Újabb félegyházi bunyós közösség kezdi meg a versenyzést

Újabb félegyházi bunyós közösség kezdi meg a versenyzést

2015. február 10. 14:00

Egy esztendeje kezdte meg edzéseit Ramocsa Sándor vezetésével Félegyházán egy újabb boksz egyesület. A sportközösség a Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia szakosztályaként készül a versenyekre. Az akadémia tiszteletbeli elnöke, a háromszoros olimpiai bajnok fia, ifj. Papp László február 6-án látogatta meg a szakosztályt és a sportolók mellett a város vezetésével is találkozott.

Részletek
Kosárlabda toborzót hirdetnek

Kosárlabda toborzót hirdetnek

2015. február 18. 23:30

A kosárlabdázás iránt érdeklődő első -és a második osztályos tanulók jelentkezését várja a Félegyházi Térségi Sportiskola a „Kenguru” korosztályú csapata toborzásához. Az edzésekre hétfőn és szerdánként 17-től 18 óráig a Constantinum Sportcentrumban kerül sor. A tréningeket Siber Rita irányítja.

Részletek
Három korosztályban értek el sikert a Jövő Bajnokai

Három korosztályban értek el sikert a Jövő Bajnokai

2015. február 10. 12:30

A leány tini bajnokság 5. fordulóját rendezték meg február 7-én Mezőberényben, ahol a Jövő Bajnokai DSE korosztályos csapata két mérkőzést játszott. A lányok a hazai együttestől kikaptak, míg a DVTK Tiszaújvárost megverték. A fiúk február 8-án a regionális serdülő bajnokság keretében Kecskeméten léptek pályára. A Szentes legyőzését követően a SZEDEÁK „B” csapatával szemben szoros csatában alulmaradtak. Szintén február 8-án az U11-es bajnokság 5. fordulójára került sor Kecskeméten. Itt a Jövő Bajnokai Kenguruk a Pityke Párducok elleni vereséget követően a Miklósi Aprókákat győzték le 87-16-ra.

Részletek
Elkészült a kupadöntő tervezett programja

Elkészült a kupadöntő tervezett programja

2015. február 9. 17:05

Pályabejárást tartottak február 9-én a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport TV szakemberei a KÉSZ Arénában, a futsal Magyar Kupa idei döntőjének helyszínén. A sportcsarnok feltérképezése mellett elkészült a gála tervezett programja is. E szerint a tétmérkőzéseket „Kelet-Nyugat találkozó” és "játékvezető- edző" mérkőzés előzi meg.

Részletek
A III. Csikós József „Csiki” Emléktornát rendezik meg

A III. Csikós József „Csiki” Emléktornát rendezik meg

2015. február 14. 07:30

Hagyományteremtő célzattal ebben az évben harmadik alkalommal rendezi meg a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya. A sorozat keretében a KHTK összes utánpótlás csapata pályára lép. A rendezvénnyel korábbi labdarúgójuk emléke előtt tisztelegnek a KHTK tagjai. A torna február 15-én kezdődik el, amikor is 13 órától az U21-es korosztályú csapatok játszanak a Constantinum Sportcentrumában.

Részletek
Három pont a listavezető ellen

Három pont a listavezető ellen

2015. február 9. 11:15

Hazai pályán fogadta február 8-án az NBII. Tóth László csoportjának 8. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK sakkcsapata az éllovas Újszászi VVSE együttesét. A Művelődési Központban megrendezett partik során a félegyháziak 3 pontot gyűjtöttek. Az első két táblán Farkas Tibor és Kemény Csaba remizett. Pilisi Lukács és Balogh Judit Dóra ugyancsak döntetlent ért el. A hetedik táblán Nagy József egy pontot szerzett. A KHTK a fordulót követően 38 és fél ponttal a 11. helyen áll a tabellán, de mindössze kettő pont a lemaradása a 9. helyezett Makó csapatával szemben. A bajnokság következő játéknapját március elején rendezik meg.

Részletek
Tornát nyert a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata

Tornát nyert a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata

2015. február 8. 22:35

A II. KEFO kézilabda kupát rendezték meg február 8-án Kecskeméten a GAMF sportcsarnokában. A négycsapatos felkészülési tornán a Kiskunfélegyházi HTK előbb a Kalocsai KC-t, majd a döntőben a Kiskőrösi KSK-t is legyőzte. Az együttes számára kiváló bajnoki ráhangolódást jelentett a torna. A tavaszi szezon február 21-én indul, amikor is a KHTK a Kunszentmárton együttesét fogadja a Constantinum Sportcentrumában.

Részletek
Fővárosi siker született a diákolimpián

Fővárosi siker született a diákolimpián

2015. február 8. 21:45

A budapesti Gloriett Sportiskolai Általános Iskola győzelmével zárult a Kiskunfélegyházán megrendezett IV. korcsoportos fiúk országos futsal döntője. A színvonalas rendezvény fináléjában a fővárosi csapat a felcsúti iskolásokat múlta felül 7-1-re.

Részletek
Bemutatóval egybekötött birkózóbált tartottak

Bemutatóval egybekötött birkózóbált tartottak

2015. február 8. 11:55

Több mint 200 vendég részvételével rendezett birkózó bált február 7-én szombaton a Kiskunfélegyházi Vasas TK Birkózó Egyesület a József Attila Általános Iskola tornacsarnokában. A rendezvény látványos birkózó bemutatóval kezdődött. Ván Jenő és Szabó József felkonferálásában a gyerekek és a csapat többi tagjai a tornateremben felállított szőnyegen mutatták be birkózó tudományukat. A jó hangulatról a vajdasági Péterrévei Karaván együttes gondoskodott.

Részletek