Algyőn jártak a kisiskolás kézilabdázók

Algyőn jártak a kisiskolás kézilabdázók

2017. április 9. 12:35

A 7. fordulót rendezték meg az U10-es kisiskolás kézilabda bajnokság Badó László régiójában április 8-án Algyőn. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata két mérkőzést játszott, a Pick Szeged III. ellen 13-16-ra alulmaradt, míg a Tisza Volán SC Mórahalmot szoros végjátékban 18-17-re legyőzte.

Részletek
Rossz szériában a megyei kézilabda csapatok

Rossz szériában a megyei kézilabda csapatok

2017. április 9. 11:55

A Dél-100 Kiskunfélegyháza mindkét megyei felnőtt kézilabda csapata idegenben szerepelt április 8-án, a bajnokság soros fordulójában. A férfiak három zsinórban elszenvedett vereséget követően az EuroScale Kecskemét I. otthonába látogattak, ahol 16-20-as félidőt követően 30-37-re alulmaradtak. A nők a dobogóra hajtó Jánoshalmi NKSZSE ellen léptek pályára, nem tudtak meglepetést okozni, és 23-28-ra kikaptak.

Részletek
Összeomlás a második félidőben

Összeomlás a második félidőben

2017. április 9. 10:30

Az előző heti döntetlent követően a Tiszakécske VSE második számú csapata otthonába látogatott a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. A mérkőzés félegyházi szempontból kedvezőtlenül alakult, már a 10. percben előnybe kerültek a hazaiak, a 14. percben Szász Péter kiállítását követően tíz főre fogyatkozott a Vasutas. A szünetig kettőre növelték előnyüket a tiszakécskeiek, a második játékrészben gólparádét rendezve 9-0-ra kiütötték a Vasutast.

Részletek
Felsőházi rangadót veszített a KHTK II.

Felsőházi rangadót veszített a KHTK II.

2017. április 9. 09:00

Gyenge napot fogott ki hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II., amely némi meglepetésre 2-1-re kikapott a Lakitelektől a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. A vendégek kihasználva a hazai hibákat kétgólos előnybe kerültek, a félegyháziaknak ezt követően csupán csak szépíteniük sikerült. A KHTK II. veresége ellenére maradt az ötödik helyen, a Lakiteleki TE továbbra is hatodik a bajnoki táblázaton.

Részletek
Jól kezdték a tavaszt

Jól kezdték a tavaszt

2017. április 8. 16:15

Két győzelemmel és egy döntetlennel folytatták a tavaszi szezont a női megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunmajsai Mókusok. A Mórahalmi TSE elleni döntetlent követően a Bajai LSE-t idegenben győzték le 2-1-re, míg április 8-án a Szilády RFC otthonából hozták el a három pontot. E legutóbbi találkozó kiütéses, 4-0-ás Mókus győzelemmel zárult.

Részletek
Kétgólos előnyről veszített az Astra

Kétgólos előnyről veszített az Astra

2017. április 8. 19:15

Ellentétes félidőket követően 9-3-ra alulmaradt a Hajdúböszörményi TE otthonában az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB felsőházi rájátszásának 5. fordulójában. Az Astra Nagy Anett, Gál Tímea és Görög Zsófia góljaival a szünetben még 3-1-re vezetett, de a második játékrészben nem tudta megtartani előnyét. A hajdúböszörményiek a fordulást követően három percen belül kiegyenlítettek, majd a 26. percben a vezetést is átvették (4-3). Ezt követőn már csak hazai gólok születtek, az Astra nem tudta megfordítani az eredményt. A hajdúböszörményiek értékes győzelmet arattak és négy mérkőzéssel a rájátszás befejezése előtt a Szekszárd FC-vel holtversenyben 16 ponttal a bajnokság élén állnak. Az Astra 9 ponttal maradt a harmadik pozícióban.

Részletek
Magabiztosan nyertek az asztaliteniszezők

Magabiztosan nyertek az asztaliteniszezők

2017. április 9. 14:00

Fölényes győzelmet aratott a férfi NB I. keleti csoportjának 16. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Hazai környezetben a Floratom Szeged AC Probart II. ellen 15-3-as siker született április 8-án. A félegyházi csapatból Korponai Zoltán és Pengő Gábor megnyerte a párost. Egyéniben mindketten hibátlanok maradtak, csakúgy, mint Erdélyi Szabolcs, aki ugyancsak négy győzelmet ért el. Mellettük Varga Károly két egyéni játékot nyert meg.

Részletek
Elkezdődött a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

Elkezdődött a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

2017. április 8. 12:40

Második alkalommal ad otthont a Kész Aréna Városi Sportcsarnok a Matolay Nemzetközi Emlékversenynek. A kétnapos megmérettetésen (április 8-9.) öt ország több mint száz versenyzője mutatja be szerenkénti tudását. A Magyar Torna Szövetség által támogatott verseny egyben az Országos Szuper Női Tornász Csapatbajnokság első fordulója és a közelgő Európa-bajnokság válogatója. Kiemelt vendégként Kovács Zsófia és Böczögő Dorina olimpikon tornászok is részt vesznek a megmérettetésen.

Részletek
Éremeső Kalocsán

Éremeső Kalocsán

2017. április 7. 15:30

A környezetvédelem és az egészséges életmód népszerűsítése céljával március 26-án rendezték meg a XVI. Környezetvédelmi Kupát Kalocsán. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub úszószakosztálya hat fiatal úszóval vett részt a versenyen. A legfiatalabb korosztályos versenyzők kitűnően helytálltak a nagyok mezőnyében és kis létszámuk ellenére öt arany-, három ezüst- és három bronzéremmel, valamint több okleveles helyezéssel tértek haza. A legeredményesebb versenyző, Endre Barna három arany- és egy ezüstéremmel zárta a napot.

Részletek
Országos döntőben szerepeltek a félegyházi fallabdázók

Országos döntőben szerepeltek a félegyházi fallabdázók

2017. április 6. 10:30

Budapesten rendezték meg április elején a VII. Országos Szabadidős Squash Bajnokság döntőjét, ahol a félegyházi fallabdázók közül Bali Cintia és Csontos Ottó ragadott ütőt. Selejtezőn keresztül juthattak be a játékosok a fináléba. A nőknél 26 fő, a férfiaknál 64 fő szerzett kvótát. A nőknél Bali Cintia 18 induló közül két győzelemmel és két vereséggel a 11. helyen végzett. A férfiak mezőnyében Csontos Ottó ugyancsak két győzelemmel és két vereséggel 13. lett az 50 fős mezőnyben.

Részletek