Vége a korcsolyaszezonnak

Vége a korcsolyaszezonnak

2015. február 27. 15:00

A korisok legnagyobb szomorúságára elbontják a jégpályát a könyvtár mögötti parkolóban. Az üzemeltető összegzése szerint naponta több száz diák kötött korcsolyát az elmúlt negyven napban, ami 10 ezer fölötti alkalmat jelent. Jegyet hatezren váltottak, ami jelzi, hogy népszerűvé vált ez a sport Kiskunfélegyházán. A jövő héten már az autók vehetik birtokba a parkolót, de november közepén ismét megépül a korcsolyapálya, és a jövő év elején is várja a sportolni vágyókat.

Részletek
Dobbants hát, szedd a lábadat szaporán….

Dobbants hát, szedd a lábadat szaporán….

2015. február 25. 20:10

Február 20-án tartotta meg évzáró-évindító közgyűlését a Kiskun Természetjáró Sportegyesület. Zsúfolásig telt ezen a napon a Szakmaközi Művelődési Ház nagyterme, ami nem csoda, hiszen a több mint harminc esztendeje működő „Talpasok” immár 280 fős tagsággal bírnak. A közgyűlésen a túravezetők képes beszámolót tartottak az elmúlt év történéseiről, majd ismertették az idei terveket.

Részletek
Nyolcszoros országos bajnok és Bundesliga-győztes tart bemutatót

Nyolcszoros országos bajnok és Bundesliga-győztes tart bemutatót

2015. március 24. 14:30

Neves játékosok lépnek parkettre március 28-án 11 órától a kiskunfélegyházi fallabda pályán /Kossuth L. u. 4. 1. emelet/. Püski Lénárd és Hoffmann Péter bemutató mérkőzésére minden érdeklődőt várnak a szervezők. Püski Lénárd nyolcszoros junior bajnok, 2010-ben részt vett az U15-ös világbajnokságon, ahol csapatban második helyet szerzett. Emellett 2014-ben az U19-es EB-n 4. lett Helsinkiben. Ugyancsak ebben az évben a felnőtt országos bajnokságon harmadikként zárt. Ellenfele, Hoffmann Péter megfordult a Bundesligában, ahol a paderborni csapattal megnyerte 2012-ben a bajnokságot. Emellett négyszeres junior bajnok és a 2012-es felnőtt OB-n az elődöntőbe jutott.

Részletek
„Gyulai Amazonok” nyerték a tornát

„Gyulai Amazonok” nyerték a tornát

2015. február 25. 16:00

A III. Csikós József „Csiki” teremlabdarúgó emléktorna keretében U17-es leány futsal kupát rendeztek február 21-én a Mezőgazdasági Szakközépiskola tornatermében. A versenyen két hármas csoportban küzdöttek meg a lányok. A döntőben a Gyulai Amazonok 4-3-ra legyőzték a Kecskeméti TE csapatát. A bronzérmet az Astra HFC szerezte meg a KHTK Mókusok előtt.

Részletek
Városi rangadóval rajtol a megyei labdarúgó bajnokság

Városi rangadóval rajtol a megyei labdarúgó bajnokság

2015. február 25. 12:20

Az előzetes tervekkel ellentétben nem a Honvéd sporttelepen, hanem a kecskeméti műkertvárosi műfüves pályán játssza első idei bajnokiját a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyháziak szombaton 14:30-tól a Kiskunhalasi FC-vel találkoznak. A két csapat őszi mérkőzésén 7-0-ás KHTK győzelem született. Február 28-án, szombaton 14:30-kor városi rangadót rendeznek a megyei II. osztályban, a Kiskunfélegyházi Vasutas a Kiskunfélegyházi HTK II. együttesét fogadja. Tavaly izgalmas mérkőzést vívott a két csapat, amit a hajrában a KHTK II. nyert meg 2-0-ra.

Részletek
Sport-képletek

Sport-képletek

2015. február 25. 11:10

A győztesek soha nem adják fel, akik feladják azok soha nem győzhetnek. Vallja Szentirmay Tamás sportújságíró, a Petőfi Népe munkatársa, akinek fotóiból Sport-képletek címmel nyílt kiállítás a tiszakécskei művelődési központban.

Részletek
Víz alá nyomtuk az oroszokat

Víz alá nyomtuk az oroszokat

2015. február 25. 09:45

Izgalmas küzdelmet hozott a magyar női vízilabda-válogatott orosz nemzeti együttes elleni küzdelme a Kecskeméti Fürdőben. A hálás magyar közönség végül a győztes mérkőzés végén elégedetten távozhatott a világliga európai selejtezőről, a vízipóló szövetség pedig nem csak a játékkal, hanem a remek kecskeméti rendezéssel is maradéktalanul elégedett volt.

Részletek
Fogynak a belépők a futsal döntőre

Fogynak a belépők a futsal döntőre

2015. február 24. 17:45

Limitált mennyiségben lehet elővételben hozzájutni a futsal Magyar Kupa és Gála belépőihez. A KÉSZ Arénában megrendezendő hétvégi sporteseményre telt házat várnak a szervezők. Jegyek elővételben -a készlet erejéig- a KÉSZ Aréna portáján kaphatók.

Részletek
Megyei asztalitenisz ranglista verseny márciusban

Megyei asztalitenisz ranglista verseny márciusban

2015. február 25. 17:50

A női és a férfi amatőrök számára rendeznek megyei ranglista versenyt március 14-én, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében. Nevezni a helyszínen 8:30-tól lehet. 9 órától a férfiak ragadnak ütőt, 13 órától a nők küzdenek meg egymással.

Részletek
Szentesen remekeltek a teniszezők

Szentesen remekeltek a teniszezők

2015. február 24. 12:10

Országos korosztályos tenisz versenyt rendeztek Szentesen a hétvégén, ahol kiemelkedően szerepeltek a Jövő Bajnokai Diák Sport Egyesület versenyzői. A fiatalok több első helyezést szereztek a 2005-ös, 2006-os és a 2007-es korosztályban.

Részletek