Tájékoztató a CSOK lehetőségeiről

Tájékoztató a CSOK lehetőségeiről

2016. március 5. 16:30

A lakástámogatás (CSOK) elemeiről tart előadást Morvai Szilveszter, az OTP kiskunfélegyházi fiókvezetője és a bank munkatársai március 8-án, kedden 17 órakor a városi könyvtárban. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Nagy érdeklődés esetén újabb előadást tartanak március 23-án, szerdán 17 órakor.

Részletek
Múzeumtúra a Templomhalom Emlékparkhoz

Múzeumtúra a Templomhalom Emlékparkhoz

2016. március 9. 13:30

A Kiskun Múzeum Baráti Köre kerékpáros időutazást és emlékfa-ültetést szervez a Templomhalom Emlékparkhoz és ehhez kapcsolódóan, a Kiskun Múzeumban a „Félegyháza Népe” című régészeti kiállítás megtekintésére.

Részletek
Reménnyel teli rabok a művelődési központban

Reménnyel teli rabok a művelődési központban

2016. március 11. 11:30

Folytatja a filmklubot a művelődési központ. Ezúttal egy sokak által ismert, már-már klasszikus filmet láthatnak azok, akik március 11-én, pénteken este 7 órakor megnézik Frank Darabont 1994-ben, Stephen King kisregényéből készített filmjét. A remény rabjai című alkotásban igazi profik játsszák a főszerepet: Tim Robbins, Morgan Freeman és Bob Gunton. Hét kategóriában jelölték Oscar-díjra, de egyet sem kapott meg. A belépés díjtalan.

Részletek
A víz szalad, a kő marad

A víz szalad, a kő marad

2016. március 12. 17:00

A március 15-ei ünnephez kapcsolódóan mutatja be március 12-én, szombaton 19 órakor a Félegyházi Táncszínház Kulturális Egyesület a "Víz szalad, a kő marad" című darabját, melynek helyszíne a kiskunfélegyházi Rocktár. Az előadás a Transylmania együttes közreműködésével lesz látható. Belépő: 1000 Ft/fő, mely magában foglalja a darab után kezdődő táncház belépődíját is. Közreműködik Samu Zoltán és zenekara.

Részletek
Koncz Zsuzsa koncert Félegyházán

Koncz Zsuzsa koncert Félegyházán

2016. április 7. 15:30

Mama kérlek... címmel anyáknapi koncertet ad Félegyházán Koncz Zsuzsa május 5-én, 19 órától, a Móra Ferenc Művelődési Központban. A nagyszabású, színvonalas zenei programhoz Borzák Tibor 2014-ben, a Szabad Földben megjelent, Koncz Zsuzsa divatokon és zenei irányzatokon átívelő időtlenségéről írt soraival szeretnénk kedvet csinálni a félegyháziaknak. A művelődési központ vezetősége kéri, hogy a lefoglalt jegyeket legkésőbb április 18-áig vásárolják meg, különben a foglalásokat nem áll módjukban megtartani.

Részletek