Elsők lettek a farsangi kupán

Elsők lettek a farsangi kupán

2017. február 12. 09:00

Öt csapat részvételével Csongrádon rendeztek farsangi kupát az U11 korosztályok számára február 11-én. A Félegyházi Térségi Sportiskola három győzelme és egy döntetlenje első helyet ért a tornán. Gerecs Attila tanítványai a szentesi, valamint a mindszenti csapatokat megverték. A házigazda csongrádiak ellen 1-1-es döntetlenre végeztek. A kupa megnyerése mellett a torna legjobb játékosának Szabó Bencét, a Félegyházi Térségi Sportiskola tagját választották meg.

Részletek
Ismét döntős az Astra

Ismét döntős az Astra

2017. február 11. 16:30

Kiélezett küzdelemben a rendes játékidőben nyújtott 1-1-es döntetlen után, hosszabbításban 2-1-re legyőzte az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a Brandmission Tolna-Mözs gárdáját a veszprémi Final Four elődöntőjében. A gólokat Halászi Kinga és Nagy Anett szerezték. A csapat a Női Futsal Magyar Kupa döntőjében az Agenta Girls Szekszárd FC gárdája ellen mérkőzik meg február 12-én, vasárnap 17 órától Veszprémben, a Március 15-e Sportcsarnokban. Dombó János vezetőedző értékelése szerint “Heroikus küzdelemben jutottunk be ismét a döntőbe, egy remekül játszó ellenféllel szemben. Gratulálok a lányoknak, ahogy a Tolna együttesének is.”

Részletek
Elkezdődött a Csikós József "Csiki" Emléktorna

Elkezdődött a Csikós József "Csiki" Emléktorna

2017. február 11. 19:20

Szülők, barátok, családtagok és a térség fiatal utánpótláskorú reménységei gyűltek össze az V. Csikós József "Csiki" Emléktorna nyitónapján a Kész Arénában február 11-én. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya által szervezett tornasorozaton a hagyományokhoz híven az egyesület minden utánpótláscsapata megemlékezik "Csikiről" a következő hetek során. Elsőként a térség U19-es játékosai léptek parkettre. A Félegyházi Térségi Sportiskola két együttese mellett Kunszállás, Csongrád és Kerekegyháza fiataljai mérték össze tudásukat.

Részletek
Országos döntőben a József Attila iskola tornászai

Országos döntőben a József Attila iskola tornászai

2017. február 10. 15:30

Kecskeméten rendezték meg a Torna Diákolimpia megyei döntőjét, melyen a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola diáklányai is részt vettek. II. korcsoportban a házigazda kecskeméti Széchenyi Város Általános Iskola csapata után a dobogó 2. fokára állhatott fel a Fodor Zita, Csedreki Fanni, Szabó Róza, Horváth Hanna, Palásti Enikő összeállítású kiskunfélegyházi csapat. Palásti Enikő egyéni összetettben nem talált legyőzőre, így Juhász Tamás vezető edző várakozását is felülmúlva az aranyérmet vehette át.

Részletek
Utánpótlástorna Csikós József „Csiki” emlékére

Utánpótlástorna Csikós József „Csiki” emlékére

2017. február 10. 11:30

Idén ötödik alkalommal tisztelegnek emléktornával Csikós József „Csiki” egykori labdarúgó előtt. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya által szervezett tornasorozaton az egyesület minden utánpótláscsapata részt vesz. A versenynek a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok és a Mezgé tornaterme ad otthont. Február 11-én, szombaton az U19-esek mérik össze erejüket, február 18-án és 19-én az U13 és az U16 lép pályára a Mezgében. A hónap utolsó hétvégéjén az U7, U9 és az U14, míg március elején az U11 és a leány U15 bizonyíthatja tudását.

Részletek
Felkészülési mérkőzésen nyert a KHTK

Felkészülési mérkőzésen nyert a KHTK

2017. február 9. 16:30

Február 8-án a félegyházi együttes felkészülési mérkőzést játszott a Csongrád megyei első osztály listavezetőjével. A Csongrád TSE nagyszerű körülményeket biztosított a felkészülési mérkőzéshez. Mindkét csapat igyekezete dicsérhető, de a felkészülés ebben a szakaszában látható, hogy sok munka vár a csapatokra a bajnokság kezdetéig.

Részletek
Vereség az évnyitón

Vereség az évnyitón

2017. február 8. 10:00

Az őszi 9-9-es mérkőzést követően 10-8-ra alulmaradt az Egri Coop Sport Club otthonában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a férfi NB I. keleti csoportjának 10. fordulójában. A február 5-én megrendezett találkozó a várakozásoknak megfelelően szorosan alakult a dobogóra törő csapatok között. A párosokat egy-egy győzelemmel zárták a felek, az egyéni játékok során Pengő Gábor mind a négy partiját hozta, Korponai Zoltán háromszor nyert. Varga Károly és dr. Francia Balázs nem szerzett pontot. Vereségükkel a félegyháziak visszacsúsztak a tabella negyedik helyére.

Részletek
Nagyszerűen helytálltak a félegyházi kosarasok a B33 Diákolimpián

Nagyszerűen helytálltak a félegyházi kosarasok a B33 Diákolimpián

2017. február 8. 15:30

A Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola képviseletében 4 fiú: Kincses Barnabás, Messzi-Szabó Dominik, Nemes Bence és Szeri Gábor a  megyei selejtező megnyerésével kiharcolta a továbbjutást a B33 Diákolimpia Regionális Döntőjébe. A sportolók, a Félegyházi TSI - serdülő és kadett korosztályos – kosárlabdázói. Felkészítő edző: Simon Zoltán.

Részletek