Rangadót veszített a KHTK II.

Rangadót veszített a KHTK II.

2017. május 14. 09:00

A bronzérem szempontjából fontos mérkőzésre készült a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 27. fordulójában. A negyedik helyezett Kiskunmajsa FC otthonába látogatott május 13-án. A két csapatot mindössze 3 pont választotta el a tabellán, a majsaiak nyerőembere a góllövőlistát vezető Nyerges Zoltán lett, aki mesterhármasig jutott, a KHTK II. színeiben Zs. Juhász István duplázott. A KHTK II. szinte végig futott az eredmény után, a 24. percben már kétgólos hátrányba került. Zs. Juhász István révén a 77. percben szépítettek a félegyháziak, de 2-1-et követően ismét a majsaiak találtak be, Zs. Juhász István második gólja az utolsó percben született, amivel kialakult a 3-2-es végeredmény.

Részletek
Új lendületet vett a KHTK Ökölvívó Szakosztálya

Új lendületet vett a KHTK Ökölvívó Szakosztálya

2017. május 13. 12:55

Az edzői stáb átalakításával terveit is megfogalmazta a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztálya. Ladányi Endre tiszteletbeli elnökként az egyesület munkáját segíti, mellette Ramocsa Sándor vezetőedző, Gondi János szakosztályvezető és Nagy Tibor segédedző oktatja a gyerekeket. Az utánpótlás fellendítése, a taglétszám növelés mellett a versenyeztetés terén is előre lépne a szakosztály, helyi rendezésű Pofon Partik és régebbi klub – illetve testvérvárosi kapcsolatok felelevenítésével.

Részletek
Elkezdődött a tenisz csapatbajnokság

Elkezdődött a tenisz csapatbajnokság

2017. május 13. 17:00

Az idei évben is a férfi másodosztályban szerepel a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub, a tavalyi szezont a D csoport középmezőnyében záró együttes minimális elvárásként a bennmaradást célozta meg, a mezőny erősségét figyelembe véve szoros mérkőzések várhatóak. A félegyháziak mellett a D csoportban a TSZSK Gyula, a harmadosztályból frissen feljutott szegedi Agroázis-Sportmánia-SZVTK, a dunaharaszti DMTK Tenisz Szakosztály és két budapesti klub, a Metro RSC és a Fővárosi Vízművek kapott helyett. Az egyesület vezetősége átalakult a 2017-es szezonra, Juhász Árpád munkahelyi elfoglaltság miatt lemondott elnöki posztjáról, helyét dr. Horváth Tibor vette át. Az elnökhelyettesi pozícióba a csapatkapitány, Bálint Dávid került.

Részletek
II. Reménységek kosárlabda Tornája

II. Reménységek kosárlabda Tornája

2017. május 12. 13:30

Május 20-án, szombaton rendezik a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban az U11-es és U12-es fiúk tornáját. A kétpályás találkozón részt vesz a Félegyházi TSI, a Kecskeméti KA, a KK VRBAS (Szerbia), a Somborska Kosarkaska Akademija (Szerbia), a Bajai Bácska csapata és Szolnok megye válogatottja.  

Részletek
Magabiztos győzelem

Magabiztos győzelem

2017. május 11. 09:00

Könnyed játékkal 9-3-ra nyert hazai pályán az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I felsőházi rájátszásának 8. fordulójában május 10-én a DVTK-Vénusz ellen. A dobogós pozíciókért harcoló Astra az első félidőt 3-0-ás előnnyel zárta és Nagy Anett vezérletével kiütéses győzelmet aratott. A női futsal NB I bajnoki címét a Hajdúböszörményi TE szerezte meg, az Astra harmadik helye szinte biztosnak tűnik, de kis szerencsével a második pozíció is elérhető.

Részletek
Régiós döntőt nyert a félegyházi serdülő fiúcsapat

Régiós döntőt nyert a félegyházi serdülő fiúcsapat

2017. május 10. 16:30

Május 7-én, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok  adott otthont a 2003-as korosztályú fiú kosárlabdázók Régiós Döntőjének. A négy csapat részvételével (Beszterce KK, Tiszaújvárosi Phoenix KK, Békéscsabai KK, Félegyházi TSI ) rendezett torna tétje az volt, hogy melyik csapat jut be a Regionális Bajnokok Döntőjébe, azaz lehet az ország 33-ik legjobb korosztályos csapata - tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.

Részletek
Kiskun Kupa – idősebb Besze László emlékverseny

Kiskun Kupa – idősebb Besze László emlékverseny

2017. május 10. 09:30

Nemzetközi meghívásos szabadfogású egyéni és csapat birkózóversenyt rendez a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület május 27-én, szombaton 10 órától a Constantinum sportcsarnokban. A versenyen lehetőséget biztosítanak hazai és külföldi sportolóknak a megmérettetésre.

Részletek
Józsefes bajnokcsapat az Országos Mezei Futó Diákolimpián

Józsefes bajnokcsapat az Országos Mezei Futó Diákolimpián

2017. május 9. 12:30

Április 11-én rendezték meg Gödöllőn az Országos Mezei Futó Diákolimpiát, ahol a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola III. korcsoportos fiú csapata 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Trungel-Nagy Kolos (3. helyezés), Szabó Gábor (42.), Kurucz Ádám (62.), Kovács Bálint (140.). A II. korcsoportban Trungel –Nagy Zalán egyéniben a 2. helyen ért célba.

Részletek
Bravúrosan szerepeltek a vízilabdás gyerekek

Bravúrosan szerepeltek a vízilabdás gyerekek

2017. május 8. 12:00

A Szentesi Vízilabda Klub adott otthont május 6-án és 7-én a IV. korcsoportos Vidék Bajnokság „Sárga” csoportjának 4. fordulójának. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület kiválóan szerepelt a bajnokság során, a második helyről várhatta a játéknapot a hibátlan mérleggel álló szentesi lányok mögött. Eddig egyszer sem sikerült megverniük a félegyháziaknak a szentesieket, most saját uszodájukban 11-6-ra legyőzték őket megszakítva a házigazdák 15 mérkőzésből álló győzelmi sorozatát. A bravúros siker mellett a félegyháziak további három találkozójukat is megnyerték, amivel magabiztosan őrzik második helyüket a csoportban. A korosztályos bajnokság alapszakaszának utolsó fordulóját június 10-én és 11-én Kiskunfélegyházán rendezik meg.

Részletek