Gimis negyedik hely a Grosics Gyula Emléktornán

Gimis negyedik hely a Grosics Gyula Emléktornán

2015. május 14. 14:50

Május 13- 14. között kispályás labdarúgó tornát rendeztek Grosics Gyula emlékére a Lakiteleki Népfőiskolán, ahol a Móra Ferenc Gimnázium csapata is részt vett. A versenyen 2000. január elseje után született diákok játszhattak. Nagy Ferenc és Abonyi Péter tanítványai egy győzelmet és egy döntetlent értek el, emellett két vereséget szenvedtek, amivel a negyedik helyen zártak.

Részletek
Vége az NB I-nek?

Vége az NB I-nek?

2015. május 14. 12:40

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének, Csányi Sándornak a 2015–2016-os évad előkészületeiről tartott szerdai sajtótájékoztatóján derült ki, hogy az elsőfokú licencadó bizottság döntése értelmében öt első osztályú (Győri ETO, Pécsi MFC, Kecskemét, Nyíregyháza, Lombard Pápa) és egy második vonalbeli csapat (Putnok) nem kapott engedélyt az induláshoz a következő idényre. Csányi elmondta, aki végül nem kap licencet, az NB III-ban indulhat.

Részletek
Három érem az országos Aquatlon OB-n

Három érem az országos Aquatlon OB-n

2015. május 13. 13:10

Debrecenben rendezték meg május 10-én a Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokságot, amelyen a félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztályának versenyzői is elindultak. Az úszást a debreceni sportuszoda 10 sávos 50m-es medencéjében tartották meg, míg a futásnak a Gyulai István Atlétikai Stadion adott otthont. Az eseményen több mint 500 versenyző vett részt.

Részletek
Véghajrájához érkezett a megyei labdarúgó bajnokság

Véghajrájához érkezett a megyei labdarúgó bajnokság

2015. május 14. 20:50

Mindhárom megyei focicsapat pályára lép az előttünk álló hétvégén. A megyei II. osztályú bajnokságból már csak két forduló van hátra, az itt szereplő Kiskunfélegyházi HTK II. és a Kiskunfélegyházi Vasutas utolsó hazai mérkőzését játssza május 16-án szombaton 17 órától a 2014/15-ös szezonban. A harmadik helyen álló KHTK II. azt a Jakabszállást fogadja, akiktől ősszel 3-2-es vereséget szenvedett. A Vasutas ugyancsak szombaton 17 órától a második helyezett Lajosmizsét látja vendégül. Az erőviszonyok alapján bravúr lenne egy félegyházi pontszerzés. A megyei I. osztály listavezetője a Kiskunfélegyházi HTK eközben május 17-én, vasárnap lép pályára a negyedik helyen álló Bácsalmás otthonában. E találkozót 17 órától rendezik meg. Ősszel a KHTK 1-0-ra nyert és most is győznie kell első helyének megtartásához.

Részletek
Kiskun Kupára készülnek a birkózók

Kiskun Kupára készülnek a birkózók

2015. május 13. 10:45

A hagyományokhoz híven a Városalapítók Hete rendezvénysorozathoz kapcsolódóan idén is megrendezi a Kiskun Kupa id. Besze László Emlékversenyt a Kiskunfélegyházi Vasas TK. A nemzetközi szabadfogású birkózó tornát ezúttal május 16-án, szombaton 10 órától a Constantinum Sportcentrumában tartják meg. A versenyre az elmúlt évekhez hasonlóan Korondról, Segesvárról, Vajdaságból, Magyarkanizsáról és Zentáról is várnak birkózókat.

Részletek
Hajrájához érkezett a megyei női kézilabda bajnokság

Hajrájához érkezett a megyei női kézilabda bajnokság

2015. május 13. 09:55

Még két forduló van hátra a megyei női kézilabda bajnokság 2014/15-ös szezonjából. A Félegyházi Kézilabda SC május 9-én a Bácsalmás vendégeként maradt alul a 18. fordulóban 23-14 arányban. Az együttes legközelebb május 16-án, szombaton 18 órától Kecelen vendégszerepel, ezt követően május 24-én, vasárnap 16 órától hazai pályán zárja a Lajosmizse ellen a szezont.

Részletek
Győzött a Híd SC, 3 pont a KHTK előnye

Győzött a Híd SC, 3 pont a KHTK előnye

2015. május 10. 19:00

Sok félegyházi szurkoló bízott a harmadik helyezett Bácsalmás esetleges pontszerzésében, de nem sikerült a bravúr, a Kiskunfélegyházi HTK üldözője a nagybaracskai Híd SC legyőzte hazai pályán a Bácsalmást és 3 pontra megközelítette a szabadnapos KHTK-t a tabella élén. A félegyháziakra a következő fordulóban nehéz feladat vár, hiszen a Bácsalmás vendégeként lépnek pályára május 17-én, vasárnap 17 órától.

Részletek
Megerősített kerettel nyert Tiszaalpáron a KHTK II.

Megerősített kerettel nyert Tiszaalpáron a KHTK II.

2015. május 10. 19:15

Kihasználva a megyei I. osztályú Kiskunfélegyházi HTK szabadnapján, több játékos is helyet kapott a megyei II. osztályú Kiskunfélegyházi HTK II. csapatában a Tiszaalpár elleni bajnoki 24. fordulójában. A félegyháziaknak nyerniük kellett a harmadik hely megtartásához, ami sikerült is. Az első félidő 12. percében Mizsei Adrián, majd a 37. percben Szabó Tamás vette be a hazaiak kapuját (0-2).

Részletek
Nem sikerült a bajnoki hajrá, hatodik lett az FKSC

Nem sikerült a bajnoki hajrá, hatodik lett az FKSC

2015. május 10. 13:30

Sokáig a dobogóra is esélyes volt, végül a hatodik helyen zárta a megyei férfi kézilabda bajnokságot a Félegyházi KSC. Az együttes május 9-én, Bácsalmáson fejezte be a szezont. A találkozó szünetében még két góllal, 16-14-re a félegyháziak vezettek, de nem tudták megtartani az előnyt és egy góllal, 32-31-re alulmaradtak. A Félegyházi KSC az utolsó négy mérkőzését elveszítve végzett a középmezőnyben.

Részletek