Felsőházi rangadót veszített a KHTK II.

Felsőházi rangadót veszített a KHTK II.

2017. április 9. 09:00

Gyenge napot fogott ki hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II., amely némi meglepetésre 2-1-re kikapott a Lakitelektől a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. A vendégek kihasználva a hazai hibákat kétgólos előnybe kerültek, a félegyháziaknak ezt követően csupán csak szépíteniük sikerült. A KHTK II. veresége ellenére maradt az ötödik helyen, a Lakiteleki TE továbbra is hatodik a bajnoki táblázaton.

Részletek
Jól kezdték a tavaszt

Jól kezdték a tavaszt

2017. április 8. 16:15

Két győzelemmel és egy döntetlennel folytatták a tavaszi szezont a női megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunmajsai Mókusok. A Mórahalmi TSE elleni döntetlent követően a Bajai LSE-t idegenben győzték le 2-1-re, míg április 8-án a Szilády RFC otthonából hozták el a három pontot. E legutóbbi találkozó kiütéses, 4-0-ás Mókus győzelemmel zárult.

Részletek
Kétgólos előnyről veszített az Astra

Kétgólos előnyről veszített az Astra

2017. április 8. 19:15

Ellentétes félidőket követően 9-3-ra alulmaradt a Hajdúböszörményi TE otthonában az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB felsőházi rájátszásának 5. fordulójában. Az Astra Nagy Anett, Gál Tímea és Görög Zsófia góljaival a szünetben még 3-1-re vezetett, de a második játékrészben nem tudta megtartani előnyét. A hajdúböszörményiek a fordulást követően három percen belül kiegyenlítettek, majd a 26. percben a vezetést is átvették (4-3). Ezt követőn már csak hazai gólok születtek, az Astra nem tudta megfordítani az eredményt. A hajdúböszörményiek értékes győzelmet arattak és négy mérkőzéssel a rájátszás befejezése előtt a Szekszárd FC-vel holtversenyben 16 ponttal a bajnokság élén állnak. Az Astra 9 ponttal maradt a harmadik pozícióban.

Részletek
Magabiztosan nyertek az asztaliteniszezők

Magabiztosan nyertek az asztaliteniszezők

2017. április 9. 14:00

Fölényes győzelmet aratott a férfi NB I. keleti csoportjának 16. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Hazai környezetben a Floratom Szeged AC Probart II. ellen 15-3-as siker született április 8-án. A félegyházi csapatból Korponai Zoltán és Pengő Gábor megnyerte a párost. Egyéniben mindketten hibátlanok maradtak, csakúgy, mint Erdélyi Szabolcs, aki ugyancsak négy győzelmet ért el. Mellettük Varga Károly két egyéni játékot nyert meg.

Részletek
Elkezdődött a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

Elkezdődött a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

2017. április 8. 12:40

Második alkalommal ad otthont a Kész Aréna Városi Sportcsarnok a Matolay Nemzetközi Emlékversenynek. A kétnapos megmérettetésen (április 8-9.) öt ország több mint száz versenyzője mutatja be szerenkénti tudását. A Magyar Torna Szövetség által támogatott verseny egyben az Országos Szuper Női Tornász Csapatbajnokság első fordulója és a közelgő Európa-bajnokság válogatója. Kiemelt vendégként Kovács Zsófia és Böczögő Dorina olimpikon tornászok is részt vesznek a megmérettetésen.

Részletek
Éremeső Kalocsán

Éremeső Kalocsán

2017. április 7. 15:30

A környezetvédelem és az egészséges életmód népszerűsítése céljával március 26-án rendezték meg a XVI. Környezetvédelmi Kupát Kalocsán. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub úszószakosztálya hat fiatal úszóval vett részt a versenyen. A legfiatalabb korosztályos versenyzők kitűnően helytálltak a nagyok mezőnyében és kis létszámuk ellenére öt arany-, három ezüst- és három bronzéremmel, valamint több okleveles helyezéssel tértek haza. A legeredményesebb versenyző, Endre Barna három arany- és egy ezüstéremmel zárta a napot.

Részletek
Országos döntőben szerepeltek a félegyházi fallabdázók

Országos döntőben szerepeltek a félegyházi fallabdázók

2017. április 6. 10:30

Budapesten rendezték meg április elején a VII. Országos Szabadidős Squash Bajnokság döntőjét, ahol a félegyházi fallabdázók közül Bali Cintia és Csontos Ottó ragadott ütőt. Selejtezőn keresztül juthattak be a játékosok a fináléba. A nőknél 26 fő, a férfiaknál 64 fő szerzett kvótát. A nőknél Bali Cintia 18 induló közül két győzelemmel és két vereséggel a 11. helyen végzett. A férfiak mezőnyében Csontos Ottó ugyancsak két győzelemmel és két vereséggel 13. lett az 50 fős mezőnyben.

Részletek
Pótolta elmaradt mérkőzését az Astra

Pótolta elmaradt mérkőzését az Astra

2017. április 5. 09:00

Idegenben győzte le 4-1-re a miskolci DVTK-Vénuszt a női futsal NB I felsőházi rájátszásából elhalasztott találkozón az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC. Az április 4-i mérkőzésen Nagy Anett góljával került előnybe az Astra, amire a DVTK részéről Bernáth Csilla válaszolt (1-1). A második félidőben az Astra percei következtek, rövid idő alatt Gál Tímea egyszer, míg Nagy Anett kétszer vette be a miskolci kaput (4-1). Győzelmével az Astra megerősítette harmadik pozícióját és életben tartotta bajnoki reményeit.

Részletek
Szép bemutatkozás Kalocsán

Szép bemutatkozás Kalocsán

2017. április 3. 12:30

Remekül mutatkozott be Kalocsán, a Környezetvédelmi Kupán az alig féléve működő egyesület, amely a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület valamint a Kiskunfélegyházi Vízilabda Egyesület összeolvadásából jött létre. Az egyesületből mindössze a teljes létszám harmada, 27 sportoló indult az úszó kupán, akik közül sokan tavaly novemberben kezdték a versenyszerű úszást, ezért is tölti el büszkeséggel az egyesület elnökségét, valamint edzőit az elért eredmény, hiszen a sok dobogós helyezés, pontszerző helyek és egyéni csúcsok mellett a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület a 11 induló csapatból a 6. helyen zárt. Felkészítő edzők: Sebők János, Kiss Brigitta, Görög Imre.

Részletek
Döntetlennel zárult a rangadó - videóval

Döntetlennel zárult a rangadó - videóval

2017. április 2. 20:00

Pontot veszített hazai pályán a P&P Kiskunfélegyháza férfi kézilabdacsapata az NB II délkeleti csoportjának 18. fordulójában. Április 2-án a jó erőkből álló Orosházi FKSE-Linamar U23 látogatott a Kész Arénába. Rangadóhoz méltóan végig szorosan alakult az állás, az első félidőben főként a KHTK, míg a másodikban az Orosháza vezetett. Az utolsó percekben mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, a KHTK játékosai a kapufát találták telibe, míg a vendégek ziccert hibáztak. A 31-31-es döntetlennel egyik együttes sem lehet elégedett. A pontosztozkodásnak köszönhetően a KHTK visszacsúszott a bajnokság harmadik helyére, az orosháziak egy pozíciót előrelépve a negyedik helyen állnak.

Részletek