Te csak gyógyulj Izabella! – 4,5 millió forint adomány gyűlt össze eddig

Te csak gyógyulj Izabella! – 4,5 millió forint adomány gyűlt össze eddig

2023. március 14. 07:00

Csillogó szemmel fogadta a nőnapi becsületkasszás sütivásár főszervezőit Tamási Izabella, a leukémiával küzdő kislány, amikor – rövid otthontartózkodása idején – meglátogatták. Dr. Ónodi Izabella, az esemény fővédnöke, Bajzák Andrea, az önkormányzat ifjúsági referense és Kovácsné Nagypál Anita főszervező, a Tourinform iroda munkatársa azért keresték fel a Tamási családot március 13-án, hétfőn kora reggel, hogy átadják a nőnapi jótékonysági sütivásáron összegyűlt több mint 2 millió forintot.

Részletek
Üljünk a sparhelt mellé!

Üljünk a sparhelt mellé!

2023. február 23. 08:00

Meghitt, szeretetteljes kezdeményezést indított el dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő asszony a közelmúltban, „Üljünk a sparhelt mellé!” néven. Saját készítésű farsangi menüvel örvendeztette meg az Idősek Klubja tagjait, majd február 18-án, szombaton ellátogattak a Családok Átmeneti Otthonába is, ahol a farsangoló gyermekek nagy örömére 200 darab fánkot készítettek segítőivel.

Részletek
A Családok Átmeneti Otthonában járt a Mikulás

A Családok Átmeneti Otthonában járt a Mikulás

2022. december 6. 10:00

Finomságokkal teli csomagokkal, Máté fia társaságában érkezett hétfőn kora este a Családok Átmeneti Otthonába dr. Ónodi Izabella, hogy az ott lakó gyerekekkel együtt várják a Mikulást. A meglepetés nem is maradt el. A nagyszakállú magával hozta a krampuszt is, és örömmel hallgatták meg a sok szép verset, felcsendülő éneket.

Részletek
​​​​​​​ Betűbölcsi – November, a szájápolás hónapja

​​​​​​​ Betűbölcsi – November, a szájápolás hónapja

2022. november 23. 14:00

November, a szájápolás hónapja címmel tartott előadást dr. Ónodi Izabella fogorvos a november 22-i Betűbölcsi programján. A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár kéthetente megrendezett eseményére ezúttal is sokan ellátogattak és hasznos tanácsokkal gazdagodtak a tej és maradandó fogak ápolásáról, valamint az esetleges balesetek kezelési módjáról.

Részletek
Lakossági fórumot tart dr. Ónodi Izabella

Lakossági fórumot tart dr. Ónodi Izabella

2022. november 30. 12:00

Dr. Ónodi Izabella, a 8. számú választókörzet önkormányzati képviselője tart lakossági fórumot december 1-jén, csütörtökön 16:30-tól a Bercsényi utcai Óvodában. Szó esik a körzet fejlesztéseiről, beruházásokról, a jövő évi tervekről és a lakók által felvetett kérdésekről.

Részletek
A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték

A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték

2022. november 10. 18:20

Ünnepi díjátadóval tisztelgett Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a szociális ágazatban dolgozók előtt, november 10-én. A városháza dísztermében tartott eseményen Görög Anita a városvezetés nevében köszöntötte a megjelenteket és kitüntetetteket. Az esemény fényét a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola Kicsinyek Kórusának előadása emelte, akik Nagyné Mészáros Erika vezényletével kedves dalokkal örvendeztették meg a hallgatóságot. Az ünnepségen Csányi József polgármester és dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő az alábbi szavakkal ismerte el a szférában dolgozók munkáját és olykor emberfeletti küzdelmét.

Részletek
Jubilált a kiskunfélegyházi Pedagógus Nyugdíjas Klub

Jubilált a kiskunfélegyházi Pedagógus Nyugdíjas Klub

2022. október 8. 13:00

Ötven évvel ezelőtt dr. Somogyvári Zoltán kollégiumi igazgató vezetésével megalakult a kiskunfélegyházi Pedagógus Nyugdíjas Klub. Az elmúlt fél évszázadra visszaemlékezve ünnepélyes összejövetelt tartottak a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ színháztermében. A megjelenteket Rosta Ferenc alpolgármester, nyugalmazott iskolaigazgató, egykori klubvezető, dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő, Juhász István, a Nyugdíjas Klubok Egyesületének vezetője, valamint Tarjányi Mihályné Klárika, a kiskunfélegyházi Pedagógus Nyugdíjas Klub jelenlegi vezetője köszöntötte.

Részletek
Kenyérszentelést tartottak Selymesben

Kenyérszentelést tartottak Selymesben

2022. augusztus 20. 08:00

Kenyérszentelést tartottak a selymesi Mária-szobornál augusztus 19-én, pénteken. A Selymesért Egyesület vezetője, Molnár Tiborné Margitka kedves szavakkal üdvözölte a városrész összegyűlt lakóit, Balla László és Rosta Ferenc alpolgármestereket, dr. Ónodi Izabella és Ván Jenő önkormányzati képviselőket, dr. Tóth Ákos tárogatóművészt, valamint Hajagos Gyula atyát.

Részletek
Félegyházi ajándék Korondnak – Felavatták Petőfi mellszobrát

Félegyházi ajándék Korondnak – Felavatták Petőfi mellszobrát

2022. augusztus 11. 14:00 | Petőfi-emlékévek

Idén XVI. alkalommal szervezték meg a Fúvószenekarok Találkozóját Korondon. Ez alkalommal, augusztus 7-én avatták fel azt a Hunyadi László szobrászművész által készített Petőfi-mellszobrot, amit Kiskunfélegyháza a testvérvárosi kapcsolat megerősítésének szándékával ajándékozott a településnek. Az eseményen dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő, Isán András és felesége, valamint dr. Tarjányi József és felesége képviselték a várost.

Részletek