Színházművészettel a tanítás szolgálatában

Színházművészettel a tanítás szolgálatában

2017. január 6. 13:30

Szakmai napot rendeznek óvónőknek, általános- és középiskolai tanároknak az Alapfokú Művészeti Iskola és a Hidas Frigyes Alapítvány közreműködésével a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola III. emeleti előadótermében február 24-én, pénteken. A 8.30-kor kezdődő, és késő délutánig tartó rendezvényen a drámapedagógia iránt érdeklődők és az azt gyakorlók számára kívánnak szakmai feltöltődést nyújtani.

Részletek
A füvesember tart előadást

A füvesember tart előadást

2017. január 30. 13:30

Szabó György, a bükki füvesemberként ismert természetgyógyász tart előadást február 21-én, kedden 17 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban. Az előadást csak regisztrációs jeggyel lehet megtekinteni, amelyeket a művelődési központ információs pultjánál lehet igényelni.

Részletek
A tanúval nyit a Filmklub

A tanúval nyit a Filmklub

2017. január 12. 15:30

Az idei év első filmklubjának vetítésére kerül sor január 13-án, pénteken 19 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban. Ezúttal Bacsó Péter: A tanú című 1969-ben készült filmszatíráját nézhetik meg. A belépés, mint eddig is, díjtalan.

Részletek
Gubcsi Lajos élőtárlata

Gubcsi Lajos élőtárlata

2017. január 19. 09:30

A Magyar Művészetért Díj kuratóriumi elnökének, Gubcsi Lajosnak nyílik válogatás-élőtárlata a Magyar Művészetért kortárs alkotóinak munkáiból a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban, január 19-én, csütörtökön 17 órakor. A Magyar Kultúra jegyében tartandó estet Csányi József nyitja meg, a kiállítást Gubcsi Lajos mutatja be. Közreműködnek a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai: Varga-Fekete Viola és Varga-Fekete Zsófi.

Részletek
Esküvői kiállítás Félegyházán

Esküvői kiállítás Félegyházán

2017. január 26. 12:30

Február 5-én, vasárnap rendezik meg idén az Esküvői Kiállítást Kiskunfélegyházán. A rendezvényen 9-től délután fél 6-ig várják a házasulni készülő párokat és minden érdeklődőt.

Részletek
Idén is Rocktár!

Idén is Rocktár!

2017. január 3. 07:30

Mint ahogyan 2008 óta tapasztalhatta a félegyházi és a térségbeli közönség, idén is nagyszerű előadókkal és zenészekkel találkozhat Kiskunfélegyháza közönsége. A téli-tavaszi kínálatban mindenki megtalálhatja a magának való adagot: lesz pop, rock és blues is. A sort január 14-én, az Ismerős Arcok nyitja, őket követi többek közt az Anna and The Barbies, a Margaret Island, a Hooligans, a Bohemian Betyars. Ismét jön a Halott Pénz és a Wellhello, sőt nem marad ki a sorból a Magna Cum Laude és a The Biebers sem. Az idősebbek is örülhetnek: eljön a Rocktárba Tátrai Tibor, a Pokolgép és a Piramis is.

Részletek
Vízkereszti Városi Kórusfesztivál

Vízkereszti Városi Kórusfesztivál

2017. január 4. 09:30

A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete szeretettel meghív minden érdeklődőt a Vízkereszti Városi Kórusfesztiválra január 6-án, pénteken 16.30-ra, a Szent István Templomba.

Részletek
Az év utolsó jó cselekedete

Az év utolsó jó cselekedete

2016. december 27. 11:30

Jótékonysági segélykoncertet rendez december 29-én, csütörtökön 20 órától a Rocktár. Az est bevételét a szeptember 18-án, a Korond melletti Atyhán leégett templom újjáépítésére fordítják. Fellép a Láma Dalai, a CSAK1SZELFI és a Kis Türelmet félegyházi zenekarok. Támogatói jegy: 1000 forint.

Részletek