Káptalantóti Országos Duatlon ranglista verseny

Káptalantóti Országos Duatlon ranglista verseny

2017. május 19. 13:50

Május 6-án, Káptalantótiban rendezték meg az Országos Duatlon ranglista versenyt, amelyen vett részt a Jogging Plus Szuperinfó utánpótlás csapata - tájékoztatta szerkesztőségünket Németh László. A versenyzők utazását a Goods Market támogatta, amelyet ezúton is köszönnek.

Részletek
XXIV. Kiskun Kupa Utcai Futóverseny

XXIV. Kiskun Kupa Utcai Futóverseny

2017. május 18. 16:30

Utcai futóversenyt rendez a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub május 27-én, szombaton a Honvéd Sporttelep hátsó füves pályáján. Nevezni május 25-én, csütörtök éjfélig lehet a [email protected] e-mail címen a név, születési idő, cím, iskolás gyermek esetén az iskola neve, egyesületi tagság esetén az egyesület neve és versenyszám megadásával.

Részletek
Öt érem, egyéni csúcsok, rendkívüli teljesítmények

Öt érem, egyéni csúcsok, rendkívüli teljesítmények

2017. május 17. 13:30

Május 14-én rendezték meg az EMMI Sport XXI. AQUATLON Országos Döntőt Debrecenben. Az úszásfutamokat a Debrecen Sportuszodában, a futást pedig a Gyulai István Atlétikai Stadionban bonyolították le. Az újonc 1, 2, valamint a gyermek és serdülő  korcsoportokban 545-en indultak, amely létszám bizonyítja az aquatlon sportág népszerűségét.

Részletek
Sulipóló bajnokságot rendeztek

Sulipóló bajnokságot rendeztek

2017. május 17. 12:00

A Magyar Vízilabda Szövetség égisze alatt május 16-án bonyolították le az OMV Suli Póló bajnokság kiskunfélegyházi selejtezőjét. A versenyre félegyházi iskolák csapatai nevezhettek 2008-2009-es, 2006-2007-es, illetve 2004-2005-ös korcsoportban. A 3. és a 4. osztályos tanulók között a Darvas Iskola tanulói bizonyultak a legügyesebbnek, az 5. és a 6. osztályosoknál a Dózsa György Általános Iskola diákjai jutottak tovább.

Részletek
Jól zárták a szezont a kézilabdás gyermekek

Jól zárták a szezont a kézilabdás gyermekek

2017. május 16. 10:30

A Kiskunfélegyházi HTK U12-es és U10-es korosztályú csapata is befejezte az idei kézilabda idényt. Az U12-es együttes a gyermek kézilabda bajnokság Badó László régiójának alsóházában, Kiskőrösön szerepelt május 14-én, ahol minkét mérkőzését megnyerte. Az ásotthalmiakat 10-7-re, míg a Makói KC-t 10-0-ra múlta felül. Az alsóházi csoportban a Kiskőrösi KSK végzett az élen, a KHTK 12 ponttal második lett. Az U10-es korosztályban tabella és eredménykényszer nélkül játszottak a csapatok, az utolsó kört május 6-án és 7-én bonyolították le a kisiskolás bajnokságban, a KHTK fiataljai helytállva és tapasztalatot szerezve fejezték be a bajnokságot.

Részletek
Egy tucat gól esett Kecskeméten

Egy tucat gól esett Kecskeméten

2017. május 16. 09:00

A bajnoki címért harcban álló Kecskeméti LC KTE SI otthonába látogatott a sereghajtó Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában, május 14-én. Ősszel 4-0-ra nyert a Kecskemét, amely ezúttal is érvényesítette a papírformát, és 12-0-ra kiütötte a Vasutast. A kecskeméti csapatból Bozsik Máté hat gólt szerzett. A bajnokságot három fordulóval a vége előtt a Városföldi SE vezeti 65 ponttal, a Kecskeméti LC KTE SI 64 ponttal második.

Részletek
Kecskeméten, Mártélyon és Szegeden is helytálltak

Kecskeméten, Mártélyon és Szegeden is helytálltak

2017. május 15. 16:30

II. Hírös Kupa néven OB kvalifikációs, minősítő íjászversenyt szerveztek Kecskeméten május 6-án, amelyen a Turul Koppány Íjászai HSE tagjai: Gulyás János és Bense László vettek részt. A Műkertvárosi Sportcentrum területén megrendezett versenyre mintegy 100 versenyző gyűlt össze. A Koppányok már korábban Egerben megszerezték a kvalifikációt. Gulyás János 261 ponttal a 8. helyen, Bense László 456 ponttal ötödikként, 2. osztályú íjászsportolói minősítéssel és a kvalifikációs jogot megszerezve zárta a napot.

Részletek
Győzelemmel ünnepeltek bronzérmet

Győzelemmel ünnepeltek bronzérmet

2017. május 15. 09:00

A biztos harmadik hely tudatában a Mezőtúri AFC-t fogadta a P&P Kiskunfélegyháza felnőtt férfi kézilabdacsapata NB II délkeleti csoportjának záró fordulójában május 14-én. Az első félidőben nagy csatát láthatott a publikum, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a KHTK, kilenc góllal elhúzott és végül biztosan nyert 34-29-re. Az együttes a második Köröstarcsai KSK-val azonos pontot szerzett, az egymás elleni eredmények azonban a köröstarcsaiaknak kedveztek. A bajnokság élén meggyőző fölénnyel az UniTurn Kunszentmárton végzett.

Részletek
Második helyre léptek előre

Második helyre léptek előre

2017. május 14. 19:40

Izgalmas találkozón 4-3-ra győzött Tolnán az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I felsőházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában és egy pozíciót előre lépve a második helyről várhatja a zárófordulót. A 9. körben a már bajnok Hajdúböszörményi TE 4-3-ra megverte a Szekszárdot, az Astra kihasználva a Szekszárd vereségét pontszámban beérte riválisát. Az utolsó körben szabadnaposak lesznek a szekszárdiak, az Astra május 21-én, vasárnap 17 órától a Hajdúböszörményt fogadja a Kész Arénában.

Részletek
Korosztályos női vízilabda válogatott edzőtáborozott Félegyházán

Korosztályos női vízilabda válogatott edzőtáborozott Félegyházán

2017. május 16. 12:30

Május 13-a és 14-én között két napot töltöttek városunkban a 2004-es korosztály legjobb női vízilabdázói. A 25 fős lánycsapat edzőtábor keretében összetartáson vett részt. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület jó kapcsolatot ápol a Magyar Vízilabda Szövetséggel és Görög Imre vezetőedző reményei szerint más korosztályos csapatot is Félegyházára csábítanak a későbbiek során. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület és a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület csatlakozott a dunaharaszti DMTK Úszó Szakosztályhoz és a továbbiakban DMTK-KVSE Aquasport Egyesület néven szerepel. Az egyesületen belül az úszásért Zubor Attila, korábbi olimpikon felel, a vízilabda szakágat Görög Imre vezeti.

Részletek