Két perc alatt dőlt el a mérkőzés

Két perc alatt dőlt el a mérkőzés

2015. április 18. 19:40

Nem sikerült a bravúr, 2-0-ra alul maradt hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a listavezető Városfölddel szemben a megyei II. osztályú bajnokság 21. fordulójában. A találkozón a félegyháziak büntetőt hibáztak, míg a vendégek két percen belül két gólt szerezve eldöntötték a találkozót.

Részletek
A bajnoki cím kapujában az Astra

A bajnoki cím kapujában az Astra

2015. április 18. 17:45

Rendkívül nehéz, fordulatos mérkőzésen szerezte meg a három pontot hazai pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NBI rájátszásának 7. fordulójában. A csapat a Kész Arénában a fővárosi BME FC-t múlta felül 5-3-ra. A szünetben még a vendégek vezettek, innen sikerült fordítania az Astrának. Az együttes győzelmével egy lépésre került a bajnoki cím megnyeréséhez. A többi mérkőzéstől függetlenül akár már a következő fordulóban elsőséget ünnepelhet.

Részletek
Sokan ragadtak ütőt

Sokan ragadtak ütőt

2015. április 18. 15:15

Az egyéni versenyeket rendezték meg április 18-án a városi asztalitenisz bajnokság első napján. Az eseményt a Vállalkozók Ipatestülete és a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola közösen szervezte meg. A FASI edzőtermében előbb a nők, majd a férfiak léptek asztalhoz. Április 19-én vasárnap a páros számokat rendezik meg az Ipartestület Székházában.

Részletek
Kecskeméti veteránok nyerték a tornát

Kecskeméti veteránok nyerték a tornát

2015. április 20. 16:45

Kiélezett, nagy csatákat hozott április 18-án a veterán labdarúgó bajnokság 2. tavaszi fordulója Kiskunfélegyházán. A helyiek mellett Békéscsaba, Kecskemét és Szeged öregfiúi húztak stoplist. A körmérkőzések során a 7 ponttal záró kecskeméti veteránok teljesítettek a legjobban. Mögöttük Békéscsaba, Félegyháza és Szeged csapata zárt.

Részletek
Idén is lesz „Utcák és Terek bajnokság”

Idén is lesz „Utcák és Terek bajnokság”

2015. április 17. 15:20

Harmadik alkalommal rendezik meg május 30-án Kiskunfélegyházán az Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd sporttelepen lévő Bulls pályán. A tornára 5+1 fős csapatok jelentkezését várják, akik megküzdhetnek a vándor kupáért. Jelentkezési határidő: május 25. A nevezés díjtalan: [email protected]

Részletek
Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

2015. április 17. 10:55

Nyolc pontos előnnyel várja a női futsal NBI felső-ági rájátszásának 7. fordulóját az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely április 18-án szombaton 15 órától a BME csapatát látja vendégül a Kész Arénában. Az Astra győzelem esetén közel kerülhet a bajnoki címhez, hiszen a fordulót követően már csak három mérkőzés lesz hátra a rájátszásból. Emellett szerencsés esetben akár már most bajnoki elsőséget ünnepelhet, de ehhez a Hajdúböszörmény botlása is szükséges.

Részletek
Öttusa Világkupa Kecskeméten

Öttusa Világkupa Kecskeméten

2015. április 16. 18:25

Már csak néhány nap és „öttusa-lázban" fog égni Kecskemét. Sőt nem csak Kecskemét, hiszen a világ sport - azon belül is az öttusa - kedvelő közönsége az április 30. és május 5. közötti kecskeméti öttusa világkupára figyel majd. A programra már most megvásárolhatók a belépők.

Részletek
A megyei II. osztályú csapatok itthon, a megyei I. osztályú gárda idegenben szerepel

A megyei II. osztályú csapatok itthon, a megyei I. osztályú gárda idegenben szerepel

2015. április 17. 10:25

Április 18-án, szombaton 17 órától mindkét megyei II. osztályú félegyházi együttes hazai környezetben lép pályára a labdarúgó bajnokságban. A harmadik helyen álló Kiskunfélegyházi HTK II. az első helyezett Városföld csapatát fogadja. Ezzel egy időben a Kiskunfélegyházi Vasutas a Tiszaalpárt látja vendégül. Április 19-én vasárnap 17 órától a megyei I. osztályú bajnokság listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK Kunszálláson vendégszerepel. Az együttes győzelem esetén megőrzi első helyét a tabellán.

Részletek
„Talpasaink” két aranyat is nyertek a Rezét Kupán

„Talpasaink” két aranyat is nyertek a Rezét Kupán

2015. április 15. 13:00

A Kiskun Természetbarát SE túraszakosztálya hosszú évek óta eredményesen vesz részt a Rezét Kupa versenyeken. A természetjáró tájékozódási túraversenyt idén Balotaszállás és Öttömös környékén rendezték meg április 11-én. Félegyházáról 11 csapat indult a többszínnyomású térképpel és tájékozódási feladatokkal nehezített versenyen. Közülük két közösség az első helyezésért járó oklevéllel és kupával térhetett haza.

Részletek