Sakk szimultán a József Attila iskolában

Sakk szimultán a József Attila iskolában

2017. szeptember 19. 18:30

Sakk-szimultánt rendez a Kiskunfélegyházi Honvéd Testedzők Köre Sakk Szakosztálya szeptember 21-én, csütörtökön 16 órától a József Attila iskolában. A rendezvényen Kemény Csaba, a KHTK NB-II-es csapat játékosa, sakkoktató várja az ellenfeleket. Az eseményre nevezni a helyszínen lehet 15.30.-ig, várható befejezés 18 óra. A belépés díjtalan.

Részletek
Alighogy megalakultak, máris eredményesen versenyeznek a Thai Boksz szakosztály fiataljai

Alighogy megalakultak, máris eredményesen versenyeznek a Thai Boksz szakosztály fiataljai

2017. szeptember 18. 16:35

A Félegyházi Térségi Sportiskola újonnan alakult Thai Boksz szakosztályának versenyzői szeptember 16-án Kecskeméten a Bányai Julia Gimnáziumban megtartott Global Grappling versenysorozat kesztyűs expert versenyén kiemelkedő eredményeket értek el. Provics Gergő junior II. korosztályban első helyezést ért el. Kovács Martin junior I. korosztályban szintén a dobogó legfelső fokára állhatott. Szabó Dávid junior I. korosztályban remek versenyzéssel az ezüstérmet szerezte meg. Edzőjük Nagy Krisztián, felkészítőik Czakó Ervin, Nagy Tibor és Volentér András voltak. Az egyesület várja továbbra is a thai boksz után érdeklődőket hétfőtől péntekig a 18 órától kezdődő edzéseire a Honvéd pálya ökölvívó teremben.

Részletek
Újabb siker idegenben

Újabb siker idegenben

2017. szeptember 18. 09:00

Tovább folytatta menetelését a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. A még veretlen félegyháziak a 6. fordulóban Soltszentimréről hozták el a három pontot. A gólok sorát Seres János nyitotta, aki szűk félóra alatt kétszer is betalált, sőt Kiss István révén a 39. percre 3-0-ás előny alakult ki. A hazaiak nem adták fel, sikerült egy gólra visszakapaszkodniuk az 51. percre, de a mesterhármasig jutó Seres János eldöntötte a találkozót. 4-2-es győzelmével a Vasutas a negyedik helyre lépett előre a bajnoki táblázaton.

Részletek
Győzelemmel kezdett az Astra

Győzelemmel kezdett az Astra

2017. szeptember 18. 10:00

Magabiztos játékkal 5-2-re nyert a női futsal NB I. nyitófordulójában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls szeptember 17-én. A Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban a zalaegerszegi Göcsej SK-t fogadta az Astra, amely az első félidő hajrájában megszerzett vezetését követően felőrölte ellenfelét a második játékrészben.

Részletek
Elrajtolt az U14-es kézilabda bajnokság

Elrajtolt az U14-es kézilabda bajnokság

2017. szeptember 17. 10:30

Megkezdte szereplését az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régiójának „B” csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata. Az előző szezonban bajnoki címet szerző félegyházi fiatalok az alapszakasz első körében Bácsbokodon léptek pályára szeptember 16-án. Az együttes tartalékos összeállításban nem tudott meglepetést okozni, az FKSE-Kiskunmajsa ellen 24-6-ra kikapott, míg a házigazda lajosmizsei KIKI SKFT-vel szemben 15-23-ra maradt alul. Fekete Krisztián tanítványai legközelebb szeptember 30-án, Orosházán javíthatnak.

Részletek
Döntetlen az idénynyitón

Döntetlen az idénynyitón

2017. szeptember 17. 09:00

Az előző szezonnal megegyező összeállításban kezdte a férfi NB I. keleti csoportját a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A bajnoki rajton a DVTK-Sport Kft. II. csapatát látta vendégül szeptember 16-án. A párosok során mindkét együttes egy-egy játékot nyert, félegyházi oldalon a Korponai Zoltán-Pengő Gábor összeállítású duó győzelemmel kezdett. Egyéniben a legjobban Pengő Gábor szerepelt, mindössze egy mérkőzést veszített, hármat sikerrel abszolvált. Mellette Korponai Zoltán és Erdélyi Szabolcs kétszer-kétszer, míg Varga Károly egyszer győzött. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola 9:9-es döntetlennel kezdte a szezont.

Részletek
Kecskeméti győzelem a III. Félegyházi Pékség Kupán

Kecskeméti győzelem a III. Félegyházi Pékség Kupán

2017. szeptember 17. 12:50

Színvonalas játékot, izgalmas küzdelmet hozott a III. Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupa, amelynek döntőjében a KTE-Duna Aszfalt a BC Temesvárral csapott össze a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban, szeptember 16-án. A szünetig szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok, 40-37-re a kecskemétiek vezettek. A harmadik negyedben tíz pont környékére is nőtt a különbség, de a temesváriak nem adták fel, a negyedik negyedben néhány pontra felzárkóztak, azonban a hajrá a kecskemétieknek sikerült jobban, a torna MVP-jének is megválasztott Wittmann Krisztián vezérletével 85-69-re győztek. A bronzmérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák nyerte, amely 113-81-re megverte a KK Vojvodinát.

Részletek
Hátrányból fordított a KHTK II.

Hátrányból fordított a KHTK II.

2017. szeptember 16. 18:55

Zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyházi játékosok szeptember 16-án a pont nélkül álló Helvéciai SE otthonában léptek pályára a 6. fordulóban. A hazaiak némi meglepetésre a 7. percben megszerezték a vezetést, de a KHTK II. Valkovics Gábor góljával az első félidő hajrájában kiegyenlített (1-1). A szünetet követően már csak félegyházi gólok születtek, a 75. minutumban Cseh Dániel révén fordított a KHTK II., majd pedig a 83. percben Valkovics Gábor állította be a 3-1-es végeredményt. A KHTK II. kiválóan kezdte a 2017/18-as bajnokságot, négy győzelem és egy döntetlen mellett csupán egyszer szenvedett vereséget.

Részletek
Véget ért a versenyszezon a Balog Tanyán - videóval

Véget ért a versenyszezon a Balog Tanyán - videóval

2017. szeptember 17. 12:30

Idei utolsó versenyét tartotta szeptember 16-án a Balog Tanya Horgásztó és Pihenőpark. Mint minden évben, ezúttal is 6 órás megmérettetésre várták a horgászokat. A szezonzáróra 29-en neveztek, az első három helyezett hagyományosan következő évre szóló horgászbérlettel gazdagodott, mellettük díjazták a legnagyobb hal kifogóját. A 2017-es versenyszezont szép eredménnyel zárta a Balog Tanya, a legnépszerűbb megmérettetésnek az augusztusi 24 órás horgászat számított.

Részletek
Temesvár – Kecskemét döntő lesz a kosárlabda kupán

Temesvár – Kecskemét döntő lesz a kosárlabda kupán

2017. szeptember 16. 08:30

Az elődöntőkkel kezdődött a III. Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupa a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban szeptember 15-én, pénteken. A négycsapatos torna első napján a BC Temesvár a Naturtex-SZTE-Szedeákkal, míg a KTE-Duna Aszfalt a KK Vojvodinával mérkőzött meg. A temesváriak elsősorban utolsó negyedbeli hajrájuknak köszönhetően 72-61-re legyőzték a szegedieket, a másik ágon a KTE magabiztos játékkal, 105-65-re múlta felül a Vojvodinát. Szeptember 16-án, szombaton 16:30-tól a bronzmérkőzést, 19 órától a finálét bonyolítják le a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek