Lu Hszün és Petőfi találkozása

Lu Hszün és Petőfi találkozása

2016. október 3. 18:30

A költészet ereje – Lu Hszün és Petőfi irodalmi találkozása című kiállításmegnyitóra kerül sor október 4-én, kedden 17 órakor a Hattyúházban. A vendégeket Csányi József polgármester köszönti.

Részletek
Az anyatej világnapja

Az anyatej világnapja

2016. október 3. 19:00

A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat, a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel hív és vár minden érdeklődőt Az anyatej világnapja alkalmából, a kibővített Betűbölcsi keretében megrendezendő programjukra október 4-én, kedden 9 és 12 óra között a városi könyvtárba.

Részletek
Idősek és a Zene Világnapja

Idősek és a Zene Világnapja

2016. szeptember 30. 10:30

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Nyugdíjas Klubok Egyesülete és a Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel hív és vár mindenkit szeptember 30-án, pénteken 15 órára az intézmény dísztermébe, az Idősek és a Zene Világnapja alkalmából rendezendő ünnepségre. Köszöntőt mond Csányi József polgármester.

Részletek
Családi Délután a Bercsényi utcai Óvodában

Családi Délután a Bercsényi utcai Óvodában

2016. szeptember 23. 08:30

Hagyományos, jótékony célú Családi Délutánt rendez a Bercsényi utcai Óvoda szeptember 23-án, pénteken 15 és 18 óra között. A gyermekek, szülők és az óvoda dolgozói örömteli, vidám délutánt tölthetnek el együtt az óvoda udvarán.

Részletek
Baba-mama expo

Baba-mama expo

2016. október 7. 17:00

Baba-mama expo-t rendez október 8-án, szombaton 8 és 12 óra között a Móra Ferenc Művelődési Központ. A délelőtt folyamán lesz ruhabörze, kiállítások termékbemutatóval egybekötve és véradás, az intézmény 116-os termében 9 és 12 óra között. A rendezvényen kiállítással jelentkezik a Védőnői Szakszolgálat, a Magyar Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete és a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi egyesülete. További információ kérhető a 06-70-307-3527-es telefonszámon.

Részletek
Bringatúra az autómentes napon

Bringatúra az autómentes napon

2016. szeptember 20. 10:30

Kerékpártúra is színesíti az autómentes nap programját szeptember 22-én, Félegyházán. Gyülekező 15.45-től a Fürdőszálló parkolójában, a bringás menet 16 órakor indul a haleszi gazdakörhöz az Izsáki út – Bugaci út – Nagyszőlő út útvonalon. Csatlakozni út közben is lehet. (Láthatósági mellényről mindenki maga gondoskodjon!) A gazdakörnél bográcsos melegétellel várják az előzetesen regisztrálókat.

Részletek
Ötéves a Retro buli

Ötéves a Retro buli

2016. október 6. 10:30

Öt évvel ezelőtt elindult valami ami eredeti ötlet szerint csak egy alkalomra lett létre hozva. Fejes Sanyi barátommal egy estére szerettük volna feleleveníteni a régi Tiszti Klub Disco Bár hangulatát. Annyira jól sikerült hogy folyamatosan kaptuk, hogy miért nincs folytatás, van igény a régi bulik hangulatára.

Részletek