Indul a fallabdaszezon

Indul a fallabdaszezon

2017. február 15. 17:30

Az idei év első fallabda versenyét rendezik meg a kiskunfélegyházi pályán február 25-én, szombaton 9 órától. Lebonyolítás: a nevezők számától függően lesznek csoportmérkőzések vagy svájci sorsolás alapján lesz egy női és két férfi kategóriában. A mérkőzések 3 nyert szettig tartanak minden kategóriában. Nevezési határidő: február 23-a, csütörtök 21 óra. A nevezési díj 3 ezer forint, amely tartalmazza az ebéd elfogyasztását.

Részletek
A legkisebbek is pályára léptek

A legkisebbek is pályára léptek

2017. február 13. 09:00

Nyolc csapat részvételével farsangi kupát rendeztek Csongrádon az U7-es korcsoport részére február 12-én. A teremtornán hét-hét mérkőzést játszottak a gyerekek. A Félegyházi Térségi Sportiskola négy döntetlen mellett egy győzelmet ért el, kétszer vereséget szenvedett. Polgár Szabolcs tanítványai a középmezőnyben zárva ötödikként végeztek a tornán.

Részletek
Szépen csillogó ezüstérem a megyei döntőben

Szépen csillogó ezüstérem a megyei döntőben

2017. február 12. 18:50

Egy mérkőzés kivételével minden találkozóját megnyerte a jánoshalmi U15-ös fiú futsal megyei döntőben a Félegyházi Térségi Sportiskola korosztályos csapata. A fináléban a megye legjobb hat együttese mérkőzött meg február 12-én. Balog Huba tanítványai a bajaiaktól elszenvedett 1-0-ás vereséget követően az Izsák, a Kecskemét, a Kunszállás és a Kalocsa csapatát is megverték. Az aranyérmet a bajaiak szerezték meg, az ezüstérmes félegyháziak mögött harmadikként az izsákiak végeztek.

Részletek
Öt és fél pontot gyűjtöttek a sakkozók

Öt és fél pontot gyűjtöttek a sakkozók

2017. február 12. 16:55

Értékes pontokat szerezve megerősítették középmezőnybeli helyezésüket a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjának 8. fordulójában. Az együttes játékosai a TLSE Kecskemét tagjaival ültek asztalhoz február 12-én. Az első hét táblán félegyházi fölény alakult ki. Pacal Mihály, Gyugyi Péter és Tóth Kázmér megnyerte játékát. Kemény Csaba, Világos Nándor, dr. Kádár Judit, Kelemen Sándor és Cs. Kovács László remizett. Nyolc fordulót követően a Félegyháza-Csongrád tagjai 43 pontot gyűjtöttek, amivel a 9. pozíciót foglalják el a tabellán.

Részletek
Gólzáporos győzelem a Nagykőrös ellen

Gólzáporos győzelem a Nagykőrös ellen

2017. február 12. 12:30

Február 11-én, szombaton ismét pályára lépett a KHTK együttese. A gyakorló mérkőzésre a Nagykőrösi Kinizsi FC volt az edzőpartner. A Pest megyei első osztályban játszó csapattal már évek óta jó a kapcsolat. A felkészülési időszakokban rendszeresen találkozik a két klub. Ezúttal is m​​​​​​indkét csapat felvállalta a bátor támadó játékot, amiből a félegyháziak jöttek ki jobban. 

Részletek
Magabiztos győzelem hazai környezetben

Magabiztos győzelem hazai környezetben

2017. február 14. 11:00

Az Eger elleni vereséget követően hazai pályán javítottak a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai. A férfi NB I. keleti csoportjának 11. fordulójában az Útfestők-Apagy SE I. együttesét múlták felül 12-6-ra február 12-én. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor itthon tartotta az egyik pontot. Egyéniben Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs mind a négy játékát megnyerte. Mellettük Korponai Zoltán csupán egy partit veszített. Győzelmükkel a félegyháziak megőrizték negyedik helyüket a tabellán.

Részletek
Két győzelemmel kezdtek itthon a serdülő kosarasok

Két győzelemmel kezdtek itthon a serdülő kosarasok

2017. február 21. 12:00

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban bonyolították le a Fiú Regionális Serdülő Bajnokság első fordulóját, amelynek keretében a házigazda Félegyházi Térségi Sportiskola mindkét mérkőzését megnyerte. Elsőként a "Vásárhelyi Kobrák" vártak Nádasdi József tanítványaira, a mérkőzés 83-63-as félegyházi győzelemmel zárult. A Békéscsabai KK ellen már jóval szorosabban alakult az állás, fegyelmezett játékkal értékes, 74-67-es sikert értek el a félegyháziak.

Részletek
Nem volt esély a pontszerzésre

Nem volt esély a pontszerzésre

2017. február 12. 14:00

Érvényesült a papírforma, 31-18-ra legyőzte hazai pályán a Kiskunmajsai KC a Dél-100 Kiskunfélegyházát a megyei férfi felnőtt kézilabda bajnokság 14. fordulójában február 11-én. A hibátlan mérleggel álló és egyben listavezető majsaiak a szünetben már 17-8-ra vezettek és magabiztosan tartották otthon a kettő pontot. A félegyháziak két vereséggel kezdték a 2017-es évet, legközelebb hazai környezetben a Kész Arénában javíthatnak a Tiszaalpári SE ellen. E találkozót február 18-án, szombaton 18 órakor rendezik meg.

Részletek
Indul az NB II-es kézilabdaszezon

Indul az NB II-es kézilabdaszezon

2017. február 17. 18:00

Idegenben kezdi a tavaszi idényt az NB II dél-keleti csoportjában szereplő P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata. Az együttes február 18-án, a Köröstarcsai KSK otthonába látogat. A két csapat őszi mérkőzését a félegyháziak nyerték 30-24-re és a tabella második helyezettjeként esélyesként készülnek az összecsapásra. A felkészülést jól zárták, a hatcsapatos TRIPLEX Kupa utolsó körében a Pick Szeged második számú együttesét és a Makói KC-t is megverték, aminek köszönhetően bronzérmesek lettek a tornán.

Részletek