Tornát nyertek Tiszaalpáron az U11-es focisták

Tornát nyertek Tiszaalpáron az U11-es focisták

2017. március 13. 16:30

Minden mérkőzésüket megnyerték Tiszaalpáron a Félegyházi Térségi Sportiskola U11-es korosztályú focistái március 11-én, amivel az aranyérmet is megszereztek. Gerecs Attila tanítványai a KLC-KTE-t 6-0-ra, a Jakabszállást 5-2-re, míg a Tiszaalpárt 9-0-ra múlták felül a csoportmérkőzések során. A döntőben a Bugac csapatával találkoztak, gólzáporos mérkőzésen 7-3-as győzelmet arattak. Az első hely mellett a torna gólkirálya a Félegyházi Térségi Sportiskola játékosa, Szabó Bence lett.

Részletek
Jó pozícióból várhatja az utolsó fordulót a sakkcsapat

Jó pozícióból várhatja az utolsó fordulót a sakkcsapat

2017. március 13. 14:30

Négy pontot szerzett a második helyezett Makói SVSE II. ellen az NB II. Tóth László csoportjában a Félegyháza-Csongrád sakkcsapata. A március 12-i játéknapon Világos Nándor, Karsai István és Nagy József is megnyerte partiját, Tóth Kázmér és Kelemen Sándor döntetlent ért el. Újabb négy pontjával a Félegyháza-Csongrád megerősítette középmezőnybeli pozícióját, az utolsó játéknapon a Szentesi SE otthonába látogat április 9-én.

Részletek
Fájó vereség az utolsó pillanatban

Fájó vereség az utolsó pillanatban

2017. március 13. 09:00

Balszerencsés mérkőzésen 6 másodperccel a vége előtt veszített pontot az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I felsőházának 1. fordulójában március 12-én. A fordulatos találkozón kétszer is hátrányból állt fel az Astra, 3-3 után az utolsó percekben a győzelemért támadott, egy ellenakció végén azonban a vendég szekszárdiak örülhettek (3-4).

Részletek
Itthon tartották a két pontot a kézilabdázók - videóval

Itthon tartották a két pontot a kézilabdázók - videóval

2017. március 12. 20:00

Nagy iramú, pörgős találkozón 37-26-ra legyőzte a Túrkevei VSE-t a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata az NB II férfi felnőtt dél-keleti csoportjában március 12-én, a Kész Arénában. Meggyőző játékkal gyorsan előnybe került a KHTK, de a vendégek fokozatosan faragva a hátrányból a második félidő elején kiegyenlítettek (18-18). Döntetlen állás után ismét a félegyháziak percei következtek, a félidő közepéig 28-19-re elhúztak ellenfelüktől, amivel eldöntötték a mérkőzést. Zsinórban harmadik győzelmüket aratva továbbra is második helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Jól kezdték a felsőházi rájátszást

Jól kezdték a felsőházi rájátszást

2017. március 12. 16:30

Dabason folytatódott a leány U15-ös félpályás bajnokság, az alföldi csoport felsőházának első fordulójában a Félegyházi Térségi Sportiskola három találkozót játszott. Abonyi Péter vezetőedző tanítványai Sieber Szófia két góljával 2-0-ra legyőzték a házigazda Dabas FC-t, a Ceglédi VSE-t pedig 3-0-ra múlták felül Sieber Glória duplájával és Czinege Eszter góljával. Egyetlen vereségüket a Szolnoki Máv FC ellen szenvedték el (0-2). A felsőházi rájátszást a második helyről folytatják, a következő fordulót március 19-én Cegléden rendezik meg.

Részletek
Hátrányból fordítva győzött a KHTK

Hátrányból fordítva győzött a KHTK

2017. március 12. 19:10

Második idegenbeli mérkőzését is megnyerte tavasszal a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az új vezetőedző, Ozsváth Ferenc játékosai ezúttal Kiskőrösről hozták el a három pontot. A fordulatos mérkőzésen a 40. percben a kiskőrösiek kerültek előnybe, de a KHTK előbb az 55. percben Medgyesi László révén kiegyenlített, majd pedig a 71. minutumban Medgyesi László szabadrúgásgóljával a vezetést is átvette (2-1). Az állás a későbbiek során nem változott, a KHTK értékes győzelmet aratott és kihasználva a Bácsalmás botlását fellépett a dobogóra.

Részletek
Egy tucat gól esett Kerekegyházán

Egy tucat gól esett Kerekegyházán

2017. március 12. 09:00

Nem sok jóra számíthatott a bajnoki címért küzdő Kerekegyházi SE otthonában a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Egyoldalú mérkőzésen már az első félidőben megpecsételődött a félegyháziak sorsa (5-0), a hazaiak a lefújásig tizenkétszer találtak a kapuba. A kerekegyháziak részéről a legeredményesebbnek Gavula-Recte Mikula Levente bizonyult, aki négyszer zörgette meg a hálót. A mérkőzést a Vasutas Surányi Tibor kiállítása miatt tíz emberrel fejezte be.

Részletek
Debreceni győzelem a Hallássérültek Futsal Magyar Kupadöntőjében

Debreceni győzelem a Hallássérültek Futsal Magyar Kupadöntőjében

2017. március 12. 12:00

Látványos mérkőzéseket, izgalmas végjátékot hozott a Hallássérültek Futsal Magyar Kupadöntője március 11-én a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 7. alkalommal rendezte meg a döntőt, amelyen 8 csapat küzdött meg a kupáért. Megismétlődött a tavalyi finálé, ezúttal is a Vác és a Debrecen csapott össze, a győzelmet a tavalyi vesztes debreceniek szerezték meg. A csapatoknak járó emlékplaketteket, kupákat és érmeket a Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetségének elnöke, Hérics Róbert és Szabó Nóra, a hallássérültek Bajnokok Ligáját nemrég megnyerő játékosa adta át.

Részletek
Két perc alatt eldőlt a mérkőzés

Két perc alatt eldőlt a mérkőzés

2017. március 12. 10:00

Megőrizte tavaszi hibátlan mérlegét a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK II. A vendégként pályára lépő Jakabszállás KSE az első félidő hajrájáig bírta a rohamokat, ekkor előbb egy 11-es után, majd pedig egy akciógóllal a szünetig kétgólos hátrányba került. A fordulás után sem változott a játék képe, a KHTK II. fölényben futballozott, a vendégek ellenakciói nem bizonyultak hatékonynak. Borsi Sándor mesterhármasával a KHTK II. magabiztosan nyert 4-0-ra.

Részletek