Veretlenül jutottak a megyei döntőbe

Veretlenül jutottak a megyei döntőbe

2017. március 29. 10:30

Fölényes győzelemmel, kitartó játékkal jutottak be a Kosárlabda Diákolimpia megyei döntőjébe a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai. A fiúk a március 9-i és a március 27-i körzeti fordulóban két-két mérkőzést játszottak és mind a négy mérkőzést megnyerték. A gyermekek többsége a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) Kosárlabda Szakosztályának sportolója.

Részletek
Jobbnak bizonyultak a kécskeiek a megyei kéziben

Jobbnak bizonyultak a kécskeiek a megyei kéziben

2017. március 27. 19:05

A Dél-100 Kiskunfélegyháza mindkét megyei felnőtt kézilabdacsapata a Balog Tészta-TVSE ellen lépett pályára a bajnokság soros fordulójában. A férfiak Tiszakécskén 14-20-as félidei állást követően 28-35-re kaptak ki, míg a nők hazai pályán 15-20-ra maradtak alul. A férfi együttes 14 ponttal a középmezőny alsó részében, a 10. helyen található; a nők 2 ponttal továbbra is sereghajtók.

Részletek
Továbbra is hibátlanok az U14-es kézilabdázók

Továbbra is hibátlanok az U14-es kézilabdázók

2017. március 27. 09:00

A 2. fordulót bonyolították le az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régiójának felsőházában március 26-án. Ennek keretében a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata Csongrádon szerepelt. A félegyháziak ezúttal sem találtak legyőzőre, a Kecel KC-t 31-22-re, a Szeghalmi NKC-t 22-17-re múlták felül. A bajnokságot pontazonossággal, négy-négy győzelemmel a Csongrádi Tigrisek és a KHTK vezeti. E két együttes április 9-én Újkígyóson egymás ellen is pályára lép.

Részletek
Tovább üldözik a Szolnokot a félegyháziak

Tovább üldözik a Szolnokot a félegyháziak

2017. március 26. 16:30

Szolnokon rendezték meg a leány U15-ös félpályás bajnokság alföldi csoportjának 3. fordulóját a felsőházban március 25-én. A Félegyházi Térségi Sportiskola az eddigi fordulókhoz hasonlóan ezúttal is megverte a Dabas FC-t és a Ceglédi VSE-t. A csoportelső Szolnoki MÁV FC ellen közel állt a pontszerzéshez, a szolnokiak vezető gólját követően Sieber Szófia kiegyenlített (1-1). A mérkőzés végül 2-1-es szolnoki sikerrel ért véget, a házigazdák hibátlanok maradtak, míg a félegyháziak továbbra is másodikok csoportjukban. A felsőházi rájátszás április 9-én Dabason folytatódik, április 22-én Kiskunfélegyházán zárul.

Részletek
Idegenben hengerelt az asztalitenisz csapat

Idegenben hengerelt az asztalitenisz csapat

2017. március 26. 16:00

Kiütötte a Kecskeméti Spartacus SK-t a férfi NB I. kelet csoportjának 13. fordulójában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola március 24-én. A két csapat őszi találkozója is fölényes, 16-2-es FASI sikerrel ért véget és ezúttal sem volt kérdéses a győzelem. A Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs, dr. Francia Balázs összetételű együttesből csupán dr. Francia Balázs veszített el egy pontot. 17-1-es sikerével a FASI megőrizte harmadik helyét a bajnokságban, a kecskemétiek továbbra is utolsók.

Részletek
KHTK II. győzelem a városi derbin

KHTK II. győzelem a városi derbin

2017. március 25. 17:50

Félegyházi rangadót rendeztek a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban, a Kiskunfélegyházi HTK II. a Kiskunfélegyházi Vasutast fogadta március 25-én. Az erőviszonyok alapján KHTK II. győzelemre lehetett számítani, a szellősen védekező Vasutas a szünetig négygólos hátrányba került, a KHTK II. Valkovics Gábor mesternégyesével 6-1-re nyert.

Részletek
Ütőt ragadott, aki tehette

Ütőt ragadott, aki tehette

2017. március 25. 13:00

Integrált házi bajnokságot rendeztek március 24-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében utánpótláskorú, para sportoló és felnőtt kategóriában. A versenyt nagy érdeklődés övezte, izgalmas, kiélezett mérkőzéseken dőltek el a helyezések.

Részletek
Rangadót veszítettek a kézilabdázók

Rangadót veszítettek a kézilabdázók

2017. március 26. 12:45

Ezúttal sem sikerült legyőznie az UniTurn Kunszentmárton KSK-t a P&P Kiskunfélegyházi HTK-nak az NB II-es felnőtt férfi kézilabda bajnokság dél-keleti csoportjának soros fordulójában. A bajnoki éllovas kunszentmártoniak ősszel 24-20-ra nyertek Kiskunfélegyházán, március 25-én hazai környezetben pedig 25-20-ra győztek. Az első félidő meglehetősen gólszegényen alakult, a KHTK játékosai mindössze 6 gól szereztek (6-12). A támadójáték a későbbiek során is akadozott, a második játékrészben sem jutottak 20 gól fölé (20-25). A kunszentmártoniak győzelmükkel jelentős előnybe kerültek a bajnoki versenyfutásban, előnyük hét pontra nőtt a P&P KHTK előtt.

Részletek
Pár perces rövidzárlat okozta a KHTK vesztét

Pár perces rövidzárlat okozta a KHTK vesztét

2017. március 25. 18:25

Nem sikerült a bravúr, 4-0-ás vereséget szenvedett a Duna Aszfalt TVSE otthonában a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A tiszakécskeiek a találkozót megelőzően csupán a KHTK ellen veszítettek pontot a bajnokságban. Az őszi 0-0-as végeredmény sokáig úgy tűnt, hogy megismétlődhet, de a 61. percben a kécskeiek megtörték a gólcsendet és 8 perc leforgása alatt háromszor is bevették a félegyházi kaput (3-0). A KHTK a mérkőzés során csupán helyzetekig jutott, de szabályos gólt nem szerzett. A végeredményt Csáki Róbert állította be a 80. percben (4-0). A bajnoki címért tovább folytatódik a versenyfutás a Duna Aszfalt TVSE és a Kecskeméti LC között, a KHTK reálisan nézve a harmadik helyet szerezheti meg a szezon végén.

Részletek
Félegyháza a házigazdája az Országos Tollaslabda Diákolimpiának

Félegyháza a házigazdája az Országos Tollaslabda Diákolimpiának

2017. március 24. 14:00

A kiskunfélegyházi sportcsarnok ad otthont az Országos Tollaslabda Diákolimpiának. Március 24-én, az ünnepélyes megnyitón Csányi József polgármester és Csorba József, a Magyar Tollaslabda Szövetség elnöke köszöntötte a fiatal sportolókat. A három napos versenyen mintegy 500 diák ragad ütőt, hogy megküzdjön a helyezésekért. A lelátókon már a kezdéskor is sokan voltak, de a sportszerető közönség szombaton és vasárnap is biztosan számos izgalmas mérkőzést láthat.

Részletek