Egészségnap a strandon

Egészségnap a strandon

2016. április 9. 13:30

Az Egészségügyi világnap alkalmából szerveznek programot április 10-én, vasárnap a Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszodában. Az egészség jegyében a belépőjegyek mellé 1 pohár gyógyteával kedveskednek a Kamilla Biobolt jóvoltából, melyet az uszoda büféjében fogyaszthatnak el a vendégek. A belépő megvásárlásával minden program ingyenes a látogatóknak.

Részletek
Dsida Jenő könyvbemutató

Dsida Jenő könyvbemutató

2016. április 2. 13:00

Költészet-napi ünnepi műsort rendeznek április 7-én, csütörtökön a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. Köszöntőt mond Gajdics Ottó, a Karc FM Rádió ügyvezető-főszerkesztője. A rendezvényen bemutatják Lőwey Lilla és Váradi Péter Pál Magyar Örökség-díjas, Tamási Áron-díjas szerzőpáros Erdély – Magyar Zsoltár - Dsida Jenő című könyvét. Közreműködik: Soós Andrea előadóművész, a Lánchíd Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

Részletek
Egészségnap Félegyházán

Egészségnap Félegyházán

2016. április 4. 16:30

"Az egészség mindenkié" mottóval rendezi meg a Móra Ferenc Művelődési Központ a II. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo címet viselő programját április 9-én, szombaton 10 és 17 óra között. Az Egészség Világnapja alkalmából a rendezvényt Endrei Judit televíziós műsorvezető, újságíró nyitja meg. 

Részletek
Tószőlősi falunap

Tószőlősi falunap

2016. március 31. 08:10

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA partnereivel együtt negyedik éve szervezi a Virtuális Falu Programot. Ennek a komplex képzési, fejlesztési programnak célja a falusi közösségek megerősítése felkészült fiatal önkéntesekkel, vezetőkkel. A Programhoz kapcsolódóan, annak záróeseményeként április 1-jén kerül sor az első „Tószőlősi Falunap” rendezvényre Lajosmizsén, a Geréby Kúriában.

Részletek
"Ne gondold, hogy az a tavasz..."

"Ne gondold, hogy az a tavasz..."

2016. április 11. 17:30

E címmel tartanak magyar nóta és operett estet népszerű dallamokkal fűszerezve április 16-án, szombaton 18 órától a Móra Ferenc Művelődési Központban. Az est házigazdája Tarnai KIss László. Közreműködik Erdélyi Claudia, Szeredy Krisztina, Pölös János. Kísér Sárközy Béla és cigányzenekara. Jegyárak: 3000 és 2500 forint. Érdeklődni a 76/466-843-as telefonszámon lehet.

Részletek
IV. BMX és Roller Jam Session, Szank

IV. BMX és Roller Jam Session, Szank

2016. április 11. 11:30

A szanki Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és IKSZT és a helyi önkéntes fiatalok minden érdeklődőt várnak április 16-án, szombaton 12:30-tól a szanki Sportpályán tartandó IV. BMX és Roller Jam Sessionre. A versenyre roller, amatőr BMX és profi BMX kategóriákban lehet nevezni.

Részletek
Lakossági fórum dr. Molnár Zsolttal

Lakossági fórum dr. Molnár Zsolttal

2016. március 29. 15:30

Lakossági fórumot tart dr. Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke és Horváth Tamás önkormányzati képviselő március 30-án, szerdán 17 órakor a Gorkij utca 2. szám alatti Móra Klubban. A fórum témái: Magyarország helyzete, migráció és bevándorlás, ezek hatásai helyi szinten.

Részletek