Megérdemelt győzelem a Vásárhely ellen

Megérdemelt győzelem a Vásárhely ellen

2017. március 23. 16:30

Nagy riválisa ellen lépett pályára szerda este a Félegyházi TSI kadett csapata. A legutóbbi három egymás elleni mérkőzés eredménye az ellenfelünknek kedvezett, sőt, a Régiós Döntő bronzmeccse fájó élményekkel volt teli számunkra. A hétfői edzésen azonban a fiúk már jelezték, valami nagy dolog van készülőben. Hozzáállásban maximálisat teljesítettek, újra a néhány hónappal ezelőtti képet mutatták magukról.

Részletek
Ha tavasz, akkor mezei futás

Ha tavasz, akkor mezei futás

2017. március 23. 14:30

Március 21-én, a tavasz első napján, napsütéses időben rendezték meg Kecskeméten a megyei mezei futóversenyt. A Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai is képviselték intézményüket, ahol nagyszerű egyéni eredmények születtek.

Részletek
IX. TYR Kupa

IX. TYR Kupa

2017. március 23. 15:30

Kilencedik alkalommal rendezték meg március 18-án és 19-én a Nemzetközi TYR Kupa Úszóversenyt Hódmezővásárhelyen 37 csapat, 434 versenyzőjének részvételével. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklubot két fiatal képviselte. Vízhányó András 1500 m gyorsúszásban kitűnő versenyzéssel a harmadik helyet szerezte meg. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kornokovics Györgyi, Papp István.

Részletek
Négy aranyérem a Toportyántúrán

Négy aranyérem a Toportyántúrán

2017. március 23. 08:30

Sikeresen szerepeltek a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai a Pálmonostorán rendezett IV. Toportyán túrán. A versenyen hét fővel képviseltette magát a Fénypárducok Íjász Szakosztály. Versenyzőik közül négyen állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

Részletek
Toportyántúra íjászverseny

Toportyántúra íjászverseny

2017. március 22. 17:00

Március 18-án Toportyántúra néven rendezett íjászversenyt a Huszka József Hagyományőrző Egyesület a Pálmonostorán lévő Kiss Tanyán. A mintegy 70 résztvevő mellett a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai népes csapattal vettek részt a találkozón - tájékoztatta szerkesztőségünket Dinnyés Gyula.

Részletek
Csontos Piroska már a világbajnokságra készül - videóval

Csontos Piroska már a világbajnokságra készül - videóval

2017. március 24. 11:30

A riói paralimpián elért szép eredmények után, érmekkel tért haza a prágai INAS fedett pályás Európa-bajnokságról Csontos Piroska. A 4x400-as váltóban világcsúcsot futott aranyérmes társaival, 200 méteren pedig az ezüstérmet szerezte meg. A félegyházi paraatléta még igazán meg sem ünnepelhette a sikert, máris megkezdődtek az újabb edzések. Piró edzőjével, Kornokovics Györgyivel megkezdte a felkészülést a Londonban rendezendő júliusi IPC világbajnokságra. Az atléta és edzője érmes reményekkel vág neki a világversenynek. Piroska ismét 200 és 400 méteren áll rajthoz, de arra is felkészülnek, hogy távolugrásban is megmérettesse magát. 

Részletek
Kiváló versenyzők

Kiváló versenyzők

2017. március 21. 09:30

Kiválóan szerepeltek a Kiskun- Vízi és Szabadidő Sportegyesület szenior versenyzői a március 18-án és 19-én Békéscsabán megrendezett nemzetközi szenior úszóversenyen.

Részletek
Diákolimpián jártak a félegyházi birkózók

Diákolimpián jártak a félegyházi birkózók

2017. március 20. 12:30

Nagyszerűen szerepeltek a lány diákolimpia országos döntőjén a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület versenyzői, amelyet Pestszentimrén rendeztek meg, mintegy háromszáz fiatal birkózó lány részvételével, március 18-án.

Részletek
Kiskőrösön jártak U12-es kézilabdázók

Kiskőrösön jártak U12-es kézilabdázók

2017. március 19. 19:05

A jövő szempontjából is fontos, értékes tapasztalatokat gyűjtöttek az U12-es gyermek kézilabda bajnokság Badó László régiójának csoportküzdelmei során a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos játékosai. A legkisebbek még tanulják a kézilabdát, fejlődésüket segíti a bajnokság. Az alsóházban március 19-én a Szentesi FKC és a HC Szarvas ellen léptek pályára a félegyháziak.

Részletek
Egy arany, egy ezüst

Egy arany, egy ezüst

2017. március 19. 15:30

Lenyűgöző magyar eredményekkel ért véget az INAS fedettpályás Európa-bajnokság Prágában. Csontos Piroska egy arany- és egy ezüstéremmel tért haza a versenyről.

Részletek