Rekord részvétel a kosárlabdatáborban

Rekord részvétel a kosárlabdatáborban

2017. június 24. 10:30

Idén is nagy sikerrel zárult a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárlabda tábora június 19-e és 23-a között. Ezúttal több mint 70 gyermek ragadott labdát a Constantinum Sportcentrumban, ahol játékos, ügyességi és koordinációs feladatok segítségével a kosárlabdázás alapjait sajátították el a képességfejlesztés mellett. Elsősorban a 2004 után született, illetve alsó tagozatos diákokat várták, az igazolt játékosok mellett a kezdők is megismerkedtek a sportággal.

Részletek
Örökifjú veteránok rúgták a bőrt

Örökifjú veteránok rúgták a bőrt

2017. június 22. 09:00

Országos veterán labdarúgó döntőt rendeztek június 17-én Dabason, amelyre a regionális döntőt megnyerő Kecskemét csapata is bejutott. Az együttest Majoros László és Katona Ottó személyében két félegyházi labdarúgó erősítette. Országszerte 97 csapat méretette meg magát, 12 terület győztese vehetett részt a fináléban. A kecskeméti csapat a későbbi győztes DASE-től kapott ki, a békéscsabaiakat 7-1-re legyőzve a helyosztón a 7. helyet kaparintotta meg a számos NB I-et és válogatottat megjárt játékosokból álló együttesek közül.

Részletek
Sikeres évet zárt a Félegyházi Térségi Sportiskola U15-ös leány labdarúgócsapata

Sikeres évet zárt a Félegyházi Térségi Sportiskola U15-ös leány labdarúgócsapata

2017. június 20. 14:30

A leány U15-ös félpályás bajnokság alföldi csoportjának második helyét követően a Bács-Kiskun megyei leány U15-ös bajnokságban is szépen szerepelt a Félegyházi Térségi Sportiskola. Abonyi Péter tanítványai a négy körből álló megyei bajnokságban egy döntetlen mellett az összes mérkőzésüket megnyerték, a Bácsalmási PVSE-t megelőzve a bajnokság élén zártak. Fölényüket jól mutatja, hogy 16 mérkőzésen 66 lőtt gól mellett csupán 5 alkalommal vették be kapujukat. Az FTSI legeredményesebb játékosa Síber Glória lett 15 találattal.

Részletek
A sport sem maradt ki a Tréfás Békás Forgatagból

A sport sem maradt ki a Tréfás Békás Forgatagból

2017. június 18. 14:00

Nagy sikert aratott a birkózók és az ökölvívók bemutatója Balla László alpolgármester szervezésében a II. Tréfás Békás Forgatagon június 17-én a korábbi Bajcsy Iskola udvarán. A Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület növendékei a rendezvénysátorban látványos műsorral szórakoztatták a közönséget. Szabó József edző konferálása mellett az egyesület elnöke, Ván Jenő, valamint Kelemen András birkózóedző koordinálta a versenyzőket. A színvonalas bemutató zárásaként „élő piramissá” is összeálltak a növendékek. Ezt követően az udvaron felállított bokszringnél sorakoztak fel a bunyósok. A Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai mellett a Hideg László Boksz Klub, valamint a hajdúszoboszlói egyesület versenyzői ragadtak kesztyűt. Az ökölvívó bemutatót Hideg László ifjoncai kezdték, amit az egyesületek közötti edzőmérkőzések követtek.

Részletek
OB kvalifikációtól a kenus versenyig

OB kvalifikációtól a kenus versenyig

2017. június 16. 15:30

Aktívan, íjászattal teltek az elmúlt hétvégék a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály életében. Április végétől számítva hat versenyen vettek részt az ország több településén, illetve két helyen is népszerűsítették az íjászatot Kiskunfélegyházán, a Parkerdőben rendezett Majálison és a Platán Általános iskolában tartott Móravárosi napokon.

Részletek
Eredményes évet zártak a kosarasok

Eredményes évet zártak a kosarasok

2017. június 16. 18:00

Népes gyereksereg gyűlt össze a Félegyházi Térségi Sportiskola kosarasainak évzárójára június 15-én a Constantinum Sportcentrumban. A sportiskola keretein belül 208 igazolt játékos pattogtatta a labdát az idei esztendő során. Tizenkét utánpótláscsapatot nyolc edző és négy segítő irányított. A tervek szerint a taglétszámot és a csapatokat még tovább bővítenék további korosztályok és iskolák bevonásával.

Részletek
Egyéni horgászversenyt tartanak június 24-én

Egyéni horgászversenyt tartanak június 24-én

2017. június 15. 16:30

Június 22-ig nevezhetnek a pecások a Félegyházi Horgásztó Kft. (Kiskunfélegyháza, III. Körzet, Körösi út) területén megrendezendő egyéni horgászversenyre, amit június 24-én, szombaton tartanak meg. A legjobb három helyezett nagy értékű kupákat, illetve horgászfelszerelésre beváltható utalványokat vehet át.

Részletek
Sikeres szezont zárt le az Astra

Sikeres szezont zárt le az Astra

2017. június 15. 11:00

Június 11-én tartotta meg hagyományos évzáróját az Astra HFC Női Labdarúgó Klub a budapesti CSHC pályán. Az eseményen az U13-as korosztálytól kezdve minden játékos, edző, szülő és segítő részt vett. A közös bográcsozás mellett értékelték a csapatok szezonbéli teljesítményét, külön elismerésben részesültek a korosztályok legjobbjai. A program szülő-gyerek vegyes focimérkőzéssel ért véget.

Részletek
Turulmezőn íjászkodtak a Koppányok

Turulmezőn íjászkodtak a Koppányok

2017. június 15. 11:30

Íjászversenyt rendezett június 6-án a Rákosmenti Turul Szittya Íjászok csapata. A Turulmezőn megtartott versenyre a félegyháziak négy indulóval neveztek - tájékoztatta szerkesztőségünket Dinnyés Gyula.

Részletek