Körversennyel zárták az évet

Körversennyel zárták az évet

2015. július 20. 16:20

A nyári leállást, pálya bezárást megelőzően házi körversennyel fejezték be a szezont a kiskunfélegyházi fallabdázók július 18-án. A tornán nem elsősorban az első helyért küzdöttek. Mindenki játszott mindenkivel, erőviszonytól, tudásszinttől függetlenül. Az összetartó esemény közös vacsorával, a Mozdulj Félegyháza SE gyűlésével zárult. A pálya a tervek szerint augusztus 10- 23. között zárva tart. Ősztől újult erővel -az idei évben megszokott módon -havi rendszeres tornákon küzdhetnek meg a fallabdázás szerelmesei.

Részletek
Strandröplabdázni várják a csapatokat

Strandröplabdázni várják a csapatokat

2015. augusztus 2. 18:00

Aranyhomok Kupa néven amatőr strandröplabda versenyt rendeznek augusztus 22-én a félegyházi strand területén. A torna ebben az évben is Ónodi László szervezésében valósul meg. A megmérettetésre négyfős csapatok jelentkezését várják, akik a 9 órai regisztrációt követően 10 órától küzdhetnek meg az elsőségért. A tavalyi esztendőben a „Kiskunfélegyházi Baggio és barátai” nyerték a kupát.

Részletek
Fővárosi csapattal bővül a dél-keleti csoport

Fővárosi csapattal bővül a dél-keleti csoport

2015. július 16. 09:55

Elkészítette a Magyar Kézilabda Szövetség a 2015/16-os szezon NB I-es, NB I/B-s és NB II-es bajnoki besorolását. Az ezüstérmes Kiskunfélegyházi HTK továbbra is az NBII dél-keleti csoportjában szerepel, ahol 12 csapat küzd meg a bajnoki címért. A félegyháziak mellett a Kiskunhalas és a Kiskőrös is ebben a csoportban vesz részt. A tavalyi bajnok Törökszentmikósi Székács az NB I/B keleti csoportjába került. Az NB II dél-keleti csoportjában új együttesekkel, nevezetesen a Kőröstarcsai KSK, a Karcag SE és a XVI. ker. KMSE-vel találkozhatunk.

Részletek
Fiatal kapusokat képeztek

Fiatal kapusokat képeztek

2015. július 17. 19:45

A modern labdarúgásban jelentősen átalakult a kapusok szerepe. Sokoldalúbb, labdabiztosabb, gyors reagálású, mentálisan erős portásokat követel a játék. A harmadik alkalommal megrendezett kapustáborban ezeket a képességeket fejlesztették, külön kitérve az egyéni hibák feltérképezésére, kijavítására. Kerpics Ferenc kapusedző és Tóth Péter 26 fiatallal foglalkozott a tábor során. A tréningeken Kornok Dávid, az Újpest 17 éves kapusa, az FC Köln utánpótlásába bejutott játékos is részt vett.

Részletek
Elkezdték az edzéseket a KHTK labdarúgói

Elkezdték az edzéseket a KHTK labdarúgói

2015. július 14. 09:45

A Kiskunfélegyházi HTK mindkét csapata elkezdte a felkészülést a megyei I. osztályú, illetve a megyei II. osztályú bajnokságra. A KHTK első csapata, a megyei I. osztály címvédője július 8-án tartotta első edzését, míg a KHTK II. játékosai július 13-tól kapcsolódtak be a tréningekbe. A csapatok felkészülési mérkőzéseket is leszerveztek a bajnoki rajt előtt. A Kiskunfélegyházi HTK első találkozóját július 22-én szerdán 17 órakor Tiszakécskén vívja, míg a KHTK II. július 17-én, pénteken 18 órakor Kisteleken szerepel.

Részletek
Mozgalmas és eredményes nyár a Fénypárducoknál

Mozgalmas és eredményes nyár a Fénypárducoknál

2015. július 13. 15:05

Három országos versenyen vettek részt a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztályának tagjai az elmúlt hetekben. A lelkes csapattagok június végén Kecskeméten ragadtak íjat, majd július elején Budapesten szerepeltek. A tornák sorát Pálmonostorán és Rákoskeresztúron zárták.

Részletek
„Csobbanó delfinek” lepték el a strandot

„Csobbanó delfinek” lepték el a strandot

2015. július 17. 10:10

Csikóhalakat, delfineket és cápákat képeztek a háromhetes vízilabda táborban júliusban a félegyházi strandon. Az elnevezések a gyermekek úszó- és vízilabda tudására utalnak. A kezdő „csikóhalak” még az alapokat tanulták, míg a legügyesebb „cápák” már a kapura lövést gyakorolták. A táborban 7-11 év közötti fiatalok vettek részt.

Részletek
Bronzérmesek strandfociban a Mókusok

Bronzérmesek strandfociban a Mókusok

2015. július 15. 14:55

Hódmezővásárhely adott otthont július 12-én a strandlabdarúgó bajnokság U17-es korosztályú leány tornájának a dél- alföldi régióban. A versenyen a KHTK Mókusok is elindultak és két döntetlent követően az utolsó csoportmeccsüket megnyerve bejutottak az elődöntőbe. A négy között a későbbi ezüstérmes Békéscsaba jobbnak bizonyult a Mókusoknál, de a félegyháziak sem bánkódtak, a bronzmérkőzést 2-1-re megnyervén harmadik helyet szereztek.

Részletek
Elismerés Busi Szabinának

Elismerés Busi Szabinának

2015. július 13. 09:00

Továbbra is töretlen a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosának Busi Szabinának a fejlődése, aki parasportolóként ifjúsági kategóriában versenyezve ér el sikereket. Szabina legutóbb Szekszárdon nemzetközi összevont kategóriában szerezte meg az első helyet szett veszteség nélkül. A Bogár Imre asztalitenisz versenyen elért harmadik helyéért elismerő levelet vehetett át Lezsák Sándor országgyűlési képviselőtől.

Részletek
Viszontlátásra, Szavke!

Viszontlátásra, Szavke!

2015. július 13. 11:40

Ha indult volna az NB III-ban a KTE, akkor a klub egyik legnagyobb ikonja, Vladan Szavics marad a kecskeméti lilák játékosa. De mivel csak megye egyes futball lesz a hírös városban, így távozik a „karmester”.

Részletek