Nyáron is edzésben maradnak

Nyáron is edzésben maradnak

2015. július 1. 15:30

A folyamatos edzésben hisznek a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályánál, ahol nem terveztek nyári leállást. A tréningeket a szünetben szabadtéri futóedzésekkel színesítik; a teremben kesztyűzéssel, ugrókötelezéssel válik teljessé a program. A lányok közül Endre Krisztina és Mátrai Klaudia a magyar válogatott edzőtáborában vesz részt, így ők kettőzött erővel készülnek. A tervek szerint Endre Krisztina indul a női junior ökölvívó Európa-bajnokságon, amit augusztusban a Balaton mellett rendeznek meg.

Részletek
Amatőrök ragadtak ütőt

Amatőrök ragadtak ütőt

2015. június 30. 10:00

Június harmadik hétvégéjén 18. alkalommal rendezték meg a városi strand melletti teniszpályákon a Bene György Emlékversenyt amatőr teniszezők részére. Szombaton az egyéni versenyzők, míg vasárnap a párosok mérkőztek meg. Az egyéni verseny döntőjében a horvát származású Boris Gorupec magabiztos játékkal Bársony Zoltán ellen szerezte meg immár a 2. győzelmét. A páros döntőben a félegyházi Dinnyés Gábor, Seres Zsolt páros szoros csatában maradt alul a Tóth László, dr. Ádám Gyula kecskeméti duóval szemben.

Részletek
Nem sokon múlott a dobogó

Nem sokon múlott a dobogó

2015. június 30. 15:15

Negyedik helyet szerezte meg az V. Megyeválogatottak Kézilabda Tornáján a Bács- Kiskun csapata, amelyben a Félegyházi Kézilabda SC négy játékosa: Tóth Róbert, Tasnádi Zsolt, Hatvani Tamás és Pető Patrik is pályára lépett. A törökszentmiklósi tornán legyőzte Szolnok és Zala megye válogatottját a Bács- Kiskun csapata, de Budapest és Veszprém megye legjobbjaival szemben alulmaradt. A tornát Tasnádi Zsolt, a Félegyházi Kézilabda SC játékosai értékelte.

Részletek
Közösségformáló kosárlabdatábor

Közösségformáló kosárlabdatábor

2015. június 25. 10:35

Kezdők, haladók, kicsik és nagyok számára rendezett nyári kosárlabda tábort a Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubja június 22- 26. között a Constantinum Sportcentrumában, valamint a Mezgé tornatermében. A 6-15 éves diákoknak csoportba bontva Szabó Csaba, Kurucz István, Síber Rita és Nádasdi József tartott tréningeket. A gyerekek a kosárlabdázás alapjainak elsajátítása mellett új barátokat is szerezhettek.

Részletek
Triatlon Diákolimpiai Országos bajnok lett Trungel-Nagy Zalán

Triatlon Diákolimpiai Országos bajnok lett Trungel-Nagy Zalán

2015. június 23. 16:15

A Szeged melletti Maty-éri Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban rendezték meg a Triatlon Diákolimpia Országos Döntőt június 14-én. A félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon Szakosztályának versenyzői iskolákat képviselve indultak el a megmérettetésen és szereztek értékes pontokat, helyezéseket. Az eredményeket összegezve 4 érmes egyéni helyezés és egy oklevél lett a sportolók elismerése, a diákolimpián az első hat helyezettet díjazták. Minden félegyházi versenyző „A” kategóriában indult.

Részletek
Három Astra játékos az olaszok ellen

Három Astra játékos az olaszok ellen

2015. június 21. 16:05

A magyar női futsal válogatott nemzetközi barátságos mérkőzéseket vív Olaszország csapata ellen június 24-28. között. Az olasz női futsal válogatottnak ez lesz az első találkozója, a bajnokságukat a Ternana nyerte a Lazióval szemben magyar játékossal a soraiban. Az első mérkőzést Rómában, szabadtéren rendezik a Pietrangeli tenisz-szentélyben, amelyről élő közvetítést ad a RAI televízió június 25-én, 20:30-kor. A második találkozóra néhány nappal később Montesilvanoban kerül sor. A válogatottban az Astra Kiskunfélegyházi Bulls bajnok - és kupagyőztes csapatából Vincze Anikó, Megyes Ágnes és Szabó Boglárka is pályára léphet.

Részletek
Törökszentmiklóson küzdenek meg a megyei kézilabda válogatottak

Törökszentmiklóson küzdenek meg a megyei kézilabda válogatottak

2015. június 20. 12:30

Elkészült az V. Megyeválogatottak Kézilabda Tornájának részletes programja. A versenyt június 27-28-án Törökszentmiklóson a Lábassy és a Székács Sportcsarnokban bonyolítják le. A férfiak mezőnyében a Félegyházi Kézilabda SC három játékosa: Tóth Róbert, Tasnádi Zsolt és Hatvani Tamás tagja a Bács- Kiskun megyei válogatottnak, amely Szolnok, Budapest, Zala és Veszprém megye legjobbjai ellen lép pályára.

Részletek
Folyamatos építkezésben

Folyamatos építkezésben

2015. június 22. 15:45

Isán András, a Kiskunfélegyházi HTK Kézilabda csapatának technikai vezetője a félegyházi kézilabda újkori története óta (Kész Aréna átadása) jelen van a sportág vérkeringésében. Kezdetben szurkolóként, később pedig klubszinten vett részt benne. Tavasszal a Bács- Kiskun megyei szövetség felügyelő bizottságába is beválasztották. Elmondása szerint nehézségekkel, de sikerekben gazdag utat járt be a helyi kézilabda, az NBI/B-s férfi csapat megszűnését követően az alapoktól építették újjá a csapatot, amely jelenleg az NBII-ben szerepel és rendszeresen tagja az élmezőnynek.

Részletek
Sportnapközi a strand melletti teniszpályákon

Sportnapközi a strand melletti teniszpályákon

2015. június 18. 10:50

Teniszezni és úszni tanulhatnak meg a diákok nyári sporttábor keretében a városi strand melletti teniszpályákon június 22-e és július 31-e között. Az 5-14 év közötti fiatalokat heti turnusokban 9-12 óráig várják. A diákok kellemes környezetben, játékosan ismerkedhetnek meg a tenisz és az úszás alapjaival és továbbfejleszthetik eddigi tudásukat. Érdeklődni és jelentkezni a strand melletti teniszpályán Rekedt Zoltán testnevelőnél lehet. (70/ 450-33-64)

Részletek