Szabadfogású birkózóverseny Korondon

Szabadfogású birkózóverseny Korondon

2017. január 25. 15:30

Kiváló eredményekkel zárult az a korondi kirándulás, amelyen a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület versenyzői vettek részt január 20-a és 23-a között. A település híres szülöttjének emlékére idén már XVII. alkalommal rendeztek szabadfogású emlékversenyt az utódok - tájékoztatta szerkesztőségünket a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület.

Részletek
Eredményes évet zártak a félegyházi makettezők

Eredményes évet zártak a félegyházi makettezők

2017. január 25. 17:30

Hét makettversenyen, közöttük négy nemzetközi versenyen vettek részt 2016-ban a Kiskunfélegyházi Makett Szakkör tagjai. A tagság 5 tagja 8 aranyérmet, 5 ezüstérmet, 5 bronzérmet hozott el, de született 2 negyedik helyezés, 2 különdíj és egy “Best of Show” különdíj is – tudtuk meg Katona Istvántól, a szakkör vezetőjétől, aki hozzátette: volt már ennél jobb évük is, de az elért eredményekre okkal lehetnek büszkék a félegyházi makettezők.

Részletek
Őrzik második helyüket a vízilabdázók

Őrzik második helyüket a vízilabdázók

2017. január 23. 09:00

Vácott rendezték meg január 21-és és 22-én a IV. korcsoportos Vidék Bajnokság "Sárga csoportjának" 2. fordulóját. Két nap alatt négy mérkőzést játszottak a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület fiataljai. Jól sikerült a forduló a félegyháziak számára, az Invictus SC 11-10-es legyőzését követően az Octopust 24-3-ra múlták felül. A hibátlan mérleggel álló szentesi lányoktól ugyan vereséget szenvedtek, de az utolsó mérkőzésükön 13-4-re megverték a SZNVE Bébi együttesét. A bajnokságot két forduló után a szentesi lányok vezetik nyolc győzelemmel, a félegyháziak hat sikerrel a második helyen állnak. A következő fordulót az Invictus Úszó és Vízilabda SC rendezésében február 18-án és 19-én Martfűn bonyolítják le.

Részletek
Örkényi csapatot fogadtak

Örkényi csapatot fogadtak

2017. január 22. 12:00

A 16. fordulót rendezték meg az OSB leány kézilabda bajnokság G csoportjában január 21-én, amelynek keretében a Dél-100 Kiskunfélegyháza korosztályos együttese az Inárcs-Örkény KC-t látta vendégül a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A lányok küzdelmes mérkőzést játszva maradtak alul, legeredményesebb félegyháziként Csányi Leila 8 gólt jegyzett. Az együttes játékosai legközelebb január 25-én Kiskőrösön lépnek pályára.

Részletek
Fordulatos mérkőzésen nyert az Astra

Fordulatos mérkőzésen nyert az Astra

2017. január 21. 11:05

Hátrányból fordítva 6-5-re győzött a női futsal NB I. 13. fordulójában az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC, amely január 20-án a Debreceni Egyetemi AC-t múlta felül a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés során az Astra színeiben nyolc utánpótláskorú játékos lépett pályára. Dombó János tanítványai a második félidő elején döntötték el a találkozót (5-2), a debreceniek erejéből ezt követően már csak a szépítésre futotta (6-5).

Részletek
Darvasos siker megyei versenyen

Darvasos siker megyei versenyen

2017. január 19. 15:30

Sok felkészülést igénylő, rangos versenynek számít az a játékos sportverseny, melyet több év óta szerveznek alsó tagozatos tanulók részére az országban. A megyei döntőbe városunkból a Darvas iskola csapata jutott be, akik előzőleg megnyerték a körzeti fordulót.

Részletek
Nem jött össze a bravúr

Nem jött össze a bravúr

2017. január 16. 15:30

Január 14-én, szombaton rendezték Baján a kadett fiú korosztály számára kiírt régiós döntőt, amelyre első alkalommal a Félegyházi TSI csapata is bejutott. Az egyik magas poszton lévő játékos, Bozóki Marci a hét közepétől 39 fok feletti lázzal küzdött, ráadásul Szeri Gabi is lebetegedett.

Részletek
Kitűnő hozzáállás, szép győzelmek

Kitűnő hozzáállás, szép győzelmek

2017. január 16. 11:30

Január 14-én, szombaton a Nyársapáton rendezett birkózóversenyen vettek részt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület tagjai. A találkozón 8 sportegyesület 120 versenyzője képviseltette magát, közöttük 24 félegyházi lány és fiú.

Részletek
Büntetőkkel nyert a Bulls

Büntetőkkel nyert a Bulls

2017. január 16. 10:30

Színvonalas és gólokban gazdag mérkőzéseket hozott a P&P Pékáru teremlabdarúgó kupa, amelynek keretében 19 csapat két napon át versengett a Kossuth Lajos Szakiskola tornatermében. A mérkőzések kora reggeltől estig eltartottak, összesen 46 találkozót bonyolítottak le szép számú publikum előtt. A legjobb négy közé a "Bulls", a "Maxx Autó", a "Titánok" és "Spílerek" jutott be. A bronzérmet büntetőkkel a Titánok nyerték. A finálé fordulatosan alakult, a Maxx Autó már két góllal is vezetett, de a Bulls előbb 2-2-re, majd pedig 3-3-ra alakította az állást. A döntetlen után itt is büntetők következtek, az idegek harcát a Bulls nyerte.

Részletek