját uszodájukban 11-6-ra legyőzték őket megszakítva a házigazdák 15 mérkőzésből álló győzelmi sorozatát. A bravúros siker mellett a félegyháziak további három találkozójukat is megnyerték, amivel magabiztosan őrzik második helyüket a csoportban. A korosztályos bajnokság alapszakaszának utolsó fordulóját június 10-én és 11-én Kiskunfélegyházán rendezik meg.

Részletek
Nem sikerült a pontszerzés

Nem sikerült a pontszerzés

2017. május 8. 09:00

Hazai pályán fogadta a Hetényegyházi SC-t a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 26. fordulójában. A Vasutas nyeretlenül, az utolsó pozícióból mindössze 2 ponttal várta az összecsapást, a vendégek a középmezőnyben tartózkodtak. Ősszel 5-0-s hetényegyházi siker született, a félegyháziaknak nem sikerült a visszavágás, 1-3-as félidőt követően a második játékrészben 10 emberrel játszva 7-1-es vereségbe szaladtak bele itthoni környezetben.

Részletek
A bronzérem kapujában a KHTK

A bronzérem kapujában a KHTK

2017. május 7. 20:00

Nem hagyott esélyt ellenfelének Kecelen a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata, nagy fölénnyel 5-0-ra nyert, amivel nagyon közel került a dobogós hely megszerzéséhez a bajnokság hajrájában. Az első félidőben eldőlt a mérkőzés, Palásti Sándor a 19. percben szerezte meg a vezetést, majd Marsa Levente és Makai Zoltán is betalált (3-0). A fordulást követően újabb KHTK gólok születtek, Medgyesi László előbb négyre, majd Makai Zoltán ötre növelte a különbséget a 88. percben. A 26. fordulót követően a KHTK 50 ponttal harmadik, előnye 10 pontra duzzadt a negyedik Bajai LSE-vel szemben.

Részletek
Szoros mérkőzéseket játszottak

Szoros mérkőzéseket játszottak

2017. május 7. 12:50

A finiséhez érkezett a megyei felnőtt kézilabda bajnokság, a Dél-100 Kiskunfélegyháza női csapata hazai pályán a Kalocsai KC ellen zárta a szezont. Esélyesebb ellenfelével szemben 12-14-es félidőt követően 27-30-ra alulmaradt és sereghajtó pozícióban fejezte be a bajnokságot. A Dél-100 Kiskunfélegyháza felnőtt férficsapata utolsó előtti mérkőzését játszotta a 2016/17-es idényben. A Kiskunhalas UKSC otthonában 12-15-ös félidő után 29-32-re kapott ki. Ezzel az is eldőlt, hogy a félegyháziak nem végezhetnek előrébb a 9. helynél, e pozíció megtartásáért május 13-án, szombaton 18 órától a Holler UFC ellen lépnek pályára a Kész Arénában.

Részletek
Fölényesen nyert a KHTK II.

Fölényesen nyert a KHTK II.

2017. május 6. 20:15

Érvényesítve a papírformát 5-0-ra nyert a Kiskunfélegyházi HTK II. az Izsáki Sárfehér SE ellen a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 26. fordulójában május 6-án. Végig fölényben futballozott a KHTK II. és a helyzetek többségét gólra váltva ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Részletek
Bajnok lett az U14-es kézilabdacsapat

Bajnok lett az U14-es kézilabdacsapat

2017. május 7. 11:00

Megnyerte az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régiójának felsőházi rájátszását a Kiskunfélegyházi HTK csapata. A szezon utolsó játéknapját május 6-án a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban bonyolították le. Az első helyről döntő rangadót a KHTK fiataljai a Csongrádi Tigrisekkel vívták. A félegyháziak végig vezetve, 19-17-re nyertek, amivel a bajnoki címet is elhódították.

Részletek
Focitábor német edzésmódszerrel

Focitábor német edzésmódszerrel

2017. május 5. 11:00

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is nyári focitábort szervez a Rapid Wien utánpótlás megfigyelője Kisistók András és Fütyü Illés utánpótlásedző. Augusztus 7-es és 11-e között a félegyházi és a környékbeli tehetségeket várják a Honvéd Sporttelepen. A helyi fiatalok technikai, taktikai és mentális foglalkozások keretében napi két tréningen vesznek részt a német utánpótlás edzésmódszert követve. A tábor legfőbb célja a labdarúgás megszerettetése és a profi edzésmódszerek megismertetése.

Részletek
Utánpótlás sikerek asztaliteniszben

Utánpótlás sikerek asztaliteniszben

2017. május 4. 18:55

Diákversenyt rendezett április 30-án a Szeged ATSK egyesület, amelyen a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola fiataljai is elindultak. Az alsó tagozatosok között 14-en ragadtak ütőt, Földeáki András a főtáblán második lett. A vigaszágon három félegyházi is dobogóra állhatott. Varga Barnabás első lett, Lajkó Lukács és Szabó Attila bronzérmet nyert. A 7-8. osztályosok között Gergő Lengyel legyőzhetetlennek bizonyult, aranyérmet vihetett haza. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola diákjai összesen két arany, -egy ezüst és -két bronzéremmel gazdagodtak.

Részletek
V. Félegyházi Utcák és Terek Bajnokság

V. Félegyházi Utcák és Terek Bajnokság

2017. május 15. 11:30

Ötödik alkalommal rendezik meg május 20-án, szombaton 9 órától a Félegyházi Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd sporttelepen lévő Bulls pályán. A játékban 5+1 fős csapatok vehetnek részt. Nevezni május 18-án, csütörtökig lehet a [email protected] e-mail címen. Nevezési díj nincs. A tornán a gyerekekből és felnőttekből álló csapatok körmérkőzéseken küzdhetnek meg a vándorkupáért.

Részletek