Győzelemmel kezdték a tavaszt a kézisek (videóval)

Győzelemmel kezdték a tavaszt a kézisek (videóval)

2015. február 21. 20:50

Kiváló hangulatú mérkőzéssel rajtolt el az NBII-es kézilabda bajnokság tavaszi idénye, melynek keretében a harmadik helyezett Kiskunfélegyházi HTK a negyedik helyen álló Kunszentmártont fogadta. A Constantinum Sportcentrumában megrendezett összecsapásra sok szurkoló kilátogatott. Az izgalmas találkozón a szünetben még a vendégek vezettek, de a második félidőben feljavult a KHTK védekezése és kevés gólt engedve megfordította az állást. 31-26-os győzelmükkel a félegyháziak megőrizték dobogós helyüket a bajnokságban.

Részletek
Asztalitenisz versenyt rendeztek gyerekeknek

Asztalitenisz versenyt rendeztek gyerekeknek

2015. február 22. 12:50

Második alkalommal szervezett az utánpótláskorú amatőr gyermekek számára versenyt a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola február 21-én, az egyesület edzőtermében. A tornán alsó- és felső tagozatos diákok egyéniben és csapatban mérkőztek meg egymással. Az alsósok között Molnár Zsolt győzött, a felsősöknél Borbás Barbara bizonyult a legjobbnak. A párost Lengyel Gergő és Hatvani István nyerte.

Részletek
Vas Enikő, Jenován Tibor és Szabadi Sándor győzött fallabdázásban

Vas Enikő, Jenován Tibor és Szabadi Sándor győzött fallabdázásban

2015. február 22. 12:25

Harmincöt nevezővel rendezték meg február 21-én a Mozdulj Félegyháza Squash Kupát a kiskunfélegyházi fallabda pályán. A mérkőzések már a délelőtt folyamán elkezdődtek. A játékosok női, férfi I. és férfi II. csoportba sorolódtak. A nőknél Vas Enikő hozhatta el a kupát, mögötte Kovács Ágnes és Gyetvai Gabriella zárt. A férfi I-es mezőnyben Jenován Tibor legyőzhetetlennek bizonyult. Az ezüstérmet Füzesi József szerezte meg. Itt harmadikként Somogyi Nándor végzett. A férfi I-es kategóriában pályára lépő Kornokovics Györgyi negyedik lett. A férfi II-es mezőnyben Szabadi Sándor diadalmaskodott Bobély Attila és Bajzáth Krisztián előtt.

Részletek
120-an ragadtak íjat (eredményekkel, beszámolóval)

120-an ragadtak íjat (eredményekkel, beszámolóval)

2015. február 21. 14:28

28. alkalommal rendezetett örömíjász versenyt a félegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület február 21-én a városi sportcsarnokban. A tornára 16 egyesületből érkeztek versenyzők, akik 21 pályán mérték össze tudásukat.

Részletek
Az eredmény másodlagos volt

Az eredmény másodlagos volt

2015. február 24. 10:10

Öt csapat részvételével rendezték meg a III. Csikós József (Csiki) Emléktorna U9-es korosztályának versenyét február 21-én, a Kossuth Lajos Szakiskola tornatermében. A megmérettetésen a Kiskunfélegyházi HTK 2006-os és 2007-es születésű fiataljai mellett a Hírös-Ép, a Kunszállás és a Csongrád együttese vett részt. A versenyen nem a győzelem volt a legfontosabb, hanem az, hogy minél többet játszanak a gyerekek. Emiatt győztest sem hirdettek, a torna végén minden játékos aranyéremmel és kisebb ajándékkal távozott.

Részletek
Szép játékkal győzött a FASI

Szép játékkal győzött a FASI

2015. február 21. 15:00

Fontos alsóházi rangadót nyert meg február 20-án a férfi Extra Liga 12. fordulójában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A FASI a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában a még pont nélkül álló Pénzügyőr SE II. csapatát győzte le 6-1-re, megerősítve ezzel 9. helyét a bajnoki tabellán. A mérkőzések során a Kovács János, Korponai Zoltán, Medjugorac Marko összeállítású félegyházi együttesből csupán Kovács János veszített pontot.

Részletek
Leány- és fiú sikerek ökölvívásban

Leány- és fiú sikerek ökölvívásban

2015. február 19. 17:50

Értékes eredményeket értek el az elmúlt időszakban a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai. Február 12- 15. között Budapesten rendezték meg az Énekes István Emlékversenyt, ahol Ajtai Szilveszter 49 kilogrammban bronzérmet szerzett. Amint arról már beszámoltunk, a leány vonal sem maradt siker nélkül. Az 54 kilogrammban szereplő Endre Krisztina meghívót kapott a junior női válogatottba. Március 10-től 22-ig Tatán edzőtáborozik, majd Németországba utazik nemzetközi tornára, ahol 50 ország ökölvívói lépnek ringbe. Ezt követően a májusban megrendezésre kerülő tajvani junior ökölvívó világbajnokságra készül fel.

Részletek
Egyeztető tárgyalást tartottak a futsal döntő előtt

Egyeztető tárgyalást tartottak a futsal döntő előtt

2015. február 21. 16:30

Az utolsó simításokra, pontosításokra került sor február 20-án a futsal Magyar Kupa döntő helyszínén a kiskunfélegyházi KÉSZ Arénában, ahol a Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői a helyi szervezőkkel beszélték át a döntő pontos menetét, lebonyolítását. A gálán telt ház és látványos műsor várható. A férfi elődöntőket február 28-án szombaton „Kelet-Nyugat találkozó” előzi meg, míg a március elsejei döntők előtt a játékvezetők és az edzők csapnak össze.

Részletek
Tornagyőzelemmel hangolt a bajnokságra a KHTK kézilabdacsapata

Tornagyőzelemmel hangolt a bajnokságra a KHTK kézilabdacsapata

2015. február 17. 20:00

A téli szünetet követően rangadóval folytatódik az NBII-es kézilabda bajnokság tavaszi szakasza. A délkeleti csoport 12. fordulójában a harmadik helyezett Kiskunfélegyházi HTK a negyedik helyen álló Kunszentmártont fogadja. A találkozót február 21-én 18 órakor rendezik meg a Constantinum Sportcentrumában. A két csapat ősszel 26-26-os döntetlent játszott egymással, így egy jó rajt sokat számíthat a bajnokság további szakasza szempontjából. A tabella szorosság elnézve akár az első hely is meglehet a - mondta el Árvai Zoltán, szakosztályvezető. A reális cél a dobogó megtartása.

Részletek
Fontos mérkőzés előtt az asztalitenisz csapat

Fontos mérkőzés előtt az asztalitenisz csapat

2015. február 17. 19:00

Február 20-án, pénteken 17 órától rendezik meg férfi Extra Liga 12. fordulóját, melynek keretében a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Pénzügyőr SE II. együttesét fogadja a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában. A félegyháziak a 9. helyen állnak a bajnokságban és minden esélyük megvan az újabb sikerre a még pont nélküli Pénzügyőr SE II. ellen.

Részletek