Kecskemét ismét várja a bokszbarátokat

Kecskemét ismét várja a bokszbarátokat

2015. május 2. 08:25

Bő egy évvel a hatalmas sikerű kecskeméti bokszgála után, május 22-én, a Ferobox Event visszatér Magyarország közigazgatásilag hetedik legnagyobb városába, ahol ismét remek programmal várják az ökölvívósport szerelmeseit.

Részletek
Nehéz mérkőzésekre készülnek a megyei focicsapatok

Nehéz mérkőzésekre készülnek a megyei focicsapatok

2015. április 30. 10:10

A bajnoki hajrához közeledve mindhárom megyei labdarúgó együttes fontos találkozók előtt áll. A megyei II. osztály harmadik helyén álló Kiskunfélegyházi HTK II. szombaton 17 órától rangadót játszik a negyedik helyezett Pálmonostorával a Honvéd pályán. Ősszel a pálmonostoriak nyertek, a KHTK II. visszavágás esetén megőrizheti harmadik pozícióját. Május 3-án vasárnap 17 órától a Kiskunfélegyházi Vasutas is pályára lép, itthoni környezetben fogadja a Jakabszállást. Ugyancsak május 3-án vasárnap 17 órától a megyei I. osztály listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK Kiskunmajsára utazik, ahol győznie kell első helyének megtartásáért.

Részletek
Sikeres vizsgát tettek a félegyházi Wing Tsunosok

Sikeres vizsgát tettek a félegyházi Wing Tsunosok

2015. április 28. 16:35

Si Jo Leung Ting Nagymesteri Szemináriumot és Jubileumi Nemzetközi Gálát rendeztek áprilisban Budapesten, ahol a kiskunfélegyházi klub vezetője, Tihanyi Mihály és tanítványa, Dombovári Henrik is részt vett. A mestervizsga mindkettőjük számára nagy előrelépést hozott. A helyi klubvezető instruktor, Tihanyi Mihály Si Hing sikeres 3., Dombovári Henrik instruktor-helyettes pedig sikeres 1. mestervizsgát tett. Henrik Félegyháza legfiatalabb mestere lett, ami 16 évesen hatalmas eredmény.

Részletek
Éremeső

Éremeső

2015. április 28. 11:30

Kiválóan szerepeltek a Móra Ferenc Gimnázium tanulói a Megyei Atlétikai Diákolimpián Kecskeméten, ahol 14 tanuló képviselte Kiskunfélegyházát és iskolájukat.

Részletek
Algyőn osztották a pofonokat a KHTK versenyzői

Algyőn osztották a pofonokat a KHTK versenyzői

2015. április 28. 12:10

Az algyői ökölvívó szakosztály szervezésében Pofonpartit rendeztek április 26-án az algyői faluházban, ahol a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának 7 versenyzője is ringbe lépett. Az eseményen több mint 10 egyesület 100 versenyzője ragadott kesztyűt.

Részletek
Országos bajnokságon szerepeltek a duatlonosok

Országos bajnokságon szerepeltek a duatlonosok

2015. április 27. 12:35

Kaszón rendezték meg április 26-án a Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokságot. A félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztály versenyzői technikai elemekben gazdag pályán versenyezhettek a somogyi dombok között. A futó pálya és a kerékpáros pálya enyhe emelkedőkkel, lejtőkkel, több fordítóval kialakított versenyterepen volt. A futamokon átlagosan 45-55 fő indult el egyszerre. A kerékpáros pálya 3-4m széles övben állt rendelkezésre. Az alföldi versenyzők a szokatlan terepviszonyokhoz képest jól teljesítettek.

Részletek
Félegyházi tenisz sikerek Kiskunhalason

Félegyházi tenisz sikerek Kiskunhalason

2015. április 26. 22:30

Április utolsó hétvégéjén rendezték meg Kiskunhalason az Országos Felnőtt 2. osztályú Elektrans Kupa teniszversenyt, A verseny magas színvonalára jellemző volt, hogy több a Magyar Tenisz Ranglistán top 100-ban rangsorolt játékos képviseltette magát. A döntőt végül két félegyházi teniszező vívta, amelynek eredményeként Bálint Dávid a 2., Rekedt Zoltán pedig az 1. helyezettnek járó kupát nyerte meg.

Részletek
Végig vezetve győzött az NBII-es kézicsapat

Végig vezetve győzött az NBII-es kézicsapat

2015. április 27. 10:25

Erősen tartalékos felállásban, öt sérült játékossal a keretben készült a Hajdúszoboszló elleni bajnokira az NBII délkeleti csoportjának 19. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata. A Kész Arénában megrendezett találkozón a nehézségek ellenére az első perctől kezdve kézben tartották a mérkőzést a félegyháziak, gyors támadásokra építve 32-26-ra nyertek és megőrizték második helyüket a tabellán.

Részletek
Tizedik helyen zárt a sakkcsapat

Tizedik helyen zárt a sakkcsapat

2015. április 26. 15:45

Makón ültek asztalhoz április 26-án a Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztályának játékosai az NBII Tóth László csoportjának záró, 11. fordulójában. A félegyháziak 6 pontot szerezve 6-6-os döntetlent játszottak ellenfelükkel és másfél ponttal megelőzve a TÁKISZ SE-t a 10. helyen végeztek a bajnokságban.

Részletek
Lakiteleken győzött és továbbra is dobogós a KHTK II.

Lakiteleken győzött és továbbra is dobogós a KHTK II.

2015. április 26. 20:00

Az őszi 2-1-es siker után idegenben is megverte a Lakitelek csapatát a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 22. fordulójában. A félegyháziak mindkét találata az első félidő hajrájában esett. Előbb a 41. percben Fekete Tamás, majd a 45. percben Szabó Tamás szerzett gólt (0-2). A KHTK II. 38 ponttal harmadik helyen áll a tabellán. A megyei focicsapatok kiváló hétvégét zártak, mindhárom együttes győzni tudott.

Részletek