Magabiztos győzelem a rangadón

Magabiztos győzelem a rangadón

2017. április 19. 14:00

Tovább folytatták jó szereplésüket a féri NB I. keleti csoportjának 14. fordulójában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai. Április 15-én a bajnokság második helyén álló Szuperinfó- CVSE-t fogadták. Visszavágtak az őszi 8-10-es vereségért, a vártnál könnyedebben, 13-5-re nyertek és megőrizték harmadik helyüket a bajnokságban. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor nyerni tudott, egyéniben mindketten hibátlanok maradtak. Mellettük Erdélyi Szabolcs háromszor, míg dr. Francia Balázs egyszer győzött.

Részletek
Első versenyét rendezte az új úszóegyesület

Első versenyét rendezte az új úszóegyesület

2017. április 15. 13:00

Hagyományteremtő célzattal az úszás népszerűsítése jegyében első alkalommal tartott úszóversenyt a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Úszó Szakosztálya április 15-én a Félegyházi Termál Parkfürdőben. Az eseményre mintegy hetven gyermek nevezett, a szervezésben sportolók és önkéntes szülök segédkeztek.

Részletek
I. Tavaszi Jogging Úszóverseny

I. Tavaszi Jogging Úszóverseny

2017. április 10. 17:30

Első alkalommal szervezi meg úszóversenyét április 15-én, szombaton a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub a Félegyházi Termál Parkfürdőben. Nevezni április 11-én, kedden 24 óráig lehet a [email protected] e-mail címen. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség. További információ kérhető Szekeres Évától a 06-20-274-3325-ös telefonszámon.

Részletek
Középmezőnyben zárt a sakkcsapat

Középmezőnyben zárt a sakkcsapat

2017. április 10. 10:30

Teljesítve az előzetes elvárást a 9. pozícióban fejezte be a bajnokságot az NB II Tóth László csoportjában a Félegyháza-Csongrád sakkcsapata. A 2016/17-es szezon utolsó játéknapját április 9-én tartották, a félegyházi játékosok a Szentesi Integrál SE otthonában ültek asztalhoz, ahol 5 és fél pontot szereztek. Nagy József és Hideg István megnyerte partiját. Mellettük Világos Nándor, Gyugyi Péter, Szekeres Sebestyén, Kelemen Sándor és Palásti Ferenc döntetlent ért el. Tóth Kázmér ugyancsak megkapta a pontot a 7. táblán Radics László ellen.

Részletek
Hátrányból fordított az NB II-es kézilabdacsapat

Hátrányból fordított az NB II-es kézilabdacsapat

2017. április 10. 09:00

Nehéz mérkőzésre készült a Kiskunhalas UKSC otthonában a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az NB II férfi felnőtt délkeleti csoportjának 19. fordulójában. Az érmes remények életben tartásához győznie kellett az együttesnek, ami nem bizonyult egyszerűnek. A halasiak az első félidőben 16-14-es előnybe kerültek, de a félegyháziak egy percig sem adták fel, minimális különbséggel ugyan, de 25-24-re megverték ellenfelüket. A bajnoki hajrához érve fontos győzelem született, három fordulóval a szezon vége előtt a csapat a harmadik pozíciót foglalja el egy ponttal lemaradva a második Köröstarcsa mögött. A P&P KHTK legközelebb április 23-án, vasárnap 17 órakor a sereghajtó Újkígyósi KC-t fogadja a Kész Arénában.

Részletek
Félegyházi blama Hartán

Félegyházi blama Hartán

2017. április 9. 19:05

A kiesés ellen menekülő Harta SE otthonába látogatott a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. Előzetesen KHTK győzelemre lehetett számítani, hiszen a hartaiak legutóbb októberben nyertek a bajnokságban és két döntetlen mellett minden mérkőzésüket elveszítették tavasszal. A találkozó nem várt fordulatokat hozott, már az 1. percben előnybe került a KHTK, azonban a hartaiak 3-1-re megfordították az állás. A KHTK-nak ezt követően Kadosa Zsolt góljával már csak szépítenie sikerült, így a hazaiak otthon tartották a három pontot (3-2).

Részletek
Bravúros döntetlen a Csongrád ellen

Bravúros döntetlen a Csongrád ellen

2017. április 9. 18:10

A 3. fordulót rendezték meg az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régiójának felsőházában április 9-én. Az újkígyósi játéknapon a csoport két élcsapata, a Kiskunfélegyházi HTK és a Csongrádi UKE Tigrisek is megmérkőzött egymással. A korosztályos rangadó 16-16-os döntetlennel ért véget. A KHTK fiataljai ezt követően a házigazda újkígyósiakkal találkoztak, akiket 30-24-re legyőztek. A bajnokságot továbbra is a csongrádiak és a félegyháziak vezetik holtversenyben 11-11 ponttal.

Részletek
Algyőn jártak a kisiskolás kézilabdázók

Algyőn jártak a kisiskolás kézilabdázók

2017. április 9. 12:35

A 7. fordulót rendezték meg az U10-es kisiskolás kézilabda bajnokság Badó László régiójában április 8-án Algyőn. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata két mérkőzést játszott, a Pick Szeged III. ellen 13-16-ra alulmaradt, míg a Tisza Volán SC Mórahalmot szoros végjátékban 18-17-re legyőzte.

Részletek
Rossz szériában a megyei kézilabda csapatok

Rossz szériában a megyei kézilabda csapatok

2017. április 9. 11:55

A Dél-100 Kiskunfélegyháza mindkét megyei felnőtt kézilabda csapata idegenben szerepelt április 8-án, a bajnokság soros fordulójában. A férfiak három zsinórban elszenvedett vereséget követően az EuroScale Kecskemét I. otthonába látogattak, ahol 16-20-as félidőt követően 30-37-re alulmaradtak. A nők a dobogóra hajtó Jánoshalmi NKSZSE ellen léptek pályára, nem tudtak meglepetést okozni, és 23-28-ra kikaptak.

Részletek
Összeomlás a második félidőben

Összeomlás a második félidőben

2017. április 9. 10:30

Az előző heti döntetlent követően a Tiszakécske VSE második számú csapata otthonába látogatott a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. A mérkőzés félegyházi szempontból kedvezőtlenül alakult, már a 10. percben előnybe kerültek a hazaiak, a 14. percben Szász Péter kiállítását követően tíz főre fogyatkozott a Vasutas. A szünetig kettőre növelték előnyüket a tiszakécskeiek, a második játékrészben gólparádét rendezve 9-0-ra kiütötték a Vasutast.

Részletek