Bronzérmes a női futsalcsapat - videóval

Bronzérmes a női futsalcsapat - videóval

2017. május 22. 12:05

Izgalmas véghajrában a harmadik helyet kaparintotta meg a női futsal NB I-es bajnokságban az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC. A szezonzáró mérkőzésen az Astra az aranyérmes Hajdúböszörményt fogadta a Kész Arénában május 21-én. Számtalan helyzetet és magas színvonalú mérkőzést láthatott a publikum. 3-3-as félidőt követően a helyzeteit jobban kihasználó Hajdúböszörményi TE 6-3-ra győzött, amivel eldőlt, hogy a bajnokság második helyén a Szekszárd FC végzett. Az Astra a Szekszárddal azonos pontot szerzett a rájátszásban, de a szekszárdiak az alapszakasz során többször nyertek, ami nekik kedvezett.

Részletek
Debreceni győzelem a leány futsal U17-es döntőben

Debreceni győzelem a leány futsal U17-es döntőben

2017. május 21. 16:05

Két sikerre éhes csapat találkozott az U17-es leány futsal I. osztályú bajnokság döntőjében május 21-én a Kész Arénában. Az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC nagy bravúrt bemutatva 3-2-re legyőzte a Ferencvárost az elődöntőben, a másik ágon a Debreceni EAC 4-2-re múlta felül a PAFC-Mitre együttesét. A finálé esélyesének a debreceniek számítottak, elsősorban az első félidei hatékony támadójátékuknak köszönhetően 6-2-es győzelmet arattak. Az Astra játékosai sem búslakodhatnak, a döntőt ugyan elveszítették, de az U17-es korosztályban elért ezüstérem szép sikernek számít. A döntőt követően az első három helyezett csapat kupákat és érmeket vehetett át az egész éves bajnoki szereplésért.

Részletek
Kiskunfélegyházán zárult a III. korcsoportos vízilabda bajnokság

Kiskunfélegyházán zárult a III. korcsoportos vízilabda bajnokság

2017. május 23. 11:50

Május 20-a és 21-e között rendezték meg a félegyházi strandon a III. korcsoportos Vidék Bajnokság „Sárga” csoportjának utolsó fordulóját. A kétnapos verseny során a csoportban lévő hat csapat négy-négy mérkőzést játszott. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület elsősorban tapasztalatszerzés szempontjából vett részt a bajnokságban a korosztályhoz képest fiatal játékosokkal. E játékosok többsége a vidék bajnokság IV. korcsoportjában is szerepel, ahol másodikok csoportjukban. A III. korcsoportos mezőnyből kiemelkedtek a hódmezővásárhelyiek, hibátlan teljesítménnyel mind a 25 találkozójukat megnyerve aranyérmesek lettek. Másodikként a kolozsváriak, harmadikként a bajaiak végeztek a csoportban.

Részletek
Megverte a Fradit, bajnoki döntőt játszik az Astra U17

Megverte a Fradit, bajnoki döntőt játszik az Astra U17

2017. május 21. 12:35

Nagy bravúrt bemutatva 3-2-re legyőzte a Ferencvárost az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC U17-es leány futsal csapata a final four elődöntőjében, így bejutott a bajnoki fináléba május 21-én. Az Astra helyzeteit jól kihasználva már 3-0-ra is vezetett, a nagy nyomást kifejtő Fradi 3-2-re ugyan felzárkózott, de egyenlítenie nem sikerült. A sérülésekkel megtizedelt Astra esélytelenebb csapatként harcolta ki a döntős szereplést. Ellenfele a PAFC-MITRE és a Debreceni EAC közül kerül ki. A finálét a bronzmérkőzést követően a tervek szerint május 21-én, vasárnap 14:30-kor rendezik meg a Kész Arénában.

Részletek
Bezsebelte a három pontot a KHTK II.

Bezsebelte a három pontot a KHTK II.

2017. május 20. 19:30

Gólokban gazdag találkozón hazai pályán nyert a Kiskunfélegyházi HTK II. a Szabadszállási SE ellen május 20-án a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokságban. A KHTK II. úgy tűnt korán eldönti a mérkőzést, 20 percet követően már 4-0-ra vezetett. A vendégek ennek ellenére nem adták fel és az első félidő hajrájában előbb szépítettek, majd a második játékrész első felében néhány perc leforgása alatt újabb két gólt szereztek, amivel 4-3-ra felzárkóztak. Újabb fordulatot már nem tartogatott a találkozó, a mesterhármasig jutó Borsi Sándor a 87. percben 5-3-ra alakította az állást, amivel eldöntötte a három pont sorsát. A Kiskunfélegyházi HTK II. két fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is ötödik a tabellán.

Részletek
Folytatódott a tenisz csapatbajnokság

Folytatódott a tenisz csapatbajnokság

2017. május 20. 14:20

Második mérkőzését játszotta hazai környezetben a férfi másodosztály D csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. Május 20-án a dunaharaszti DMTK Tenisz Szakosztályt látta vendégül. A félegyháziak győzelemmel kezdték a tavaszi szezont, május 13-án a fővárosi Metro RSC-t győzték le itthon, ezt követően május 14-én a szegedi Agroázis-Sportmánia-SZVTK otthonában 6-3-ra alulmaradtak. A tavaszi szezon a tervek szerint és az időjárástól függően május végéig tart.

Részletek
Megyei csapatsikerek a II. Reménységek Kosárlabda Tornán

Megyei csapatsikerek a II. Reménységek Kosárlabda Tornán

2017. május 22. 16:50

Mindkét korosztályban a Bács-Kiskun megyei korosztályos csapatok sikerével zárult a Kiskunfélegyházán megrendezett II. Bács-Kiskun megyei Reménységek Fiú Kosárlabda Torna május 20-án. Az elődöntők során az U12-es és az U11-es korcsoportban is nagykülönbségű győzelmek születtek, de a helyezésekért folyó küzdelemben már csak pár pont döntött a végeredményről.

Részletek
Népszerű rendezvénnyé vált a Félegyházi Utcák és Terek bajnokság

Népszerű rendezvénnyé vált a Félegyházi Utcák és Terek bajnokság

2017. május 20. 12:25

Ötödik alkalommal rendezték meg május 20-án a Félegyházi Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd Sporttelepen lévő Bulls pályán. Az elmúlt évek során kiszélesedett és egyre népszerűbbé vált az esemény, amelyre a félegyházi amatőr csapatok mellett a környékbeli településekről is érkeztek játékosok. A helyi adottságokat figyelembe véve maximális létszámban, 16 felnőtt és több gyermekcsapat mérte össze tudását.

Részletek
Ötven perc alatt eldőlt a mérkőzés

Ötven perc alatt eldőlt a mérkőzés

2017. május 21. 10:10

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság két utolsó helyezettje találkozott május 20-án, a sereghajtó Kiskunfélegyházi Vasutas az utolsó előtti pozícióban lévő Helvéciai SE-t fogadta. A két csapat novemberi mérkőzése 3-1-es helvéciai győzelemmel zárult, ezúttal is a vendégek örülhettek. A helvéciai vezető gól a 20. percben született meg, majd a 28. minutumban kettőre nőtt a különbség. A vendégek részéről Szalai István duplázni tudott, az 51. percben állította be a 3-0-ás végeredményt.

Részletek
Vereség Halason

Vereség Halason

2017. május 20. 20:05

A biztos harmadik hely tudatában lépett pályára Kiskunhalason a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 28. fordulójában május 20-án. Novemberben 1-1-re végeztek a csapatok, a mostani találkozó a negyedik helyért harcban álló halasiaknak nagyobb téttel bírt. Gomez Mesa góljával a 38. percben előnybe kerültek, sőt a kolumbiai származású játékos újabb találatával a 77. percben kettőre nőtt a különbség. A félegyháziak erejéből a hajrában a szépítésre még futotta, de az utolsó gólt a 88. percben a halasiak szerezték, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Részletek