Elegáns fogattal látogatta meg a gyerekeket a Mikulás

Elegáns fogattal látogatta meg a gyerekeket a Mikulás

2016. december 12. 14:20

A lovas fogaton érkező Mikuláshoz sokan odasiettek, hogy megcsodálják, de nagyon sokan már készültek is a gyerekekkel az előre megadott helyszíneken. A különleges fogatról először a Petőfi lakótelepi szoborparknál osztották az ajándékokat, majd a Bercsényi utcai óvodánál, a Bessenyei utcában és a családok átmeneti otthonánál.

Részletek
A félegyházi szélmalomért báloznak

A félegyházi szélmalomért báloznak

2017. január 16. 09:30

Bált szervez a Sorsocskák Alapítvány a félegyházi szélmalom javára február 11-én, szombaton 18 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ színháztermében. Az est háziasszonya dr. Ónodi Izabella, a Sorsocskák Alapítvány kuratóriumi elnöke. A rendezvény fővédnöke Csányi József polgármester, védnöke Mészáros Márta, a Kiskun Múzeum igazgatója. Ceremóniamester: Gulyás László.

Részletek
Hamarosan megnyílik a mézeskalács meseváros kiállítás

Hamarosan megnyílik a mézeskalács meseváros kiállítás

2016. november 26. 07:30

A mézeskalács meseváros kiállítást dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke nyitja meg december 3-án, szombaton 15 órakor a Kiskun Múzeumban. Műsorral közreműködnek a Móra Ferenc Utcai Óvoda gyermekei. December 10-én, szombaton, 10 és 12 óra között kézműves foglalkozásra várják a gyermekeket.

Részletek
Lakossági fórumot tartott dr. Ónodi Izabella

Lakossági fórumot tartott dr. Ónodi Izabella

2016. november 25. 13:30

November 23-án, dr. Ónodi Izabella, a 8. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke tartott lakossági fórumot a Bercsényi utcai Óvodában. Az eseményen részt vett Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester és Bense Zoltán önkormányzati képviselő is.

Részletek
Hangolódó

Hangolódó

2016. december 14. 16:30

December 16-án, pénteken 19 órától rendezi meg a Móra Ferenc Művelődési Központ a Hangolódó című jótékonysági karácsonyi zenés estjét. A rendezvényt dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke nyitja meg. A műsorban fellép dr. Csonka Péter, Doroghy Zsuzsanna, Gárgyán Ildikó, Gulyás Réka, Jankovszki Réka, Kapus Diána, Kisné Juhász Ilona, Kovács-Csonka Szilvia, Nagyné Nagyapáti Anita és Tóth Judit. Az est bevételét a művelődési központ javára szeretnék fordítani. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit.

Részletek
A szociális munkások fáradozását, kitartását köszönték meg

A szociális munkások fáradozását, kitartását köszönték meg

2016. november 10. 19:00

A közösség, a társadalom megbecsülésének jeleként ünneplik világszerte a Szociális Munka Napját. Ezen a napon azok kerülnek a figyelem középpontjába, akik az év minden napján a háttérben dolgoznak, gondoskodnak embertársainkról. Nehéz küldetés az övék, hiszen idősek, betegek, gyermekek igénylik gondoskodásukat és törődésüket – fogalmazta meg Balla László alpolgármester november 10-én, a művelődési központ dísztermében, a szociális ágazat dolgozóit köszöntő ünnepi műsor, illetve a jubileumi oklevelek átadása előtt.

Részletek