Idén is Rocktár!

Idén is Rocktár!

2017. január 3. 07:30

Mint ahogyan 2008 óta tapasztalhatta a félegyházi és a térségbeli közönség, idén is nagyszerű előadókkal és zenészekkel találkozhat Kiskunfélegyháza közönsége. A téli-tavaszi kínálatban mindenki megtalálhatja a magának való adagot: lesz pop, rock és blues is. A sort január 14-én, az Ismerős Arcok nyitja, őket követi többek közt az Anna and The Barbies, a Margaret Island, a Hooligans, a Bohemian Betyars. Ismét jön a Halott Pénz és a Wellhello, sőt nem marad ki a sorból a Magna Cum Laude és a The Biebers sem. Az idősebbek is örülhetnek: eljön a Rocktárba Tátrai Tibor, a Pokolgép és a Piramis is.

Részletek
Vízkereszti Városi Kórusfesztivál

Vízkereszti Városi Kórusfesztivál

2017. január 4. 09:30

A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete szeretettel meghív minden érdeklődőt a Vízkereszti Városi Kórusfesztiválra január 6-án, pénteken 16.30-ra, a Szent István Templomba.

Részletek
Az év utolsó jó cselekedete

Az év utolsó jó cselekedete

2016. december 27. 11:30

Jótékonysági segélykoncertet rendez december 29-én, csütörtökön 20 órától a Rocktár. Az est bevételét a szeptember 18-án, a Korond melletti Atyhán leégett templom újjáépítésére fordítják. Fellép a Láma Dalai, a CSAK1SZELFI és a Kis Türelmet félegyházi zenekarok. Támogatói jegy: 1000 forint.

Részletek
Mert én látlak téged

Mert én látlak téged

2016. december 15. 09:30

Dr. Hörömpő Andrea: Mert én látlak téged című könyvének bemutatójára kerül sor december 15-én, csütörtökön 17 órakor a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. Az est során Tarjányi Xénia művésztanár illusztrációs tárlatát is bemutatják a közönségnek. A rendezvényen lehetőség lesz a könyv megvásárlására, 3090 forintos áron.

Részletek
Fúvósok karácsonya

Fúvósok karácsonya

2016. december 13. 15:30

Idén is megrendezi a már hagyományos karácsonyi koncertjeit a Kiskunfélegyházi Fúvószenekari Egyesület. A hangversenyek december 17-én, szombaton és 18-án, vasárnap 18 órakor kezdődnek a Kossuth Lajos Szakközépiskola tornacsarnokában. A jótékonysági hangverseny bevételét a Borsihalmi Művésztelep fejlesztésére fordítják.

Részletek
Íjammal harcolva a múlt tiszteletéért...

Íjammal harcolva a múlt tiszteletéért...

2016. december 12. 16:00

Mónus József, többszörös világrekorder távlövő íjász lesz a Petőfi Sándor Városi Könyvtár vendége december 13-án, kedden 17 órától. Mónus József - "művésznevén" Farkas -, az utóbbi években évszázados rekordokat döntött meg a hagyományos anyagokból készült íjaival. Kalandjairól és az elmúlt évek eseményeiről tart diavetítéssel kísért élménybeszámolót a Hattyúházban. A rendezvény házigazdája Kollár László, megyei és városi képviselő lesz. A belépés díjtalan.

Részletek
Négy év után újra a Republic Kiskunfélegyházán!

Négy év után újra a Republic Kiskunfélegyházán!

2016. december 12. 16:30

A Republic 2012 őszén járt nálunk utoljára. A Rocktárban tartott, rendkívül nagy sikerű, teltházas koncert óta eltelt időről és a közelgő kiskunfélegyházi visszatérésről kérdeztük Boros Csabát, a zenekar énekes-basszusgitárosát.

Részletek
Újévi operett nagykoncert

Újévi operett nagykoncert

2017. január 21. 09:30

Január 27-én, pénteken 16 és 19 órai kezdettel mutatja be a Pesti Magyar Operett Nagyszínpad újévi operett nagykoncertjét Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban. Sztárvendég: Oszvald Marika, Kossuth-díjas Érdemes Művész. Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen. További információ kérhető a 76/466-199-es telefonszámon.

Részletek