Elkezdődött a triatlonos versenyszezon

Elkezdődött a triatlonos versenyszezon

2015. május 27. 15:25

Az ország egyik legrangosabb triatlon eseményét, a XXIV. Fortex Tisza Triatlon OB-t rendezték meg május 24-én Tiszaújvárosban, ahol a félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztályának tagjai is rajthoz álltak. A legfényesebb érmet Újonc „B” kategóriában Trungel- Nagy Zalán szállította, aki első lett. Mellette Domonkos- Kószó Marcell és Trungel- Nagy Kolos szerzett bronzérmet a rendkívül erős mezőnyben.

Részletek
Bronzérmesek a Mókusok

Bronzérmesek a Mókusok

2015. május 27. 14:20

Sikeres tavaszt produkálva felkapaszkodtak a dobogó legalsó fokára a Kiskunmajsai Mókusok a Bács- Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokságban. A május 22-én lejátszott zárófordulóban a Mókusok Városföldön biztosították be a harmadik helyüket az Akasztói Focisulit megelőzve. A 10-3-as győzelemből Bezsenyi Zsuzsanna három góllal vette ki a részét. Dobák Szabina és Lévai Rebeka két-két találatot, míg Sütő Eszter, Bagdi Csilla és Szabó Edina Éva egy-egy gólt jegyzett.

Részletek
VII. Kollégiumi Olimpia

VII. Kollégiumi Olimpia

2015. május 27. 13:00

Május 29-30-31-én kerül sor a VII. Kollégiumi Olimpiára a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégiumban. A sportverseny azon középiskolás tanulók megmérettetése, akik az Arany János Program részesei, így 14 település több mint 300 diákja méri össze tudását és tehetségét a különböző sportágakban.

Részletek
Női sakksiker a nemzetközi versenyen

Női sakksiker a nemzetközi versenyen

2015. május 26. 23:25

A Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztálya és az önkormányzat idén is megrendezte a Városalapítók Kupát. A Nyílt Rapid (Élő-szerző) sakkbajnokságnak a Művelődési Központ adott otthont május 23-án. A jelentkezők hét fordulós svájci rendszerben küzdöttek meg egymással. A nemzetközi minősítő versenyt Marjanovics Annamária nyerte 5 és fél ponttal, az amatőröknél Rácz István győzött 7 ponttal.

Részletek
Rangadóval búcsúzott a "bronzcsapat"

Rangadóval búcsúzott a "bronzcsapat"

2015. május 26. 16:30

Az már korábban eldőlt, hogy a harmadik helyen végez a megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata. Az együttes ennek tudatában léphetett pályára május 23-án a második helyezett Lajosmizse otthonában a bajnokság záró fordulójában. A rangadó hat gólt hozott, amin 4-2-re a Lajosmizse diadalmaskodott.

Részletek
Tizedik helyen zárt a Kiskunfélegyházi Vasutas

Tizedik helyen zárt a Kiskunfélegyházi Vasutas

2015. május 26. 11:40

Gól-gazdag, 5-4-es győzelemmel fejezte be a megyei II. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi Vasutas május 23-án. A félegyháziak fordulatos mérkőzésen Bugacon szerezték meg a három pontot és a középmezőny alsó felében végeztek.

Részletek
Továbbra is kétesélyes a bajnoki cím

Továbbra is kétesélyes a bajnoki cím

2015. május 26. 10:45

Hozta a kötelezőt és 6-1-re megverte a Kiskőrös csapatát a megyei I. osztályú bajnokság éllovasa, a Kiskunfélegyházi HTK. A 28. fordulóbeli találkozót már az első félidőben eldöntötték a félegyháziak és továbbra is harcban állnak a nagybaracskai Híd SC-vel a bajnoki cím megszerzéséért. A következő fordulóban e két együttes csap össze Nagybaracskán. A mérkőzés győztese nagy valószínűséggel az első helyet is bezsebeli.

Részletek
Pofonparty

Pofonparty

2015. május 23. 23:00

Pofonpartyt rendeztek a félegyházi Honvéd pálya ökölvívó termében. Varga István és Mihály János edzőktől megtudtuk: 15 szakosztály 72 versenyzője mérlegelt, ebből 32 versenyző tudott szorítóba lépni.

Részletek
A legkisebbek másztak

A legkisebbek másztak

2015. május 24. 07:30

A Városalapítók Hete keretében rendezték meg szombaton a Sportmászó Magyar Bajnokságot a Darvas József Általános Iskolában.

Részletek