Gólzáporos győzelem a Nagykőrös ellen

Gólzáporos győzelem a Nagykőrös ellen

2017. február 12. 12:30

Február 11-én, szombaton ismét pályára lépett a KHTK együttese. A gyakorló mérkőzésre a Nagykőrösi Kinizsi FC volt az edzőpartner. A Pest megyei első osztályban játszó csapattal már évek óta jó a kapcsolat. A felkészülési időszakokban rendszeresen találkozik a két klub. Ezúttal is m​​​​​​indkét csapat felvállalta a bátor támadó játékot, amiből a félegyháziak jöttek ki jobban. 

Részletek
Magabiztos győzelem hazai környezetben

Magabiztos győzelem hazai környezetben

2017. február 14. 11:00

Az Eger elleni vereséget követően hazai pályán javítottak a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai. A férfi NB I. keleti csoportjának 11. fordulójában az Útfestők-Apagy SE I. együttesét múlták felül 12-6-ra február 12-én. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor itthon tartotta az egyik pontot. Egyéniben Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs mind a négy játékát megnyerte. Mellettük Korponai Zoltán csupán egy partit veszített. Győzelmükkel a félegyháziak megőrizték negyedik helyüket a tabellán.

Részletek
Két győzelemmel kezdtek itthon a serdülő kosarasok

Két győzelemmel kezdtek itthon a serdülő kosarasok

2017. február 21. 12:00

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban bonyolították le a Fiú Regionális Serdülő Bajnokság első fordulóját, amelynek keretében a házigazda Félegyházi Térségi Sportiskola mindkét mérkőzését megnyerte. Elsőként a "Vásárhelyi Kobrák" vártak Nádasdi József tanítványaira, a mérkőzés 83-63-as félegyházi győzelemmel zárult. A Békéscsabai KK ellen már jóval szorosabban alakult az állás, fegyelmezett játékkal értékes, 74-67-es sikert értek el a félegyháziak.

Részletek
Nem volt esély a pontszerzésre

Nem volt esély a pontszerzésre

2017. február 12. 14:00

Érvényesült a papírforma, 31-18-ra legyőzte hazai pályán a Kiskunmajsai KC a Dél-100 Kiskunfélegyházát a megyei férfi felnőtt kézilabda bajnokság 14. fordulójában február 11-én. A hibátlan mérleggel álló és egyben listavezető majsaiak a szünetben már 17-8-ra vezettek és magabiztosan tartották otthon a kettő pontot. A félegyháziak két vereséggel kezdték a 2017-es évet, legközelebb hazai környezetben a Kész Arénában javíthatnak a Tiszaalpári SE ellen. E találkozót február 18-án, szombaton 18 órakor rendezik meg.

Részletek
Indul az NB II-es kézilabdaszezon

Indul az NB II-es kézilabdaszezon

2017. február 17. 18:00

Idegenben kezdi a tavaszi idényt az NB II dél-keleti csoportjában szereplő P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata. Az együttes február 18-án, a Köröstarcsai KSK otthonába látogat. A két csapat őszi mérkőzését a félegyháziak nyerték 30-24-re és a tabella második helyezettjeként esélyesként készülnek az összecsapásra. A felkészülést jól zárták, a hatcsapatos TRIPLEX Kupa utolsó körében a Pick Szeged második számú együttesét és a Makói KC-t is megverték, aminek köszönhetően bronzérmesek lettek a tornán.

Részletek
Elsők lettek a farsangi kupán

Elsők lettek a farsangi kupán

2017. február 12. 09:00

Öt csapat részvételével Csongrádon rendeztek farsangi kupát az U11 korosztályok számára február 11-én. A Félegyházi Térségi Sportiskola három győzelme és egy döntetlenje első helyet ért a tornán. Gerecs Attila tanítványai a szentesi, valamint a mindszenti csapatokat megverték. A házigazda csongrádiak ellen 1-1-es döntetlenre végeztek. A kupa megnyerése mellett a torna legjobb játékosának Szabó Bencét, a Félegyházi Térségi Sportiskola tagját választották meg.

Részletek
Ismét döntős az Astra

Ismét döntős az Astra

2017. február 11. 16:30

Kiélezett küzdelemben a rendes játékidőben nyújtott 1-1-es döntetlen után, hosszabbításban 2-1-re legyőzte az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a Brandmission Tolna-Mözs gárdáját a veszprémi Final Four elődöntőjében. A gólokat Halászi Kinga és Nagy Anett szerezték. A csapat a Női Futsal Magyar Kupa döntőjében az Agenta Girls Szekszárd FC gárdája ellen mérkőzik meg február 12-én, vasárnap 17 órától Veszprémben, a Március 15-e Sportcsarnokban. Dombó János vezetőedző értékelése szerint “Heroikus küzdelemben jutottunk be ismét a döntőbe, egy remekül játszó ellenféllel szemben. Gratulálok a lányoknak, ahogy a Tolna együttesének is.”

Részletek
Elkezdődött a Csikós József "Csiki" Emléktorna

Elkezdődött a Csikós József "Csiki" Emléktorna

2017. február 11. 19:20

Szülők, barátok, családtagok és a térség fiatal utánpótláskorú reménységei gyűltek össze az V. Csikós József "Csiki" Emléktorna nyitónapján a Kész Arénában február 11-én. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya által szervezett tornasorozaton a hagyományokhoz híven az egyesület minden utánpótláscsapata megemlékezik "Csikiről" a következő hetek során. Elsőként a térség U19-es játékosai léptek parkettre. A Félegyházi Térségi Sportiskola két együttese mellett Kunszállás, Csongrád és Kerekegyháza fiataljai mérték össze tudásukat.

Részletek
Országos döntőben a József Attila iskola tornászai

Országos döntőben a József Attila iskola tornászai

2017. február 10. 15:30

Kecskeméten rendezték meg a Torna Diákolimpia megyei döntőjét, melyen a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola diáklányai is részt vettek. II. korcsoportban a házigazda kecskeméti Széchenyi Város Általános Iskola csapata után a dobogó 2. fokára állhatott fel a Fodor Zita, Csedreki Fanni, Szabó Róza, Horváth Hanna, Palásti Enikő összeállítású kiskunfélegyházi csapat. Palásti Enikő egyéni összetettben nem talált legyőzőre, így Juhász Tamás vezető edző várakozását is felülmúlva az aranyérmet vehette át.

Részletek