Érzelem, érték, szerelem

Érzelem, érték, szerelem

2015. szeptember 27. 13:20

A család és a házasság áll a középpontjában annak a rendezvénynek, melyre szeptember 28-án, hétfőn várják a fiatalokat a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai.

Részletek
Ünnep Ópusztaszeren

Ünnep Ópusztaszeren

2015. szeptember 26. 11:40

Ünnepelni hívnak mindenkit október 3-án, a Vereckei-hágóról az 1960-as években eltávolított, majd 2015-ben az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban felállított Millenniumi Emlékmű leleplezésére. Ünnepi beszédet mond és az emlékművet leleplezi: Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Borszűrő Szent Mihály ünnepén egész napos múltidéző programokkal és mesterségek bemutatóival várják a látogatókat. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Részletek
Az egzotikus Latin-Amerika

Az egzotikus Latin-Amerika

2015. november 8. 07:30

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel hívja az érdeklődőket a Földrajzi Szabadegyetem című sorozat újabb előadására november 11-én, szerdán 17 órára a Hattyúházba.

Részletek
Könyves vasárnap az egészség jegyében

Könyves vasárnap az egészség jegyében

2015. október 2. 14:30

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár az Országos Könyvtári Napok keretében szeretettel vár mindenkit az Oltalom Alapítvány által szervezett, ingyenes egészségnapi rendezvényeire október 11-én, vasárnap 14 órától 19 óráig. Ezen a napon rendkívüli nyitvatartással és kedvezményes beiratkozási lehetőséggel várják a látogatókat.

Részletek
Egy hiteles női életút

Egy hiteles női életút

2015. szeptember 28. 12:30

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel várja az érdeklődőket október 8-án, csütörtökön 17 órára a Hattyúházba. Egy hiteles női életút címmel szerzői esttel egybekötött író-olvasó találkozóra kerül sor, melynek vendége gróf Nádasdy Borbála, a történelmi Nádasdy család tagja lesz.

Részletek
A Jászkunság arculata

A Jászkunság arculata

2015. október 10. 07:30

A kiskunfélegyházi Kiskun Múzeum és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tudományos Egyesület tisztelettel meghívja az érdeklődőket „A Jászkunság arculata” program keretében tartandó könyvbemutatóra október 12-én, hétfőn 17 órára a Kiskun Múzeumba.

Részletek
Az aradi vértanúkra emlékezik Kiskunfélegyháza

Az aradi vértanúkra emlékezik Kiskunfélegyháza

2015. október 3. 17:30

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel és szeretettel meghívja a város polgárait október 6-án 16.30-kor kezdődő, az Aradi vértanúk tiszteletére rendezett ünnepségre a Kiskun Múzeum udvarába. Eső esetén a rendezvény a Művelődési Központban lesz megtartva.

Részletek
Az anyatej világnapja

Az anyatej világnapja

2015. október 3. 15:30

A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központ szeretettel vár minden érdeklődőt az anyatej világnapja alkalmából a kibővített Betűbölcsi keretében tartandó programjára október 6-án, kedden 9.30-ra a Hattyúházba.

Részletek
Lakossági fórum

Lakossági fórum

2015. szeptember 29. 08:30

Lakossági fórumot tart Balla László alpolgármester és Bense Zoltán önkormányzati képviselő szeptember 29-én, kedden 16.30-kor a Molnár Béla utcai emeletes házak belső udvarában található játszótéren. Az összejövetel témája a játszótérrel kapcsolatos problémák megvitatása.

Részletek