A félegyházi szélmalomért báloznak

A félegyházi szélmalomért báloznak

2017. január 16. 09:30

Bált szervez a Sorsocskák Alapítvány a félegyházi szélmalom javára február 11-én, szombaton 18 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ színháztermében. Az est háziasszonya dr. Ónodi Izabella, a Sorsocskák Alapítvány kuratóriumi elnöke. A rendezvény fővédnöke Csányi József polgármester, védnöke Mészáros Márta, a Kiskun Múzeum igazgatója. Ceremóniamester: Gulyás László.

Részletek
Hamarosan megnyílik a mézeskalács meseváros kiállítás

Hamarosan megnyílik a mézeskalács meseváros kiállítás

2016. november 26. 07:30

A mézeskalács meseváros kiállítást dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke nyitja meg december 3-án, szombaton 15 órakor a Kiskun Múzeumban. Műsorral közreműködnek a Móra Ferenc Utcai Óvoda gyermekei. December 10-én, szombaton, 10 és 12 óra között kézműves foglalkozásra várják a gyermekeket.

Részletek
Lakossági fórumot tartott dr. Ónodi Izabella

Lakossági fórumot tartott dr. Ónodi Izabella

2016. november 25. 13:30

November 23-án, dr. Ónodi Izabella, a 8. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke tartott lakossági fórumot a Bercsényi utcai Óvodában. Az eseményen részt vett Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester és Bense Zoltán önkormányzati képviselő is.

Részletek
Hangolódó

Hangolódó

2016. december 14. 16:30

December 16-án, pénteken 19 órától rendezi meg a Móra Ferenc Művelődési Központ a Hangolódó című jótékonysági karácsonyi zenés estjét. A rendezvényt dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke nyitja meg. A műsorban fellép dr. Csonka Péter, Doroghy Zsuzsanna, Gárgyán Ildikó, Gulyás Réka, Jankovszki Réka, Kapus Diána, Kisné Juhász Ilona, Kovács-Csonka Szilvia, Nagyné Nagyapáti Anita és Tóth Judit. Az est bevételét a művelődési központ javára szeretnék fordítani. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit.

Részletek
A szociális munkások fáradozását, kitartását köszönték meg

A szociális munkások fáradozását, kitartását köszönték meg

2016. november 10. 19:00

A közösség, a társadalom megbecsülésének jeleként ünneplik világszerte a Szociális Munka Napját. Ezen a napon azok kerülnek a figyelem középpontjába, akik az év minden napján a háttérben dolgoznak, gondoskodnak embertársainkról. Nehéz küldetés az övék, hiszen idősek, betegek, gyermekek igénylik gondoskodásukat és törődésüket – fogalmazta meg Balla László alpolgármester november 10-én, a művelődési központ dísztermében, a szociális ágazat dolgozóit köszöntő ünnepi műsor, illetve a jubileumi oklevelek átadása előtt.

Részletek
Újabb 19 család élhet komfortosabb otthonban

Újabb 19 család élhet komfortosabb otthonban

2016. október 13. 15:30

Újabb társasház energetikai felújítása történt meg Félegyházán. A Dr. Holló utca 85. szám alatti épületben szükséges munkálatok a 21.178.975 forintos kormányzati támogatás mellett Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának 9.424.112 forintos hozzájárulásával váltak lehetővé. A beruházás során megvalósult a 19 lakásos épület komplex felújítása, összesen mintegy 63 millió forint összegben. Minderről Csányi József adott tájékoztatást az október 13-án, csütörtökön megrendezett átadási ünnepségen.

Részletek
A szenvedélybetegek hatékony segítséget kaphatnak Félegyházán

A szenvedélybetegek hatékony segítséget kaphatnak Félegyházán

2016. október 6. 13:10

A szenvedélybetegséggel küzdők segítésének lehetőségeiről tartottak fórumot a Válasz Szenvedélybeteg-segítő és Drogprevenciós Központ Konferencia és Missziós Centrumban. A Jókai utca 30. szám alatt szépen kialakított új intézményben a szakemberek segítő szolgáltatásokkal várják az alkohol-, drog- és gyógyszerfüggőket, valamint a játékszenvedéllyel küzdőket. A tanácskozás résztvevőit dr. Ónodi Izabella a művelődési és szociális bizottság elnöke, valamint Balla László alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte.

Részletek
Nyugdíjas pedagógusok klubja

Nyugdíjas pedagógusok klubja

2016. szeptember 27. 18:30

Klubfoglalkozást tartott a kiskunfélegyházi Pedagógus Nyugdíjas Klub. A szeptember 23-i találkozó vendége dr. Ónodi Izabella, önkormányzati képviselő, a Művelődési és Szociális Bizottság elnöke volt. A képviselő beszámolt a bizottságban végzett munkájáról valamint a várost érintő aktuális kérdésekről. Ezt követően közös beszélgetéssel zárult a program.

Részletek