Listavezetőt vert a KHTK II.

Listavezetőt vert a KHTK II.

2017. április 22. 20:35

Bravúros győzelmet aratott a bajnoki éllovas Kecskeméti LC KTE SI felett a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 24. fordulójában. A megyei rangadón a vendég kecskemétiek kerültek előnybe, de az ismét pályára lépő Zs. Juhász István vezérletével a félegyháziak megfordították az állást (2-1).

Részletek
Szeszélyes időjárás nehezítette a horgászatot - videóval

Szeszélyes időjárás nehezítette a horgászatot - videóval

2017. április 26. 09:00

Több mint negyvenen ragadtak horgászbotot a Balog Tanya Horgásztó és Pihenőpark idénynyitó horgászversenyén, április 22-én. Nem kedvezett az időjárás a hatórás megmérettetésnek. A hideg, valamint a szél a fogásokra is kihatott. A körülmények ellenére több mint 125 kilogrammnyi hal akadt horogra. A verseny első helyén Markovics Norbert zárt 16,5 kilogrammnyi fogással. A legnagyobb halat Rostás László emelte ki 7,4 kilogrammos amur formájában.

Részletek
Eger várát is meghódították a Koppányok

Eger várát is meghódították a Koppányok

2017. április 19. 18:30

Az egri várban rendezték Húsvét szombatján a Magyar Íjász Szövetség kvalifikációs történelmi íjászversenyét. A találkozóra kilencen neveztek a Turul Koppány Íjászok, hiszen az országos bajnokságba való bejutás volt a tét. A magas színvonalú versenyen 80%-os teljesítmény kellett az erősebb kategóriákban a dobogóközeli lehetőséghez .

Részletek
Nem kaptak mattot

Nem kaptak mattot

2017. április 17. 17:30

Két arany- és egy ezüstéremmel, valamint hat oklevéllel térhetett haza a Miskolcon rendezett Diákolimpia Sakk Egyéni Verseny országos döntőjéről Bács-Kiskun megye három diákja. A versenyen a különböző korosztályok megyei- és budapesti bajnokai és helyezettjei játszhattak - tájékoztatta szerkesztőségünket Seres László, a Bács-Kiskun Megyei Sakkszövetség (BKMSSZ) főtitkára.

Részletek
U15-ös futsaldöntő Kiskunfélegyházán

U15-ös futsaldöntő Kiskunfélegyházán

2017. április 17. 14:30

A Leány Futsal II. osztály U15 országos döntőjét, a Final Four-t rendezték meg Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. Az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC nemcsak rendezője, hanem résztvevője is volt a tornának. Vendégül látták a Ferencvárosi TC, a St. Mihály Fc és Vác Futsal SE együttesét. A Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Simon Ferenc, Kiskunfélegyháza városvezetéséből Balla László alpolgármester tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt.

Részletek
Pontosztozkodás Tiszaalpáron

Pontosztozkodás Tiszaalpáron

2017. április 16. 19:30

Alsóházi rangadóval folytatódott a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság, április 16-án Tiszaalpári SE – Kiskunfélegyházi Vasutas mérkőzést rendeztek a 23. fordulóban. Fordulatokban bővelkedett a találkozó, a tiszaalpáriak már a 8. percben előnybe kerültek, de Seres János duplájával a félegyháziak megfordították az állást. A 2-1-es félegyházi vezetés nem tartott ki a lefújásig, Hekkel Zsolt második gólja egy pontot ért a tiszaalpáriaknak. Legutóbbi három mérkőzésén két döntetlent ért el a Vasutas, ennek ellenére továbbra is sereghajtó a bajnokságban.

Részletek
Éllovast vertek a Mókusok

Éllovast vertek a Mókusok

2017. április 16. 16:00

Egygólos hátrányból fordítva 2-1-re győztek a Kiskunmajsai Mókusok a listavezető Arany Bácska ellen a női megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában. A Mókusok jó formát mutatnak tavasszal, legutóbbi három mérkőzésüket megnyerték és újabb sikerükkel pontszámban beérték az éllovast.

Részletek
 Öt gólt vágott a KHTK II.

Öt gólt vágott a KHTK II.

2017. április 16. 10:00

Szűk félóra alatt eldöntötte a mérkőzést a Hetényegyháza otthonában a Kiskunfélegyházi HTK II, amely a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában 5-0-ra nyert április 15-én. A félegyházi csapatból Valkovics Gábor mesternégyesig jutott, mellette Mizsei Adrián vette be a hetényegyházi kaput. Győzelmével a KHTK II. megőrizte ötödik helyét a bajnokságban.

Részletek
Egy góllal nyert a KHTK

Egy góllal nyert a KHTK

2017. április 15. 19:30

Küzdelmes találkozón itthon tartotta a három pontot a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában. A Jánoshalma elleni összecsapáson csupán egy gól született, de azt a félegyháziak szerezték és a helyzeteket figyelembe véve megérdemelten győztek. A KHTK továbbra is harmadik és minden esélye megvan a bronzérem megszerzésére.

Részletek