I. Félegyházi Mosolynap

I. Félegyházi Mosolynap

2015. június 2. 11:00

Igazi hétvégi kikapcsolódást ígér a városi strandon június 6-án, szombaton az I. Félegyházi Mosolynap programja. A nap folyamán megválasztják a mosolyhercegnőt is. A zsűri elnöke Berki Krisztián, az Éden Hotel műsorvezetője lesz.

Részletek
Trianonra emlékezik Félegyháza

Trianonra emlékezik Félegyháza

2015. június 1. 17:25

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel hív mindenkit a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a trianoni békediktátum 95. évfordulóján rendezendő megemlékezésre június 4-én, csütörtökön.

Részletek
Kerékpárral 7 határon át programsorozat

Kerékpárral 7 határon át programsorozat

2015. június 2. 08:25

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összesen ötmillió forinttal segíti a Kerékpárral 7 határon át programsorozat nyolc nyári, kora őszi rendezvényének megvalósítását. A támogatás célja a környezetbarát és egészséges közlekedési mód népszerűsítése mellett a szomszédos országok magyarlakta térségeivel fenntartott kulturális, társadalmi és idegenforgalmi kapcsolatok erősítése – jelentette be Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

Részletek
Ezer Lámpás Éjszakája

Ezer Lámpás Éjszakája

2015. május 29. 17:25

Az Eltűnt Gyerekek Világnapja alkalmából 2015. május 31-én ötödik alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű kampánysorozatot, amely a gyermekek eltűnésének jelenségére szeretné felhívni a társadalom figyelmét.

Részletek
Hősök napja

Hősök napja

2015. május 29. 14:45

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata május 31-én emlékezik az I. és II. világháborúban elesett félegyházi hősökre.

Részletek
Nőnek lenni jó!

Nőnek lenni jó!

2015. május 28. 13:20

A Parázs Központ szervezésében szeretettel várnak minden hölgyet 15-től 105 éves korig a "Nőnek lenni jó!" rendezvényre! A hétvégét címéhez méltóan úgy tervezik, hogy ezzel a megállapítással mehessenek haza a résztvevők. A lelki tartalmat ismét mélyíteni szeretnék a táncmeditáció és kézművesség eszközeivel.

Részletek
Vedd célba Ópusztaszert!

Vedd célba Ópusztaszert!

2015. június 4. 11:40

Ópusztaszer, ahol megelevenedik az Árpád-kor nagy csatája, ezernyi íjász, lovas vitézek és több száz bajvívó harcos részvételével! A Nyílzápor és Íjásztalálkozó, a világ legnagyobb történelmi íjász seregszemléje, az első honvédő háborúnk, a pozsonyi csata hősei előtt tiszteleg.

Részletek